Gecmis olsun canimhipoglisemi var sanırım tahlil oldum. doktora göstereceğim. diş randevularım var. ayrıca küçük bir cerrahi operasyon geçireceğim vs. ayrıca bir bölüme daha randevum var... çok şükür
Merhaba canim hosgeldin aramizaMrblar aranıza katılabilirmiyim grup aktifim bilemedim ama yazmak şansımı denemek istedim
İyi geceler diliyorum
Çok şükür biraz yoğun geçiyor ama inşallah iyi olacakMucuk mucuk
Boğazm ağrıo hastaym ama hiç bişi beni konsere gitmekten alı koyamadı pozitif hatunum
Eşim gidecek 1 hafta izne ayrıldm ama malesef kızımdan snra bende hasta oldm
Sen nasılsın bibişimmmm
Özledik ay lav yu
@Ayyulduz eşim tartıyı yaptı
Benim de iyi kuzumBiricikim çok şükür keyfim iyi sen nasılsın??
KordişimÇok şükür biraz yoğun geçiyor ama inşallah iyi olacak
Zamanla degiştiklerini göreceksin tatlım. Bizi es geçen ergenlik yeni nesle bayağı çektiriyor.Biraz akıllarını başlarına alsalar ama nerdeeee. Bu ergenliğe giriş var çıkış yok sanki Aşkitom
Ben de seniMenülerini çok beğeniyorum
Hoş geldin canım.Mrblar aranıza katılabilirmiyim grup aktifim bilemedim ama yazmak şansımı denemek istedim
İyi geceler diliyorum
Günaydın ElhoşummGünaydın tatlimmmm
Merhaba hoşgeldinizMrblar aranıza katılabilirmiyim grup aktifim bilemedim ama yazmak şansımı denemek istedim
İyi geceler diliyorum
Bizim gelmemize sıcak olsunda çıtırım güneşin keyfini alalım en azından .Birkaç gün akşamları serin gitti bizi Eylüle inandırdı ama pazar günü sıcaklar yine etkisini gösterecekmiş. Genel olarak buralara alışık olmayanlar için sıcak tatlım.
Bu güzel oldu yeni nickinİyi geceler
Teşekkür ederim bu nick bana daha iyi geliyo sanki
Gene iyi bir puan değilmi.Teşekkür ederiz, idare eder ama çalışmadılar
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım
ElhanımmmmmmmKordişim
Orada teknik Anadolu lisesi yok mu canım? Ayy bu okul sistemi bu tuhaf ya.Benimkiler %8’e girdi. Ama burda sadece bir fen lisesi var iyi puanlı , o bize uymuyor. İstanbul içine taşınamayacağım için burda devam.
Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz
Günaydın fesangimHerkese günaydın
Günaydın ablacimCümleten günaydınlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?