Arifoglu da sağlam bir markaBende içiyorum şimdi hiç yağlı kahvemisonra kızı almaya gidicem yağ yaktirsin benimki Arif oğlu marka
Şifa orucu olabilir mi aidin salihin o çok zor bir oruç...Aralıklı oruçta 6-8 saat açlık yok mu? 2 öğün yiyorlar diye biliyorum. @Beth18 farklı bir şey mi yapıyorsun 24 saat demişsin. Kaç kilosun bu arada
Parlayan yıldızım zaten ışık saçıyorsun
Aslında yapiyorumdur o kadar bu sadece okula git gel sayıyor. Sonra üzerimde tasiyamiyorumKuzum saatleri ayarlarsan bişeyciğin kalmaz
Tamam canım
Bu 2 gün yapabilirsen yine kendin için
6000 hedefleyebilirsin en azından tempolu canım
Bak bakayım kg yazısına neler olmuş bizlere deBu yazda sisko sisko gezip geldim tukkana siz nasilsiniz ?
Ben ki para verseler türk kahvesini şekersiz içmem derdim. Onu içince yağlı da çok farketmiyor. Zaten 1 çk konuluyorGünaydınlar kızlarrr
Hindistancevizli kahvenin tarifini istiyorum lütfen
Ben kahve hiç sevmem öyle düşünün sizce o içilebilir bişi mi
Tatlım valla geriye dönüp baktığımda harika bir yaz gecirmisim gönlümce pişirdim bazen dışarıda arkadaşlarla ailemle yedim hiç pişman değilim. Sen de olma aldiysak veririz nolmuş yani....şişmanlar ölüyor da zayıflar ölmüyor mu? Aman takma kafana ..şurada biz bize eğlenip kilo veriyoruz. Gel bu zincire sen de katıl. İyiyiz az önce kulüpten bir arkadaşın annesinin vefat haberini aldım. Üzüldüm mutluluk anlık bir şey zaten...kısacık bir ömrümüz var. Dertler kederler ayriliklar hepsi bizim için. Her şeye rağmen kaldığımız yerden devam etme gücünü bulalım...Bu yazda sisko sisko gezip geldim tukkana siz nasilsiniz ?
Sabah erken kalkınca baya iş yapılıyormuş
2 cam sildim, mutfak dolap kapaklarını, tezgahı mutfaktaki diğer ıvır ziviri sildim. Kızı aldım geldim. Alışveriş yaptım. Şimdi tatli-tuzlu kurabiye yapcam
Akşama çocukları babanneye paslarsam rahat rahat yerleri supurur silerim
Hosbulduk abla nasilsin , emekli oldun muTatlım hoş geldin
Evet cumaya kadar biraz odem inerse cuma yuzlesecegimTartıyla illaki aynı ortamda bulunacaksın, kaçış yok
Kahvede güzel oluyordur mutlaka da ben kahveyi sade içmeye alışmışım nasıl olac… Aaaaa kahve içiyorum şu an içine katmayı unuttum. Gideyim katayım
Ben seni kacta birakmistim kiz 70 degilmiydinBak bakayım kg yazısına neler olmuş bizlere dehoşgeldin
Hosbulduk canim nasilsin
Hosgeldin canimmerhaba canlar nasilsiniz
Kahve yaparken aklima geldiniz , tatil bitti yedik ictik cok sukur hic yememisiz gibi
Günaydın canimGünaydınlar kızlarrr
Hindistancevizli kahvenin tarifini istiyorum lütfen
Ben kahve hiç sevmem öyle düşünün sizce o içilebilir bişi mi
İyiyim tatlım çok şükür geldiğine çok sevindimHosbulduk canim nasilsin
Canim ben 2017 de degistirdim aile hekiminden aldimKızlar bişey soracağım benim ehliyet eski olandan bu sene sonuna kadar yenilenmesi gerekiyormuş sanırım sağlık raporu da alacakmışız ehliyetini değiştiren var mı bu raporu aile hekimimizden mi alıyoruz yoksa belirli hastane vs den mi alınıyor bilginiz varmı kızlar
Ok canım teşekkür ederimCanim ben 2017 de degistirdim aile hekiminden aldim
Gecen hafta amcam ve kuzenim aile hekiminden aldi amcamın sağlık raporunu kabul etmisler ama kuzenimin saglik raporunu kabul etmemisler gözünde problem oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?