Yanlış adrese göndermeyeyim. Elifle sana mı göndereceğim tatlım47. Etap Masterfit
İyi akşamlar hanımlarYarın yani Pazartesi tartı günümüz. Beni ve kaptanlarınızı etiketleyerek bildirmeyi unutmayın lütfen. Kaptanlarımız tartılarını fotoğraflı bildirecekler Hedef60kgolmak Elhan
Masterfit 47. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak @Aijoo sara_28 @DombiliKus Tutku44 icecreamm Mavi Takım Elhan pastelfit @aypare ackerman erenmothers @askrhpozitif @karamelllim Kinoalihatun
İyi geceler tatlımmmBen de yatayımyarın buralar kıpır kıpır olur
Güzel tatlı ballı rüyalar kaptanımBen de yatıyorum. Herkese iyi geceler. Sabah ola hayrolamenu spor sabaha kaldı.
Ne denir ki
Cnm buara nedense açlık hissetmiyorum ve tatlı yeme isteğinde yok bende anlamadım iyi bişi heraldeAçlık durumun nasıl canım
İyi geceler balım
Çok şükür gözün aydın canımSelam kızlarcım
Geçen hafta bir şeylerden şüphelenip smear testi vermiştim çok şükür sonuç temiz çıktıbütün hafta aklım oradaydı rahatladım şimdi. Bu hafta kendimi toplayayım haftaya ben de takımlara geçeceğim inşallah (her hafta aynı şeyi diyorum farkındayım )
Eline emeğine sağlık canımGÜNCELLEME!!!!
47. Etap Masterfit
Masterfit 47. Etap 9EYLÜL CUMA @aypare ackerman 61 @Aijoo 79,6 sara_28 88,5 pastelfit 56,7 Elhan 68,7 erenmothers 69,8 Hedef60kgolmak 72,7 @askrhpozitif 86,85 @karamelllim 78,2 @DombiliKus 86,5 Tutku44 82,6 icecreamm 71,1 Kinoalihatun 80,4
Emeğine sağlık canım
Sevgili masterfit ekibi ,
Takımlar kuruldu heyecanla basliyoruz
Bu haftada spor takibini yapacagimmalesef hukumet istifami almiyo ,okumuyo diyom benden spor bakani olmaz az daha dişini sık bile demiyorr
vel hasıl bende gecen haftanin kara listesini (bir sonraki mesajimda olacak hızlica bakip geciniz)ve yeni mukemmel listemizi paylasiyorum
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
Hedef60kgolmak
@Aijoo
sara_28
@DombiliKus
Tutku44
icecreamm
@_ASTRAL_
Elhan
pastelfit
@aypare ackerman
erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3128234
Zipzip-
@Cordelia
Ahahaİki yavaş birbirini buldu desene.
Yokluktan kaptan olduk vay başımıza gelenler
Bir bardak dahi detoks suyu içmedim bugün. Dün gece su yatağında yatıyor gibiydim. Sabah iyi olunca cesaret edemedim bitanem.
Yanlış adrese göndermeyeyim. Elifle sana mı göndereceğim tatlım
İyi iyiCnm buara nedense açlık hissetmiyorum ve tatlı yeme isteğinde yok bende anlamadım iyi bişi heralde
Günaydın kinoammGünaydın kızlar
AşkitomYanlış adrese göndermeyeyim. Elifle sana mı göndereceğim tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
GünaydınGünaydın kızlar
Haftasonundan sabit çıkman güzel canım
GünaydınGünaydın kızlar hepimize mutlu bir hafta diliyorum
Güüünaydııın mutlu aktif huzurlu ama eğlenceli haftalar diliyoruuum
2022-2023 eğitim öğretim yılımız kutlu mutlu olsun
Bütün öğretmen eğitmen öğrenci kursiyer arkadaşlarıma , sınavlara hazırlananlara tüm eğitim alanlara ve evde kendini eğitenlerimize
Sabit olmanda çok güzel canım
Tebrikler pastelfitim
Günaydın ElifcimmmmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?