Gozunde mercek var canim kucukken ameliyat olmustu hastaneden rapor istemisler sadece onun icin randevu aldilar ama randevu bulmakta zor sehir hastanesine gidecekler ozelleri kabul etmiyorlarmisOk canım teşekkür ederimmahsuru yoksa söylemende gözünde ne problem var kuzum ben miyopum normalde lens kullanıyorum ama şu an ki kullandığım ehliyetimde lens yazıyor o sorun olur mu acaba ay çok korktum bak şimdi
Tamamdır tatlım çok teşekkür ederimGozunde mercek var canim kucukken ameliyat olmustu hastaneden rapor istemisler sadece onun icin randevu aldilar ama randevu bulmakta zor sehir hastanesine gidecekler ozelleri kabul etmiyorlarmis
Amcamda gözlük kullanıyor onu sorun etmemisler
İyiyim tatlım dün bugün iyice emekli olduğumu beynim ve ruhum idrak etti çok şükür iyi geçiyor. Her gün tatil olması çok güzel bazen günleri karıştırdıgim oluyor ama olsun. Evimle, mutfağımla en önemlisi kendimle ilgilenecegim bol zaman olması fikri heyecan veriyor. Bugunumuze şükürler olsun. Yazın bir kaymakam beni facede arkadaş olarak eklemiş Allah Allah dedim önce ismi çıkaramadım sonra fotoğrafına yakından bakınca hatırladım. Bir kız öğrencim. O kadar gurur verici ki ..tamam dedim sen görevini yapmışsın. Bizim de sermayemiz bu. Emekli olmayı hak etmişsin dedim kendi kendime.Hosbulduk abla nasilsin , emekli oldun mu
Evet cumaya kadar biraz odem inerse cuma yuzlesecegim
Ben seni kacta birakmistim kiz 70 degilmiydin
Yok abla hic pisman yada mutsuz degilim eglenceli bir yazdi. Gezdik tozduk dinlendik simdi artik erime zamaniTatlım valla geriye dönüp baktığımda harika bir yaz gecirmisim gönlümce pişirdim bazen dışarıda arkadaşlarla ailemle yedim hiç pişman değilim. Sen de olma aldiysak veririz nolmuş yani....şişmanlar ölüyor da zayıflar ölmüyor mu? Aman takma kafana ..şurada biz bize eğlenip kilo veriyoruz. Gel bu zincire sen de katıl. İyiyiz az önce kulüpten bir arkadaşın annesinin vefat haberini aldım. Üzüldüm mutluluk anlık bir şey zaten...kısacık bir ömrümüz var. Dertler kederler ayriliklar hepsi bizim için. Her şeye rağmen kaldığımız yerden devam etme gücünü bulalım...
Hosbulduk kaptanimHosgeldin canim
Günaydın canim
Canimsinİyiyim tatlım çok şükür geldiğine çok sevindim
Bende degistirmedim ama halletmem gerek . Aile hekiminden canjm gozluk yada lenste sorun yok. Ama daha onceden gozluksuz simdi gozluklu ise hastaneden istiyorlarKızlar bişey soracağım benim ehliyet eski olandan bu sene sonuna kadar yenilenmesi gerekiyormuş sanırım sağlık raporu da alacakmışız ehliyetini değiştiren var mı bu raporu aile hekimimizden mi alıyoruz yoksa belirli hastane vs den mi alınıyor bilginiz varmı kızlar
Dokundugun hayatlari guzel yerlerde gormek ne guzel histirİyiyim tatlım dün bugün iyice emekli olduğumu beynim ve ruhum idrak etti çok şükür iyi geçiyor. Her gün tatil olması çok güzel bazen günleri karıştırdıgim oluyor ama olsun. Evimle, mutfağımla en önemlisi kendimle ilgilenecegim bol zaman olması fikri heyecan veriyor. Bugunumuze şükürler olsun. Yazın bir kaymakam beni facede arkadaş olarak eklemiş Allah Allah dedim önce ismi çıkaramadım sonra fotoğrafına yakından bakınca hatırladım. Bir kız öğrencim. O kadar gurur verici ki ..tamam dedim sen görevini yapmışsın. Bizim de sermayemiz bu. Emekli olmayı hak etmişsin dedim kendi kendime.
Valla temmuz başında 72 73 tüm galiba. Köyden alarak geldim birazda gelince eklendi...Hosbulduk abla nasilsin , emekli oldun mu
Lisede ki edebiyat ogretmenlerimi çok severdimİyiyim tatlım dün bugün iyice emekli olduğumu beynim ve ruhum idrak etti çok şükür iyi geçiyor. Her gün tatil olması çok güzel bazen günleri karıştırdıgim oluyor ama olsun. Evimle, mutfağımla en önemlisi kendimle ilgilenecegim bol zaman olması fikri heyecan veriyor. Bugunumuze şükürler olsun. Yazın bir kaymakam beni facede arkadaş olarak eklemiş Allah Allah dedim önce ismi çıkaramadım sonra fotoğrafına yakından bakınca hatırladım. Bir kız öğrencim. O kadar gurur verici ki ..tamam dedim sen görevini yapmışsın. Bizim de sermayemiz bu. Emekli olmayı hak etmişsin dedim kendi kendime.
Hoşgeldin balımHosbulduk abla nasilsin , emekli oldun mu
Olsun canim hallederiz hep birlikte onemli olan baslayacak enerjiValla temmuz başında 72 73 tüm galiba. Köyden alarak geldim birazda gelince eklendi...
Hosbulduk cheesecakekimHoşgeldin balım
Yok canim hic calisamadim diyebilirimZipzip- kaptan sahsina sinavda iptal edildi sen girdin diye ne yaptin hazirliklar devam mi
Yaa kötü olmuş canimkızlar telefonum bozuldu
Bosver kaptan sallamasyon yaparsinYok canim hic calisamadim diyebilirim
Koye gittim ordan tatile gittim tekrar koye geldim cumartesi gunu eve dönüş yaptim
Gecmis olsun canim insallah yapilir yenilerin fiyatlari ucmus durumdakızlar telefonum bozuldu
Oyle yapacağımBosver kaptan sallamasyon yaparsinburalardan en haber masterfit devam mi oyle ortada mi takiliyoruz
Oo yeni canlanmis buralar tam vaktinde gelmisimOyle yapacağım
Bu hafta başladı kizlar devam ederiz gibi görünüyor
Ortaya karışık denedik kimse başarılı olamadı sanırımOo yeni canlanmis buralar tam vaktinde gelmisim
Eminim onlar da seni çok sevmişlerdir.Lisede ki edebiyat ogretmenlerimi çok severdim
Biraz siyasi fikir ayrılıkları vardı ama yine de sevmislerdi galibaEminim onlar da seni çok sevmişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?