ayyy canım benim hoşgeldin. çok sevindim geldiğineMerhaba fulyam nasılsın canım
Kelin merhemi diyorum şimdi çikolata yedimgel beni başlat
ben de alıp geldim merak etme. çantamda duruyor iki adet fıstıklıKelin merhemi diyorum şimdi çikolata yedim
Birkaç gün akşamları serin gitti bizi Eylüle inandırdı ama pazar günü sıcaklar yine etkisini gösterecekmiş. Genel olarak buralara alışık olmayanlar için sıcak tatlım.Çok sağol çıtırım teşekkürler,hava nasıl orada şimdi kesin gene çok sıcaktır.
Selam hoş geldin
Deryosum enerji açıği oluşturmaya bak tatlım.. irade saglayamiyorum dediğin için sağlanmıyor niye sen gayet de iradeli bir hatunsunSlm kizlar. Kilo aldim ve benim motivasyon yine yerlerde. Gun asiri kosuyorum ve hergun bisiklet. Ama diyet konusunda bir turlu irade saglayamiyirum.
Yine diyetisyen bakmaya basladim, buldum gibi birini.
Bir de sanki psikolojik olarak yiyorum gibi, online destek veren tanidiginizin seansina katildigi veya suzin, bir psikolog var mi? Yeme bozukluguma cozum bulmak istiyirum.
Busra ytez
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
selam kızlaarr tablomuza birseyler eklemek isteyen var mı ?
Eki Görüntüle 3122932
Annem zaten çok birşey yapmaz senede bir kez aşure ahahah
dil sinavlarína hazirlaníyorum canímNe sınavına çalışıyorsun canım?
Bende seneye DGS ye girmek istiyorum. Açıköğretim bölümü seçeceğim için çok yüksek puana ihtiyacım olmaz ama hiç calismadan da olmaz. Ne zaman baslasam nelerden başlasam
Rica ederim ne demek
Çok teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Rica ederim ne demek
Vay vay Bozacım adımda çok iyisin bayılıyorum
Ben yaparım gayet basit. Zorlanan lastiksiz de yapabilir. Ama Perşembe Cuma adım hesabı yok bilgin olsun
afiyet olsun kaptanim29 Ağustos Pazartesi
Tutku44
Kahvaltı 12.00
Omlet 4 zeytin
Az peynir
1 d ekmek
1 kurabiye
Akşam 19.15
1 tabak mercimek yemeği
1 d ekmek
Az salata
Su 2 lt
Spor 45 reformer pilates
Adım 6.502
ekledm kaptanim
iyi tatilller
hosgeldin elhan ablaCanım ekürim emekliymişim gibi gelmiyor henüz okullar açılsın arkadaşların idare , program , öğrenci şikayetlerini duyunca anlarım sanırım. Yaz tatili bitti bitiyor. Evin kazı çalışmaları sona erdi ama define falan bulamadıkdogal gaz tesisatı doseyelim bari dedik. Üzerine de seramikler çok güzel oldu. Sildikce silesim geliyor. Ruhum isaura çalışmazsam mutlu olamıyorum. Bu arada bayağı kilo aldım olsun önümüz Eylül havalar serinleyecek ben düşerim yollara bol bol yürürüm. Ne çok konuştum ama var ya buraları arkadaşları seni çok özledim.
ya aslínda hepimiz boyleyiz bir sekilde bastirmaya calisiyoruz her canimiz birsey istediginde yazalim.. buraya... bugun agzima cikolata alacaktim canim onkadar istedi yemin ediyorum paketi daha acmistim.geri kapadim... ama kenetlenmemiz lazim .. baska care yok gercekten yokSlm kizlar. Kilo aldim ve benim motivasyon yine yerlerde. Gun asiri kosuyorum ve hergun bisiklet. Ama diyet konusunda bir turlu irade saglayamiyirum.
Yine diyetisyen bakmaya basladim, buldum gibi birini.
