Günaydın tatlimmmmCümleten hayırlı sabahlar olsun çıtırlarım
Günaydınlar çıtırım benimGünaydın tatlimmmm
Erkenci kuşlariz masallahimiz var yine
Ben de kocayı denize gönderdim yürüyüşe gittim geldim. Kahvaltı saatini ileri çekmeye çalışıyorum. Bir ay işçiler gelmeden yapmaya alistigimdan şimdi midem kaziniyor napsak kahvemizin adı neydi ondan mı içsemGünaydınlar çıtırım benim
Aynen koca işe ben buraya
Günaydın canımgunaydin kizlarrr
pastelfit cok yogunum gelemiyorum kusuruma bakmaysin gelip gecmise gidio etkiketleyenlerin listesini yapacagim insa
teşekkür ederim ElhancıkSaracik afiyet olsun tatlım.
Ohhh ne güzel keyfini çıkarın.hcy kahvemiz çıtırım .Ben de kocayı denize gönderdim yürüyüşe gittim geldim. Kahvaltı saatini ileri çekmeye çalışıyorum. Bir ay işçiler gelmeden yapmaya alistigimdan şimdi midem kaziniyor napsak kahvemizin adı neydi ondan mı içsem
Günaydınlar tutkucummgunaydin kizlarrr
pastelfit cok yogunum gelemiyorum kusuruma bakmaysin gelip gecmise gidio etkiketleyenlerin listesini yapacagim insa
geçmiş olsun canımİki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
tşk ederim sultanımmmmmmmmmmmmGeçmiş olsun canım. Limon, zencefil diyorum ben de. Çayını ihmal etme bitanem. Acil şifalar dilerim.
Çok geçmişler olsun ağrı kesici içiyorsun demi faydası olur en azından .İki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
Geçmiş olsun canimİki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
Teşekkür ederim canimgeçmiş olsun
Geldigimizde köy sicakti abla ama hava degisimi etkilemis olabilirGeçmiş olsun canım. Köy soğukmuş bayağı. Orada mi üşüttün acaba?
Gecenin köründe kalk zıpla diyorsunSeni kansız
Birini bulmak öyle kolay olmadı işte
İkincide zar zor tutturdum ama olsunduo zaman napicin şipor
Günaydın ElhoşummGünaydın mesajı yazmanın zamanı gelmiş
En güzel en sağlıklı günaydınlar sizinle olsun
Günaydın ablacimCümleten hayırlı sabahlar olsun çıtırlarım
Günaydın canimgunaydin kizlarrr
Günaydın canimgünaydınlar
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnnnn
hadi yarışalım
kiloları verelimmmmmmmmmm
Günaydın Elhoşumm
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydınlar kuzummGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?