İnsanın kendini sevmesi lazım her haliyle. Şişko halimiz de çıtır halimiz de kendi tercihimiz. Fazlalıklar adı üstünde zaten gitmeye mahkûm.Yok abla hic pisman yada mutsuz degilim eglenceli bir yazdi. Gezdik tozduk dinlendik simdi artik erime zamani
Hosbulduk kaptanim
Canimsin
Bende degistirmedim ama halletmem gerek . Aile hekiminden canjm gozluk yada lenste sorun yok. Ama daha onceden gozluksuz simdi gozluklu ise hastaneden istiyorlar
Dokundugun hayatlari guzel yerlerde gormek ne guzel histir
Noldu canım, geçmiş olsunkızlar telefonum bozuldu
Cuma gelmedi dahaOrtaya karışık denedik kimse başarılı olamadı sanırım
Evet evet canlandi yenidenOo yeni canlanmis buralar tam vaktinde gelmisim
Farklılıklari olgunlukla karşılayanlar bu hayatta unutulmuyorlar canım.Biraz siyasi fikir ayrılıkları vardı ama yine de sevmislerdi galibaher derste mutlaka beni kaldırıyordu dil anlatım hocamız hatta sınavda bana torpil geçtiğini iddia edenler olmuştu
Selam canımmerhaba canlar nasilsiniz
Kahve yaparken aklima geldiniz , tatil bitti yedik ictik cok sukur hic yememisiz gibi
O yazi benim telefonu aldigim ilk gunde çıkmıştı canim korkmustum bozuk diye sonra uzunca acma tusuna basinca duzelmistisağolun kızlar,açılış ekranında samsung yazısı kalıyor ve gitmiyor öyle kaldı hala.. napçam bilmiyorum
Yeni mi almıştın canımsağolun kızlar,açılış ekranında samsung yazısı kalıyor ve gitmiyor öyle kaldı hala.. napçam bilmiyorum
O yazi benim telefonu aldigim ilk gunde çıkmıştı canim korkmustum bozuk diye sonra uzunca acma tusuna basinca duzelmisti
2,5 yildir kullaniyorum
kızlar 1.5 senedir kullanıyorum baya bi bastım açma tuşuna ama düzelmediYeni mi almıştın canım
Yakında tamirci var mı servisi vs
Oo bomba haberi saklamissiniz. Insallah canim firsat olursaEvet evet canlandi yeniden
Bu arada bizHedef60kgolmak ile görüştük ilerleyen haftalarda belki bir toplu görüşme daha yapabiliriz senide bekleriz
Solgar tek gecerim canimKızlar bağışıklık güçlendirmek için vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka?
Nasilsin tatlimSelam canım
Saklamadik ki fotoğraf bile paylastikOo bomba haberi saklamissiniz. Insallah canim firsat olursa
Solgar tek gecerim canim
Bataryayı çıkarıp tekrar tak bi de istersen canımkızlar 1.5 senedir kullanıyorum baya bi bastım açma tuşuna ama düzelmedi
He vallaSaklamadik ki fotoğraf bile paylastik
İyi diyelim iyi olalım canım okul başladı yoğun geçiyor sen nasılsınNasilsin tatlim
Fesangcım ben solgar kadın olanı kullanıyorum. En iyi vitamin bu diyorlarKızlar bağışıklık güçlendirmek için vitamin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka?
bataryası çıkmıyor kapak açılmıyor.. hiçbişi olmadı birden oldu inş düzelirBataryayı çıkarıp tekrar tak bi de istersen canım
Sufilan dökülmedi di mi ya da darbe vs
He valla
Teşekkür ederim canımFesangcım ben solgar kadın olanı kullanıyorum. En iyi vitamin bu diyorlarBu arada düzenli içemiyorum unutuyorum.
Afiyet olsun mommyciğim13 Eylül 2022 salı
Adım 8322
Tutku44
Menü
10:00 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
4 tane yeşil biber
Ara 14:30 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 kare %85 kakaolu bitter çikolata
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kase yoğurt
3,5 litre su içildi
Elhan pastelfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?