• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım 10 yıl oldu şekersiz içeli tadı başta acımsı geliyor tabi sonra alışıyorsun alışınca da bırakmıyorsun 🤗
Bende şekersiz çay ve şekersiz kahveyi 6. Takımla öğrendim bitki çayları zaten şekersiz içiyordum:) 😍😍😍

Şöyle bir sprey var kızlar hiç kullandınız mı spordan sonra filan ayak ağrısına vs iyi geliyormuş marka vs önemli değil iyi gelirse alayım ben de🤗
20211010_111905.webp

Hergün mü 😅 yanlış soru günde kaç kere yaptı diye sorman lazımdı :KK70: cevap vereyim 3-5 saat falan:KK70:

Adımdan sayılıyor canım ben tlfnu eşarba sarıp belime bağlıyodum yoksa cepte durmuyor 😅
Bacaklarım 61 cm den 53 cm düşmüş. 61 olduğunu eşim hatırlattı. Benimle aynıydı bacakların dedi. 🙈 Onun ölçüsünü aldık. 61 çıktı. 🤐🤷‍♀️

Hiiiiiii 56 deyoooo 55 deyoooo
Kaçtan düştün gıııı

Sporusz nasıl olcak :KK43:
65 ile başladım canım
Günaydin kizçelerrr❣

Günaydın kızlar 🎈♥️
Gitsin kilolar gitsin :halay::halay::halay::halay::halay:

Günaydın mutlu pazarlar :KK200::KK200:

Günaydın kizlar :KK68:

Günaydın Kızlar 😍😍😍

Vücut tipleri

Eki Görüntüle 2930688
Benim tipim yok bUrada 🧐🧐🤣

Günaydın kızlar :KK200:

Günaydın hanımlar 💗💗💗💗😘

Gunaydin herkese, Sabah-i serifleriniz hayr olsun hatunlar.😍🥰

Gunaydin :KK68: her gece kkya bakarken uyuyorum hamile olsam ancak bu kadar uyurdum ya bu ara neden boyle ki :confused:

🌸 Günaydın 🌸
🌹 Hayırlı sabahlar 🌹

Hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü
GüzeL bir gün oLsun ..

Bir şunu diyen bir yazı 'Harbi SOHBET GÜNAYDIN' görseli olabilir'Harbi SOHBET GÜNAYDIN' görseli olabilir

Gunaydinnnnnn 💕💕💕💕

Güzel bi pazar geçirmek dilegiyle.....

Günaydın hayırlı bereketli dinlenmeceli bol eğlenceli bir pazar günümüz olsun 🤗🤩😍 kahvemi yaptım içiyorum kahvaltıyı iple cekiyorum🤭😅

Günaydın masterfitin azimli kızları 🤩🤩
Günaydın kızlar 💋💋

AseliccA AseliccA güzel bir menü paylastigin ve adimlarini tamamladigin icin tsk ederim. Basarmamizin önünde hicbir engel yok💪
@aypare- güzel menün ve adimlarin icin tsk ederim. Böyle devam edersek güc bizde artik💪
@Zeynebim2020 menü paylasimin ve adimlarin icin tsk ederim. Cuma beraberce zaferimizi kutlayacagiz ins💪
@Tostombalakanne menü ve adimlarin icin tsk ederim. O kdr azimlisinki bana da ekstra güc veriyorsun🥰
@klbk33 menün güzeldi cnm. Adimlarinla da bize destek olmani bekliyoruz. Kirmizi takimi adim yarisinda yenmemiz icin senin destegine ihtiyacimiz var😊
@Aijoo cocugunu hastaneye götürmüstün umarim iyi haberlerle gelirsin. Müsait olursan menü ve adim paylasirsan sevinirim. Olamazsan da senin canin saolsun bebegim😘
@bluegreeneyes nöbetin bitmesine az kaldi. Uyumadan önce menü ve adim paylasimini bekliyorum hemsirem. Nöbetler bizi öldüremez ama güclendirir😅
M MissHayaLet hic keske olmadin hep iyikisin masallah. Adimlarina saglik arkadasim🥰
@Umutumut82 yavrucum ataga gecmek icin sari takima gecmen gerekiyormus demekki. Ilk günden masallahin var vallahi bacim💋
@Zipzip- adimlarimi sabah paylasirim demistin kaptanim dört gözle bekliyorm👀👀
@Elisa83 adimlarini göremedim canim. Destegini bekliyorm.

Ohh be yasasin mavi takim. Hepinizle gurur duyuyorum💙💙
Tesekkur ederim kuzum 😘 geçen sefer bilmiyordum adımların fazlasina spora yansıdığını yoksa yine bu kadar atardım 💙💙💙

Uyanınca cevap vericek şimdi uykuda gece geç yattı :)
Asistanima bak herşeyi de biliyor. Ama ben saat 9 da uyandım. Kahvaltı hazırladım. Fırın markete gittim. Kahvaltımı yaptım geldim. Yanlış bilgi verme. Kovarim heee. 🤭

Son düzenleme:
Back
X