Kendi kendine ne konuşuyon acabaTele bakarken saymıyor adımı sanki oyuzde ya elde olucak ya cepte
Hemde günde iki defaBozuk saat bile doğruyu gösterir
Bence gerek yk
Aynen bakarken saymiyo benimki o yuzden burdayken adim atamiyorumTele bakarken saymıyor adımı sanki oyuzde ya elde olucak ya cepte
Ben türk kahvesi içip spora başlayacağım.sonra pazara giderim.Sagol canim ❤
Sagol canim cayi ictim de adimdan once kahve keyfi yapayim dedim
Afiyet olsun canim ❤Ben türk kahvesi içip spora başlayacağım.sonra pazara giderim.
En güzeli hiç yeme cnm çünkü hergun yememen gereken bir cisla karsilacaksin hayır diyemezsen zayıflama yolun uzarda uzarAyyy yarm tabak yiyim kremasını koymadan en iyisi
Ben de bayagi sasiracagim,tarti cuma gostermedi ama ben inceldigimi hissediyorum hem de bayagi inceldim.Güzel bir şaşkınlık gibi hissettim.
Bende yoksam bilinki adım atıyorum merak etmeyinAynen bakarken saymiyo benimki o yuzden burdayken adim atamiyorum
Kahvalti yapilfu ev isi biraz bitti Trampolinde adimlama yapiyorum.Nasılsınız kızlar
Nasıl oluyor o leslie ile mi
Yooo evde 10 tur mutfakla oda arası yürüdü mu oluyorNasilllllll
Valla canım 10 haftada.Maşallah
Kızzzz kaç aydaaaa düştün?
Ayyy saol kaptanm böyle fikir verilince aşıro mutlu oluormKremasız olursa ye canim yanina yogurt ekle ,salata ekle
Ama yalanmıHemde günde iki defa
O kdar haklısınki işte koca denilen kişiEn güzeli hiç yeme cnm çünkü hergun yememen gereken bir cisla karsilacaksin hayır diyemezsen zayıflama yolun uzarda uzar
İyiyz cnm snNasılsınız kızlar
Bende istiorımmmmmYooo evde 10 tur mutfakla oda arası yürüdü mu oluyor
Valla canım 10 haftada.
Günaydın hayırlı sabahlar
İyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
Cok çalışman lazimBende istiorımmmmm
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?