Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeni gelin ay alemsin
Biz de ısınamıorz buralarda

Ben 25 yıldır her yaz oradayım ve sıcağı hariç gerçekten çok güzel bir şehir. Orada yaşamayı tercih ederdim yalan yok.. Biricikim sen çok şanslısın

Ertelet tabi ki toparla kendini biraz. Ağrıların geçmezse dexday diye bir ağrı kesici var. Doktoruna yazdirabilirsin anında kesiyor ağrıyı. Çok geçmiş olsun kuzum.
Abla adam tövbe yarabbim mezbaha gibi, önce 10 kişiye iğne vurdu. Sonra da takir takir dişleri çekti. Hiç bir şey konuşulmadı. İlaç bile soramadım en son 1 saat kadar önce dayanamadım doloreks aldım. İnşallah geçer ağrım ya

HANIMLAR MERHABA
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.

Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım

Yok Aşkitom turp gibiyim rahat ol

Gerçekten şaşkınım inşallah toparlarsın. Benim de yaza girmeden beklemediğim bir çekimim oldu çok zorlandım
Yerine dış yaptirmayi falan düşünemiyorum zaten şuan canımın derdine dustum yeterli iyileşsin yara hemen hiç bir şey yemem 3 5 gün napayım

Ben de 2 gün iyi gidersem katılabilirim

Ben 25 yıldır her yaz oradayım ve sıcağı hariç gerçekten çok güzel bir şehir. Orada yaşamayı tercih ederdim yalan yok.. Biricikim sen çok şanslısın
Ben şanssız mıyım

Amine Busra canım geçmiş olsun
O kan tadı bayağı süre gitmiyo canım pıhtı oturacak dağılacak vs uzun sürüyor canım 20liklerde abse var mı?
Ağrım yok şuan apse var mı bilmiyorum. O sag üstte çekilecek olan 20lik. Bunlar sağ altta son dişleri, 20lik eskiden cektirmistim. Ben bir tane bir tane çekecek saniyodum, böyle ağır geçeceğini düşünmedim şoklardayim. Yarında kızım okula tek başına gidecek ilk kez nasıl olcak bakalım inşallah kanama bari durur, rezil olmam oralarda

Tamam canım Allah kolaylık versin
Başarılar evlatlara okul hayatlarında

Keşke sen yaşlarda olaydım da çekilecek iki yirmilik dişim olaydigececek tatlım hepsini unutacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…