Napcaz böyle ben korkmaya başladım kendimden. Eşimde bu akşam laf söyledi..Ben de asla başlayamıyorum
Benim eşim de bir süredir söyleniyor ne yazık kiNapcaz böyle ben korkmaya başladım kendimden. Eşimde bu akşam laf söyledi..
Böyle böyle 1.5 sene kg verememişliğim varBenim eşim de bir süredir söyleniyor ne yazık ki
Ne yapacağız bilmiyorum böyle isteyip isteyip başlamadıkça da kendime güvenim azalıyor
Iyi aksamlar canim
Benim cok fazla vermem gereken kilo yok ama bende baslayamiyorum bir turluBöyle böyle 1.5 sene kg verememişliğim varbüyük kızım emmedigi halde 1.5 sene kg veremedim. O yüzden kendimi tutmam lazım.
O da ancak şöyle olacak kendime fit tarifler yapmaya başlamalıyım birde tarçınlı detoks suları. İştahımı azaltabilmek için
Ramazana kadar iyi idare etmiştim. Kasımdan Nisan a kadar 3 4 kg alsam da verebiliyodum. Suan durum berbatBenim cok fazla vermem gereken kilo yok ama bende baslayamiyorum bir turlu
2 yildir en fazla 58 i gorurken simdi 61-62 arasındayim
Sinavdan sonra daha dikkatli beslenecegim
Umarım en yakın zamanda baslayabilirizBöyle böyle 1.5 sene kg verememişliğim varbüyük kızım emmedigi halde 1.5 sene kg veremedim. O yüzden kendimi tutmam lazım.
O da ancak şöyle olacak kendime fit tarifler yapmaya başlamalıyım birde tarçınlı detoks suları. İştahımı azaltabilmek için
Evet bittik
Iyi aksamlar pastelfitim
Ayyy yandık, yıkanmaktan sündüm sündüm cildim kuruduKöy bile cok sicak 2 gündür
Önce rahatlamaya çalış, ufak ufak başla bence, ben de bunaldım ama idare ediyorumBen diyete odaklanamiyorum napcam böyle. Ramazandan beri çok fazla saldım, birden kati diyet yapmak istemiyorum ama böyle de serbest kaçıyor işte diyet olmuyor ki
Hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin canımBen de asla başlayamıyorum
Ayy zaten hemen söylensinler boşver canım, sen kendini hazır hissedeceksin rahat olNapcaz böyle ben korkmaya başladım kendimden. Eşimde bu akşam laf söyledi..
Adamları takmayın onlar diyet yapmıyor kiBenim eşim de bir süredir söyleniyor ne yazık ki
Ne yapacağız bilmiyorum böyle isteyip isteyip başlamadıkça da kendime güvenim azalıyor
Nasılsın canım soramadım. Ben de sıcaktan ve okul hazırlıkları ile bunaldım. Ama herşey düzelecek
İyi geceler minnoşumİyi geceler hanımlar. Yarın son gün dikkat etmeye çalışalım. Cuma’ya bol eksiler olsun inşallah
Popüler Konu - Ellssa ile MasterFit
Bugunku menum Sabah: 1 haslanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biber ve yeşillik Öğle: 1 kase salata, 100gr kadar er, 1 dilim ekmek İkindi: 3 galeta, 1 kasık labne Aksam 19:30- 4 galeta, 1 kase yogurt Su:2,5 lt Spor: 40dk bisiklet @Elhan @ozlemon @asliogretmen Galeta yerine wasada super olur Afiyet...www.kadinlarkulubu.com
bu sayfadayım. sen de gel istersen çok aktifiz. gezegenfeza ile sara da orada. 90 lardan bazı arkadaşlar da. beklerim.
Merhaba hosgeldiniz
MerhabaHemşom gelmiş çok sevindim.
Ne kadar özlemişim seni ❤
Geçen gün aklıma geldin, napıyor acaba dedim. Yoğunluktan girip soramadım. nasılsın
Günaydın ablacimGünaydınlar sabah şerifleriniz hayırlar olsun
Gü naydınlar kaptanımGünaydın ablacim
Günaydınlar ekürüm çıtırım hocamGünaydın Tatlışlarim
Nerde kalmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?