• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler ☺️ isim değiştirdim ondan şimdi de isim hazrmm olacak ..evliyim 3 çocuk annesi mühendisim iş okul koşuşturma başladı ona rağmen çok yedıgim icin veremiyorum hedef kg 65kg. Şuan 80 kg
Sporla diyet beraber 3 ay sürede verebildiğim toparladıgjm kadar hırsla toparlamalıyım 🙏🏻☺️☺️
Hmm anlatınca hatırlar gibi oldum boyun da bayaa varmış 🙈 çok fazla kilon yok en fazla 3-4 aya halledersin canım.

AseliccA AseliccA güzel bir menü paylastigin ve adimlarini tamamladigin icin tsk ederim. Basarmamizin önünde hicbir engel yok💪
@aypare- güzel menün ve adimlarin icin tsk ederim. Böyle devam edersek güc bizde artik💪
@Zeynebim2020 menü paylasimin ve adimlarin icin tsk ederim. Cuma beraberce zaferimizi kutlayacagiz ins💪
@Tostombalakanne menü ve adimlarin icin tsk ederim. O kdr azimlisinki bana da ekstra güc veriyorsun🥰
@klbk33 menün güzeldi cnm. Adimlarinla da bize destek olmani bekliyoruz. Kirmizi takimi adim yarisinda yenmemiz icin senin destegine ihtiyacimiz var😊
@Aijoo cocugunu hastaneye götürmüstün umarim iyi haberlerle gelirsin. Müsait olursan menü ve adim paylasirsan sevinirim. Olamazsan da senin canin saolsun bebegim😘
@bluegreeneyes nöbetin bitmesine az kaldi. Uyumadan önce menü ve adim paylasimini bekliyorum hemsirem. Nöbetler bizi öldüremez ama güclendirir😅
@sena zeynep hic keske olmadin hep iyikisin masallah. Adimlarina saglik arkadasim🥰
@Umutumut82 yavrucum ataga gecmek icin sari takima gecmen gerekiyormus demekki. Ilk günden masallahin var vallahi bacim💋
Zipzip- Zipzip- adimlarimi sabah paylasirim demistin kaptanim dört gözle bekliyorm👀👀
@Elisa83 adimlarini göremedim canim. Destegini bekliyorm.

Ohh be yasasin mavi takim. Hepinizle gurur duyuyorum💙💙
Tesekkulerler kaptanim, birlikte basaracagiz.💪

Pazar pazar yatın uyuyun burda isini, ne :işsiz:
Sence :(
Bebe uyusa uyurduk bizde :D

Ben de tam bilmiyordum Cordelia Cordelia spor da etiketlememisim, daha dogrusu tam bilmiyordum dun adimlarim yandi .😓
Biz bu gidişle cok yanacaz :D

Ben diyim altmış dört sen de........:confused:
Ayyy 1 haftada 1 kiloya razıym :D

Ellerine sağlık kaptanım

Kaçkere etiket yaptim seni askolsun :işsiz:

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Kek gibi seyleri cuma disinda yemezsek guzel olur

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun 💕