Bir de sanki psikolojik olarak yiyorum gibi, online destek veren tanidiginizin seansina katildigi veya suzin, bir psikolog var mi? Yeme bozukluguma cozum bulmak istiyirum.
ayaklarina saglik canim benimmmEvet canım var, pazar 1580
Pazartesi 4881
Salı 4755
Çarşamba 4148 adım + 1 saat yoga 600 puan.
Perşembe 6777
Teşekkür ederim bu nick bana daha iyi geliyo sankiNicki değiştirmiş hayırlı olsun yeni nickinAmine Busra
Teşekkür ederiz, idare eder ama çalışmadılarTebrik ederim ikizleri gayet güzel puanları demek ki,hayırlısı olsun pastelcim çocukların için.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım29 Agustos pazartesi menüsu
10.00 1 haslanmis yumurta ,3zeytin ,1 yesil zeytin 2 domates
15.00 1 kupa nescafe, 1 kre cikolata
18.00 1 kase mercimek corbasi , 5 yk tavuklu pilav
Spor
6853 adım ...685 puan
400 puan bolgesel pilates
Eki Görüntüle 3122926
30 Agustos sali menüsu
8.00 1 dilim cavdar uzerine avakado salatasi
13.00 1 muz ,1 kivi
17.00 1 kase yayla corbasi ,5 tane mercimek koftesi, ayran bolca marul limon
20.00 2 tne biskuvi
Spor
1978 adım ...197 puan
400 puan pilates
Eki Görüntüle 3122928
31 Agustos carsamba menüsu
10.00 soganli yumurta,1 dilin ezine,1 tanr yesil zeytin, 3 zeytin 1 dilimcavdar
15.00 1 tane domates
1 tna damlasakizli seker
18.00 yogurtlu kabak, 5 yk etli patates susuz
Spor
malesef adim yanlis saka gibi
Eki Görüntüle 3122929
pastelfit
Eline sağlık canım
Busra ytez
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
selam kızlaarr tablomuza birseyler eklemek isteyen var mı ?
Eki Görüntüle 3122932
Hoş buldum bitanem
dil sinavlarína hazirlaníyorum canímAbim dgs sinavina girmisti seneler once iyi bilirik ski calismak lazim eylul geldi baslamak lazím bir yerden
tamam kaptanim ..
afiyet olsun kaptanim
ekledm kaptanim
iyi tatilllercumaya tartini merak ediyordum
hosgeldin elhan ablahayírli olsun gulue gule mutlu mesut otur insa
ya aslínda hepimiz boyleyiz bir sekilde bastirmaya calisiyoruz her canimiz birsey istediginde yazalim.. buraya... bugun agzima cikolata alacaktim canim onkadar istedi yemin ediyorum paketi daha acmistim.geri kapadim... ama kenetlenmemiz lazim .. baska care yok gercekten yok
Hamdolsun iyiyim
Dünya telâşı, koşturuyoruz ( çok kilo aldım)
Kızkardeşim de iyi çok şükür, aramızda 2, 3 kilo var, o benden zayıf
ayyy canım benim hoşgeldin. çok sevindim geldiğineçok şükür iyiyim yorgunluğum ve yoğunluğum dışında. bu ara sürekli sağlık randevularım var. onlarla uğraşıyorum.
Evet , %10’a giren iyi kabul ediliyormuş. Teşekkür ederiz, aminSekizlik dilim çok güzel tebrikler ikizlere.
Canım hayırlısı olsun. Allah yollarını bahtlarini açık etsin.
9 ve 10. sınıflar alt yapıyı oluşturuyor. Başlangıcınız hayırlı olsun. Laylay lomluk ölçülü olursa sıkıntı olmaz. O da lazım.Evet , %10’a giren iyi kabul ediliyormuş. Teşekkür ederiz, aminBiz YKS’ye hazırlanmaya başladık artık, ama çocuklar yine laylaylom
Allah esirgesin canım. Çok geçmiş olsun.evet canım sallamış ama çok şükür ben hissetmedim. Allaha emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?