Günaydin balımCümleten günaydınlar hanımlar
HoşgeldinMrblar aranıza katılabilirmiyim grup aktifim bilemedim ama yazmak şansımı denemek istedim
İyi geceler diliyorum
Ayy geç kalmışsınEvet , %10’a giren iyi kabul ediliyormuş. Teşekkür ederiz, aminBiz YKS’ye hazırlanmaya başladık artık, ama çocuklar yine laylaylom
Çok geçmiş olsun tatlım.hipoglisemi var sanırım tahlil oldum. doktora göstereceğim. diş randevularım var. ayrıca küçük bir cerrahi operasyon geçireceğim vs. ayrıca bir bölüme daha randevum var... çok şükür
Bebeğim
Günaydın kaptınGünaydın
Günaydın orticanımHerkese günaydın
Günaydınlar kuzumGünaydın fesangim
Günaydın ablacim
Günaydın kordişim balımGünaydin balım
Şu güzelliğe bak tam ısırmalık yemelik
Tebrik ederim canımGünaydın
Herşeye rağmen eksi gelebildim demekki yapabilirim devamında
Günaydın kaptanimGünaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri
Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadıpastelfit Elhan gezegenfeza Zipzip-
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydın
Herşeye rağmen eksi gelebildim demekki yapabilirim devamında
Yukardan nickinize tıklayın hesap detaylarına girin oradan yapıp kaydet diyeceksiniz.Arkadaşlarım günaydın
İlk sayfadan bildiriyorum okudum ama anlayamadımksruma bakmayın ilk kez girdim böyle bi forma normalde hep gebelik üzerine girmiştim
Bana yardımcı olun accık
Aşağıdaki bu daire Leri nasıl ekleyebilirim formu nasıl doldurabilirim
74. 2 ile başladım şuan 72.6 bpy 1.56
Formu doldurmanız önemli degil o zaman kisaca kendinizi tanıtabilirsinizArkadaşlarım günaydın
İlk sayfadan bildiriyorum okudum ama anlayamadımksruma bakmayın ilk kez girdim böyle bi forma normalde hep gebelik üzerine girmiştim
Bana yardımcı olun accık
Aşağıdaki bu daire Leri nasıl ekleyebilirim formu nasıl doldurabilirim
74. 2 ile başladım şuan 72.6 bpy 1.56
Güzel eksi tebrik ederim canim
Tebrik ederim gayet güzel bir sonuç olmuş.
Hoş buldumHosgeldin canim
Süper harikaaa tebriklerSelamlar hayırlı cumalarBen 65.8’dim bu sabah. 3 kiloya yakın vermişim tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?