- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Yeni gelinTatlım geçen yıl geldik buraya. Eşim Antalya' yi çok seviyor. Ben de Temmuz, Ağustos dışında seviyorum aslında. Daha önce de bir yedi yıl bir geçmişimiz var burada. Eşim şimdilik çalışmıyor. Bir dershaneden teklif geldi bakalım anlaşabilirlerse haftada sekiz on saat çalışırım diyor. Akşamları biraz serinledi yine de sen bakma bana yeni gelin gibi hem ağlar hem kalırım burada.
Ohhh mis gibi oldumOhhh kendime geldim
Borçlu kalmayım bu da benden
Isınmak kolay şekerim.Yeni gelinay alemsin
Biz de ısınamıorz buralarda
Bu sefer korkarak şaplattim bir sıkımlik canın kaldı zatenOhhh mis gibi oldum
Yaa gel de ısın bu ayazda bi de kansızsanIsınmak kolay şekerim.
On dakika kardiyo ya da sırnaşık bir eş
Mesele serinlemekte
Ben 25 yıldır her yaz oradayımTatlım geçen yıl geldik buraya. Eşim Antalya' yi çok seviyor. Ben de Temmuz, Ağustos dışında seviyorum aslında. Daha önce de bir yedi yıl bir geçmişimiz var burada. Eşim şimdilik çalışmıyor. Bir dershaneden teklif geldi bakalım anlaşabilirlerse haftada sekiz on saat çalışırım diyor. Akşamları biraz serinledi yine de sen bakma bana yeni gelin gibi hem ağlar hem kalırım burada.
Yok gidip erteleticem. 2 diş çekmiş haberim yok insan söylemezmi yaBiraz iyileşseydin canım
Abla adam tövbe yarabbim mezbaha gibi, önce 10 kişiye iğne vurdu. Sonra da takir takir dişleri çekti. Hiç bir şey konuşulmadı. İlaç bile soramadım en son 1 saat kadar önce dayanamadım doloreks aldım. İnşallah geçer ağrım yaErtelet tabi ki toparla kendini biraz. Ağrıların geçmezse dexday diye bir ağrı kesici var. Doktoruna yazdirabilirsin anında kesiyor ağrıyı. Çok geçmiş olsun kuzum.
Yok Aşkitom turp gibiyim rahat olBu sefer korkarak şaplattim bir sıkımlik canın kaldı zaten
Gerçekten şaşkınım inşallah toparlarsın. Benim de yaza girmeden beklemediğim bir çekimim oldu çok zorlandımYok gidip erteleticem. 2 diş çekmiş haberim yok insan söylemezmi ya
Yerine dış yaptirmayi falan düşünemiyorum zaten şuan canımın derdine dustum yeterli iyileşsin yara hemen hiç bir şey yemem 3 5 gün napayımYok Aşkitom turp gibiyim rahat ol
Gerçekten şaşkınım inşallah toparlarsın. Benim de yaza girmeden beklemediğim bir çekimim oldu çok zorlandım
Ben de 2 gün iyi gidersem katılabilirimHANIMLAR MERHABA
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım
Ben şanssız mıyımBen 25 yıldır her yaz oradayımve sıcağı hariç gerçekten çok güzel bir şehir. Orada yaşamayı tercih ederdim yalan yok.. Biricikim sen çok şanslısın
Ağrım yok şuan apse var mı bilmiyorum. O sag üstte çekilecek olan 20lik. Bunlar sağ altta son dişleri, 20lik eskiden cektirmistim. Ben bir tane bir tane çekecek saniyodum, böyle ağır geçeceğini düşünmedim şoklardayim. Yarında kızım okula tek başına gidecek ilk kez nasıl olcak bakalım inşallah kanama bari durur, rezil olmam oralardaAmine Busra canım geçmiş olsun
O kan tadı bayağı süre gitmiyo canım pıhtı oturacak dağılacak vs uzun sürüyor canım 20liklerde abse var mı?
Tamam canımAğrım yok şuan apse var mı bilmiyorum. O sag üstte çekilecek olan 20lik. Bunlar sağ altta son dişleri, 20lik eskiden cektirmistim. Ben bir tane bir tane çekecek saniyodum, böyle ağır geçeceğini düşünmedim şoklardayim. Yarında kızım okula tek başına gidecek ilk kez nasıl olcak bakalım inşallah kanama bari durur, rezil olmam oralarda
Seni kansızYaa gel de ısın bu ayazda bi de kansızsan
Abuk subuk bi adamla olmaktansa üşümek daha iyi
Sen bulmuşun şükür namazı kıl valla
Keşke sen yaşlarda olaydım da çekilecek iki yirmilik dişim olaydiAğrım yok şuan apse var mı bilmiyorum. O sag üstte çekilecek olan 20lik. Bunlar sağ altta son dişleri, 20lik eskiden cektirmistim. Ben bir tane bir tane çekecek saniyodum, böyle ağır geçeceğini düşünmedim şoklardayim. Yarında kızım okula tek başına gidecek ilk kez nasıl olcak bakalım inşallah kanama bari durur, rezil olmam oralarda
Çok haklısın tatlım.Ben 25 yıldır her yaz oradayımve sıcağı hariç gerçekten çok güzel bir şehir. Orada yaşamayı tercih ederdim yalan yok.. Biricikim sen çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?