- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Haklisin canim
dil sinavlarína hazirlaníyorum canímAbim dgs sinavina girmisti seneler once iyi bilirik ski calismak lazim eylul geldi baslamak lazím bir yerden
tamam kaptanim ..
afiyet olsun kaptanim
ekledm kaptanim
iyi tatilllercumaya tartini merak ediyordum
hosgeldin elhan ablahayírli olsun gulue gule mutlu mesut otur insa
ya aslínda hepimiz boyleyiz bir sekilde bastirmaya calisiyoruz her canimiz birsey istediginde yazalim.. buraya... bugun agzima cikolata alacaktim canim onkadar istedi yemin ediyorum paketi daha acmistim.geri kapadim... ama kenetlenmemiz lazim .. baska care yok gercekten yok
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah
ağız içinde kist oluştu kızlar. o alınıp biyopsiye gidecek.Hayırdır kuzum ne operasyonu
aynenBen ne sözler duydum, ne bakışlar gördüm üzerimde. Hiçbiri de olumlu tesir etmedi asla. Ne zaman ben içimdeki cevheri buldum o zaman başardım.ama şuan yok olmuyor sadece yemek mutlu ediyor
bu büşranın eski nicki. ben çok beğeniyordum iyi olmuş.Aaaa nick değişmiş
Guzel gecti canimHoş buldumSenin tatilin nasıl geçti kaptanım
Tebrik ederim canimSelamlar hayırlı cumalarBen 65.8’dim bu sabah. 3 kiloya yakın vermişim tatilde
Kendiliginden alisti bu senede hic yapmadi 1 aydir köyde canimÇok ilginç sonra nasıl alıştı kuma?
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Günaydın fulyacim
Evet cnm bu sabahki kilom72,6 bu sabahki kilon mu canım, kilo yarışı listesine yazayım seni istersen.
Menülerini yazıyorsun, haftada 5 gün 8.000Evet cnm bu sabahki kilom
Nasıl, oluyo bu yarışma
Tabi yaz cnm iyi bişidir heralde
Tmmdır cnm bunları günlük yapıyoruz dimi buraya bildiriyoruz yaniMenülerini yazıyorsun, haftada 5 gün 8.000
Adım atmaya çalışıyorsun. Bir de kilo veriyorsun
yeni evini yadırgamıştır. alışır zamanla. onların da psikolojileri etkileniyor.Günaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri
Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadıpastelfit @Elhan @gezegenfeza Zipzip-
Canım beyaz profilimde resmi olan en sonu sahiplendirdik. Gerçi adam tuvaletini yaptı diye geri verecekti şimdi vazgeçtiİnşallah canım yaaa
Evet iyi çok şükür.
Teknik lise vardır mutlaka ama burdaki liseler çok düşük
Yadırgamış canım, inşallah oraya alışır.
Bu hangisi, evde kaç kedi var şimdi. Foto atar mısın
Tebrik ederim canım
Tamam canım
İnşallah kuzum.yeni evini yadırgamıştır. alışır zamanla. onların da psikolojileri etkileniyor.
Selam tatlım benim.
Yaaa ne kadarda şekerlerCanım beyaz profilimde resmi olan en sonu sahiplendirdik. Gerçi adam tuvaletini yaptı diye geri verecekti şimdi vazgeçtiEki Görüntüle 3123691 Eki Görüntüle 3123692 Eki Görüntüle 3123693 son 4 kaldı kolaj olan. Tek olanları sahiplendirdik.
geçmiş olsun canım inşallah temiz gelir sonuçlarınağız içinde kist oluştu kızlar. o alınıp biyopsiye gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?