- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
100 gram fazla değil saracım
Güanydınlar canısıGünaydın tatlışımmmm
Arada kaçırıyoruz zaten oda olacak yaniBugün itibari ile sağlıklı yaşam moduna girmem lazım
Çok yedim içtim olmaz böyle
Günaydınlar hoş geldinnAllahımmm, sonunda kavuştumGünaydın herkeseee
Verirsin çıtırım azimlisin başarırsın
Hayırlı uğurluolsun okul dönemide.Tatilden döndükten sonra ani bir kararla kızımın okulunu değiştirdik. Kaydıdır, malzemelerdir, kitaplardır derken oyalandık baya. Okullar söylenen tarihte açılmadı, mesai arkadaşlarım bana güvenip izne çıktıklarından izin de alamadımgünlerdir kızçemle gelip gidiyorum işe. Bahanelerimi sıraladım oh
Çok teşekkür ederim canim.Verirsin çıtırım azimlisin başarırsın
Hayırlı uğurluolsun okul dönemide.
Biz de seni yerik doktor civanımSelfinizi yesinlerrrr
Rica ederim çıtırım,yaz mevsimini güzel geçirmene sevindim birde emeklilikte oldu keyfini çıkardın ne güzel,verirsin ekürim hiç merak etmeÇok teşekkür ederim canim.Güzel bir yaz dönemi geçirdim , fazla kızmıyorum kendime. Biraz diyet biraz spor verebilirim inşallah.
HoşbuldumGünaydınlar hoş geldinn
Epeydir yoktun sende,cidden alıştık ve özlüyoruz gelemeyincede.Hoşbuldumçok özlemişim
kilon çok değil canım ben bu kiloyu ne zaman görecem tartıda acaba
fazla değil ama dün daha azdı tartı bir gün azıcık fazla yesem hemen ödem olarak dönüyor buda can sıkıyor canım
100 gram fazla değil saracım
Güanydınlar canısı
Arada kaçırıyoruz zaten oda olacak yani
Günaydınlar hoş geldinn
Günaydın canımAllahımmm, sonunda kavuştumGünaydın herkeseee
Başlangıcın hayırlı olsun tatlışım
Kesinlikle katılıyorum. Her zaman aklımda burası, defalarca telefonu elime aldım ama bir selam verip yeniden kaybolmak istemedim. İşimi gücümü bitirip daimi dönüş yaptımEpeydir yoktun sende,cidden alıştık ve özlüyoruz gelemeyincede.
Çok teşekkür ederim bitanemGünaydın canım
Yemek yeme kontrolünü sağlanman lazım,sınır koy kendine bu kadar yeter diyip bırakman lazım,veririsin saracım merak etmefazla değil ama dün daha azdı tartı bir gün azıcık fazla yesem hemen ödem olarak dönüyor buda can sıkıyor canım
Günaydın canım
Çok mu yedi yoksa hadi itiraf etttt güzxellikKimblir ben kaç oldum 2 haftadır tartılmadımşimdi göreceğim yememin içmemin sonucunu
Özlüyorum uzak kaldıkmı ne kadar alıştık demi siteye.Kesinlikle katılıyorum. Her zaman aklımda burası, defalarca telefonu elime aldım ama bir selam verip yeniden kaybolmak istemedim. İşimi gücümü bitirip daimi dönüş yaptım
Hadi bakalım başarılar diliyorum sanada,en kısa zamanada vermen dileğimle
1 kg 600 gr yemişimYemek yeme kontrolünü sağlanman lazım,sınır koy kendine bu kadar yeter diyip bırakman lazım,veririsin saracım merak etme
Çok mu yedi yoksa hadi itiraf etttt güzxellik
Özlüyorum uzak kaldıkmı ne kadar alıştık demi siteye.
Hadi bakalım başarılar diliyorum sanada,en kısa zamanada vermen dileğimle
Sen gene az yemişsin ben izmirde 1 haftada 3 kilo yemişim,simitler boyozlar börekler filan1 kg 600 gr yemişim
Amin tatlışımmm inşallah
Hoşgeldin kuşumHoşbuldumçok özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?