Offff mis düzen otursun okulda... Sonra geleceğim inşaallahAblasının sulişi
Bundan iyisi Şam' da kayısıemeklilik seminersizlik müthiş bugün takımlara katılmanın heyecanıyla attım kendimi parka bir yüz gram daha gitsin de motivasyon olsun dedim. sen de bizimle misin 58 kiloyla ben yer içer yatardim gerçi de gençlerin gözü doymuyor işte
Sen gene az yemişsin ben izmirde 1 haftada 3 kilo yemişim,simitler boyozlar börekler filan
Sağolasın ablaSağlıkla büyüsün. Hayırlı olsun bitanem
Hoşbuldum teşekkür ederimcanım hoşgeldin
iyi geceler canım
Amin canım. Miray ismiMaşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün ismi
Sağolasın canımSağlıkla büyüt
Ayyy ne güzel 3 kız annesi oldun..çok sevindim...Sağolasın abla
Hoşbuldum teşekkür ederim
Amin canım. Miray ismi
Sağolasın canım
Bugün başlıyoruz canımKızlar takımlar devam ediyor mu
Canım bir süredir biraz free takılıyoduk. Bugün masterfit takımları kuruyoruzHala devam ediyorsa katılmak istiyorum ama son durum nedir biri özet geçebilir mi
Kızlar takımlar devam ediyor mu
Hala devam ediyorsa katılmak istiyorum ama son durum nedir biri özet geçebilir mi
Canım mesajı düzenleBen de varım
Doğru kuzum kilo kontrol edilmezse uçuyor, 65 sınır koymuştum kendime sonra iş güç derken tartilma fırsatları bulamadım 70' e dayandım. Düzenini oturt gel bekliyoruz.Offff mis düzen otursun okulda... Sonra geleceğim inşaallah
Yaa ablam kilo yu saldın mi ucu kaçıyor...ipiin ucunu tutmak gerekiyor...
Bugün tatilciler patır patır dökülmeye başladı. İlerleyen günlerde gelişmelerden haberdar oluruz. Fazla bekleme gel.Hala devam ediyorsa katılmak istiyorum ama son durum nedir biri özet geçebilir mi
Tatilci olamadım bu sene fjejfjeBugün tatilciler patır patır dökülmeye başladı. İlerleyen günlerde gelişmelerden haberdar oluruz. Fazla bekleme gel.
Bebişin hayırlı olsun canım rabbim güzel sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin inşallahSağolasın abla
Hoşbuldum teşekkür ederim
Amin canım. Miray ismi
Sağolasın canım
Günaydın kinoammmGünaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?