• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol kuzum.
İnşallah güzel puanlarınız olsunda emekleriniz boşa gitmesin,onunda fena değil dedi 1 gün önce yoldan geldik torunda hastalandı kulaktan acile götürdüler dönüşte.Çok iyi bir puan gelmez herhalde. :KK200:
Geçmiş olsun canım ❤️

Eline sağlık canım ❤️teşekkür ederim 😘
Değişim hakkımı kullanmasam böyle devam etsek oluyor değil mi canım

Teşekkür ederim canım ❤️
En son degisim zorunluydu canim ama onun ustune bir gelisme oldu mu bilmiyorum Zipzip- Zipzip- ?

afiyet olsun canım sabah hoşgeldin dedim ama görmedin :KK66: tatilin güzel geçmiş sevindim senin için torununada geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah
Görmedim mesajını kesin arada kaynadı herhalde pardon o zaman.
Güzel geçti aslında yorgunluk tatil olayı,sürekli ufaklığın peşinde pertimi çıkardı .
Boğazları şişmiş oda kulağa vurmuş acile götürdüler ilaç vermişlr,dün gecede çok uyumamış ağrısı olmuş babanede şimdi kreşede gitmedi bugün.

Görmedim mesajını kesin arada kaynadı herhalde pardon o zaman.
Güzel geçti aslında yorgunluk tatil olayı,sürekli ufaklığın peşinde pertimi çıkardı .
Boğazları şişmiş oda kulağa vurmuş acile götürdüler ilaç vermişlr,dün gecede çok uyumamış ağrısı olmuş babanede şimdi kreşede gitmedi bugün.
kıyamam keşke çocuklar hiç hasta olmasa ama bağışıklık sistemleri böyle böyle güçlenecek Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah :dua:

Back
X