Teşekkür ederim kaptancığım ben de öyle düşünüyorumGünaydın canim afiyet olsun
Gecmis olsun canim senide tatil dönüşü hava degisimi etkiledi sanırım bende yeni iyilesiyorum
Uzun zamandir görüşelim diyorduk zaten canim bahçelivlerde görüştük 7.caddeNasıl bı araya geldinizHedef60kgolmak ile neresi orası kaptancığım kizilaymi
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Cumaya eksiye dusersin üzülme canimKilom sabit,
86,5 ile yola devam. C.tesi verdiğim emekler yalan oldu ona üzülüyorum. Neyse, önümde kocaman 4 gün var, yola devam
Umudumu kaybetmedim kaptanımCumaya eksiye dusersin üzülme canim
Toparlanmayi beklersen 90 olucam gene pastelfitim oyüzden bugün vire bismillah diyoruz
Teşekkür ederim kaptancığım ben de öyle düşünüyorum
Uuuuu tebriklerr
Ben daha yeni gördümmaşallah kızlar süpersiniz
Günaydın balGünaydın kızlar
Evet canım daha 4 gün var sen verirsinKilom sabit,
86,5 ile yola devam. C.tesi verdiğim emekler yalan oldu ona üzülüyorum. Neyse, önümde kocaman 4 gün var, yola devam
Yaa çok güzelsiniznice nice senelerimiz olsun inşallah
Afiyet olsun ayağına sağlık canımKızlar günaydın. Dün hiç gelemedimsabah temizliğe başlamışken, öğlene doğru şehir dışından misafirler geleceğini öğrendim. O temizliği nasıl yaptım, hazırlığı nasıl bitirdim bilmiyorum. Şimdi de kahvaltı hazırlıyorum, fırsat bulmuşken bildirimlerimi yapayım.
11 eylül pazar menüler
12.30
2 kk peynir,
1 yumurta,
Domates, salatalık, yeşillik,
6 zeytin,
2 parça ev yapımı pide.
Akşam 17.30
1 kase çorba,
Biraz salata, biraz havuç tarator,
Biraz kavurma,
4 yk pilav,
Ayran.
Saat 20.00 gibi
1 avuç çiğ kuruyemiş.
Su:3 lt
Adım;
Eki Görüntüle 3128608
9.014 adım.pastelfit Hedef60kgolmak
Yaz tatilini bitirdik şimdi daha duzenli diyet spor yapariz tıkır tıkır gider kilolarda canım
Keyif olarak iyiyim lakin grip yada koranayim öksürük tiksirik var .Diyeti sorarsan 2 haftadır feci yedim midem yalvarıyor su neolur diyete başla artık diye
Geçmiş olsun canımNasıl bı araya geldinizHedef60kgolmak ile neresi orası kaptancığım kizilaymi
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 61.00
Bugün 60.2
-800gr
Uuuuu tebriklerr
sağol cnm sen de süpersin maşallah süper eksi
Günaydın bal
Müthiş eksiiiiCuma 61.00
Bugün 60.2
-800gr
Ne pozitif bir günaydınGüüünaydııın mutlu aktif huzurlu ama eğlenceli haftalar diliyoruuum
2022-2023 eğitim öğretim yılımız kutlu mutlu olsun
Bütün öğretmen eğitmen öğrenci kursiyer arkadaşlarıma , sınavlara hazırlananlara tüm eğitim alanlara ve evde kendini eğitenlerimize
Günaydın tatlimmmm emekli öğretmenler nirdeGüüünaydııın mutlu aktif huzurlu ama eğlenceli haftalar diliyoruuum
2022-2023 eğitim öğretim yılımız kutlu mutlu olsun
Bütün öğretmen eğitmen öğrenci kursiyer arkadaşlarıma , sınavlara hazırlananlara tüm eğitim alanlara ve evde kendini eğitenlerimize
Başlangıcımiz hayırlı olsun canımToparlanmayi beklersen 90 olucam gene pastelfitim oyüzden bugün vire bismillah diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?