- 3 Ocak 2020
- 5.901
- 32.913
- 548
anne asuresi cok kiymetliAşure hiç planda yoktu. Annem son gün deyip yapmış bende tabi bir daha bulamam psikolojisiyle yedimdondurma çok azdı ya tadimlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne asuresi cok kiymetliAşure hiç planda yoktu. Annem son gün deyip yapmış bende tabi bir daha bulamam psikolojisiyle yedimdondurma çok azdı ya tadimlik
Sağol canım. Aa simdi farkettim. Böreğimi sen mi yazdın,kırmızı ve büyük?rica ederim
kuzum canini sıkmanapalım adım sayarında sorun çözülene kadar yürüyüşünü 1. sayfadaki puan hesabina göre puanlayalım m sonucta spor yapiyorsun
afiyet olsun canım sanki asure yenmiş ama aksam sakin kalmış iyi olmusdondurma kac top 10 top 20 top
anladim canım yani adım içinde
rica ederim
afiyet olsun canım
sporu kaydettim
şifa olsun
![]()
evetSağol canım. Aa simdi farkettim. Böreğimi sen mi yazdın,kırmızı ve büyük?
Annem zaten çok birşey yapmaz senede bir kez aşure ahahahanne asuresi cok kiymetliafiyef sifa olsun
dondurma azsa şimdilik sorun yok
![]()
Ne sınavına çalışıyorsun canım?bir cay faslından sonra ders calismaya oturdugumda yine gelecegim![]()
Rica ederim ne demekAfiyet olsun
Tesekkur ederiz
Eline saglik
İyi geceler canim zipzipim. Eski dostum![]()
Çok teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Rica ederim ne demekEllerine saglik canim
Vay vay Bozacım adımda çok iyisin bayılıyorum29 AGUSTOS
KAHVALTİ
50 gram lavaş
3 küp Ezine
1 hasl yumurta
5 tatli kasigi kadar f.ezmesi
Az lor
1 yesil çay
İKİNCİ ÖĞÜN
7 kaşık tam buğday makarna
Zeytinyağlı dardanel ton (75 gram kadar)
5 kasik nohut
1,5 dilim kadar cavdarlı ekmek
Biraz soğan
ÜÇÜNCÜ ÖĞÜN
yarım börek
----
1 Kefir
1 Mineralli su
5 yaş incir
2 yesil çay toplamda
1 siyah çay, (şekerli)
SU
icemedim dogru durust
SPOR
ADIM
16.322 (1.600 puan olsun)
5+ 20 dak park aletleri (125 puan)
pastelfit
Tutku44
pastelfit kaptanım bu video hepimizin yapabilecegi bacak videosu.. sali carsba persembe bu videoyu grupcak yapsak ve 6 dk lik bu videoya guzel bir puan versek ne dersin
![]()
Sebebi bilmiyorum, ortopedi den randevu aldık, 1 ay sonraya verdilerÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.Agrinin sebebi ne tedavisi yokmu
Menü ve spordan muaftım canım
Sabah 4 buçuktan beri ayaktaydım, yeni yattım.
Öyle değil de sürekli tıkanıyo ağrıyor. Sorun çıkarıyo yani, küçükken de öyleydi. Maalesef bazı insanların kulakları hassas![]()
Allah sifa versin, gecmis olsunSebebi bilmiyorum, ortopedi den randevu aldık, 1 ay sonraya verdiler![]()
Allah kolaylik versin. HoşçakalHayırlı geceler kızlar
O kadar yoğunum ki pazartesiyi unuttum.
Önümüzdeki günlerde de yoğun olacağım, emekleriniz ziyan olmasın, bir müddet izinli olsam iyi olur
pastelfit
Pazar gunu döndüm canim ama dun sabahta köye geldim annemlerin yanınaSagol canim. Dondun mu evine?
Allah kolaylik versin gezegenimSabah 4 buçuktan beri ayaktaydım, yeni yattım.
Hastamız var, emanet çocuklar var, çok yoğunum. Bir müddet izinli olmak istiyorum kuzum, sizleri meşgul etmemek için![]()