Hoşgeldin canım, oooh sefan olsun
Harikasın Saracım tebrik ederim
Afiyet olsun canım
Merhaba kaptanım, leyleği havada gördün
Ben de
Hoş buldum canlar sağolunHosgeldin ablacım
Ne guzel canim kolay gelsin
buralardayim canim...Wilma11 canım nerdesin harbiden ayran içtik ayrı düştük lafı doğruymuş
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Günaydın ablacimCümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın canimGÜNAYDİN.
Günaydın canim
günaydin kızlar cumadan soyledigim gibi salı yogun bir gün oldu
kahvaltidan sonra gecmise gidip sporlari toplayacagim
Günaydınlar kuzumGünaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Kolay gelsin ablacimKonservelik domates yapıyorum şu anda ter atıyorum resmen
kolay gelsin bereketli olsun canımKonservelik domates yapıyorum şu anda ter atıyorum resmen
Sağol kuzum teşekkürler tatil nasıl geçti seninKolay gelsin ablacim
Sağol saracım teşekkrülerkolay gelsin bereketli olsun canım
Guzel gecti ablacim bol bol eğlendik, güldük ablamlarla vakit gecirdik,Alanya ve mersini görmüş oldumSağol kuzum teşekkürler tatil nasıl geçti senin
Sağol saracım teşekkrüler
Sevindim güzel geçmesine,yedinmi tantuniyi mersnde kesşn yedin demi kaç tane bakayım ben 2 tane yiyorum gidince.Guzel gecti ablacim bol bol eğlendik, güldük ablamlarla vakit gecirdik,Alanya ve mersini görmüş oldum
Yedim yedimSevindim güzel geçmesine,yedinmi tantuniyi mersnde kesşn yedin demi kaç tane bakayım ben 2 tane yiyorum gidince.
Onu isterken yağsız demek lazımmış söylemeyi unuttum sana ,bende yağsız istiyorum tadı efsane cidden yaa yanındada ayran ve salatası oluyorYedim yedim
Ama bi tane yedim cok yagli geldi
Aaa unuttum ama 1.5 yedim ablam ikinciyi istedi yarisini bana verdi
Aaa hic bilmiyordum öyle istendiginiOnu isterken yağsız demek lazımmış söylemeyi unuttum sana ,bende yağsız istiyorum tadı efsane cidden yaa yanındada ayran ve salatası oluyor
İlk yediğimde hırkamın kolları batmıştı nasıl yediysem artıkAaa hic bilmiyordum öyle istendigini
Ama icerigi guzeldi yaninda cok fazla salatada getirdiler
Neyse bir daha gidersem yagsiz olarak isteyeyimİlk yediğimde hırkamın kolları batmıştı nasıl yediysem artıksonradan öğrendim bende,onun özelliği yağlı olması zaten .
Salata bol grliyor zaten,önceden daha fazlaydı kriz salatalarıda vurdu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?