Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gozunde mercek var canim kucukken ameliyat olmustu hastaneden rapor istemisler sadece onun icin randevu aldilar ama randevu bulmakta zor sehir hastanesine gidecekler ozelleri kabul etmiyorlarmis
Amcamda gözlük kullanıyor onu sorun etmemisler

Tamamdır tatlım çok teşekkür ederim

Hosbulduk abla nasilsin , emekli oldun mu

Evet cumaya kadar biraz odem inerse cuma yuzlesecegim

Ben seni kacta birakmistim kiz 70 degilmiydin
İyiyim tatlım dün bugün iyice emekli olduğumu beynim ve ruhum idrak etti çok şükür iyi geçiyor. Her gün tatil olması çok güzel bazen günleri karıştırdıgim oluyor ama olsun. Evimle, mutfağımla en önemlisi kendimle ilgilenecegim bol zaman olması fikri heyecan veriyor. Bugunumuze şükürler olsun. Yazın bir kaymakam beni facede arkadaş olarak eklemiş Allah Allah dedim önce ismi çıkaramadım sonra fotoğrafına yakından bakınca hatırladım. Bir kız öğrencim. O kadar gurur verici ki ..tamam dedim sen görevini yapmışsın. Bizim de sermayemiz bu. Emekli olmayı hak etmişsin dedim kendi kendime.

Yok abla hic pisman yada mutsuz degilim eglenceli bir yazdi. Gezdik tozduk dinlendik simdi artik erime zamani
Hosgeldin canim

Günaydın canim
Hosbulduk kaptanim
İyiyim tatlım çok şükür geldiğine çok sevindim
Canimsin
Bende degistirmedim ama halletmem gerek . Aile hekiminden canjm gozluk yada lenste sorun yok. Ama daha onceden gozluksuz simdi gozluklu ise hastaneden istiyorlar
Dokundugun hayatlari guzel yerlerde gormek ne guzel histir

Lisede ki edebiyat ogretmenlerimi çok severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…