Şok diyetler sen sevmiyorsun ama bana şart....napsakKapışalım hayatım, bu kilo bana yapıştı kurtulmam lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şok diyetler sen sevmiyorsun ama bana şart....napsakKapışalım hayatım, bu kilo bana yapıştı kurtulmam lazım![]()
Tek tartılma yapma canım. Önce eline ağırlık al çık. Sonra ağırlıksız iki kere tartıl. İkisi de aynı ise tamamdırben ciddiyim ya 2 gnde imkansz
aaaaa bidahakine öyle yapıyımTek tartılma yapma canım. Önce eline ağırlık al çık. Sonra ağırlıksın iki kere tartıl. İkisi de aynı ise tamamdır![]()
benden snra kızıma cık dedimTek tartılma yapma canım. Önce eline ağırlık al çık. Sonra ağırlıksın iki kere tartıl. İkisi de aynı ise tamamdır![]()
Kendi derdime düştüm bakayım senin bildirimine
Reformera hasta olunca gitmedim. Yarın başlıyacağım da feci hamlamışım hemencecikŞok diyetler sen sevmiyorsun ama bana şart....napsaksenin Reformerin var ben napicim. Enerji kıtlığı var bir de ..içimden gelmiyor dans , zumba neyim
![]()
aşırı seviyorum seni be kadınKendi derdime düştüm bakayım senin bildirimine
Yalnız bu motivasyonu kaybetme pas itin olsun bebeğim.![]()
Zormuş. Allah kolaylaştırsınNeler değişmiyor ki,herkeste farklı oluyor da,ateş basıyor kafanı buzdolabının soğuk kısmına sokuyorsunyüzün bir anda domates gibi oluyor.Şişiyorsun sonra kıyafet derdi başlıyor,kilolar geliyor bende öyle oldu.Geriliyorsun bide iltifat edilse küfür zannediyorsun.
Skuat kasları hamlatir ama devam edersen açılır.Reformera hasta olunca gitmedim. Yarın başlıyacağım da feci hamlamışım hemencecik![]()
Ama senden sonra çıkmış, doğru tartar.benden snra kızıma cık dedimo dooğru cıktı ama bilemiorum
![]()
Ama senden sonra çıkmış, doğru tartar.
Hayatım reformeren sonunda 50 squat çekiyoruz hep, neden böyle oldum anlamadım. Alışkınım yaniSkuat kasları hamlatir ama devam edersen açılır.
25 eylül pazar
sabah
1 yumurta
1 salatalık
öğlen
1 fincan kahve
1 minik parça çikolata
akşam
2 kase yoğurt
1 salkım üzüm
2 lt su
@Ayyulduz gaptanımmmmmmmmmmmmmmmm
Bir yerde okumuştum onu oradan aklımda kaldı.Hadi canım bir simit o kadar ekmek miymişben de çok severim. Regl sancısı yok , beyaz pantolon deniz sefası artılarimiz evet
![]()
Yukarda menün var bişi yememişsin kuzum su bile yetiyor ödem atmak içinben ciddiyim ya 2 gnde imkansz
Bende bıraktım ne güzel leslie yapıyordum hamlaştım resmen .Şok diyetler sen sevmiyorsun ama bana şart....napsaksenin Reformerin var ben napicim. Enerji kıtlığı var bir de ..içimden gelmiyor dans , zumba neyim
![]()
reglimde bitti son günümBir yerde okumuştum onu oradan aklımda kaldı.
Diğerleri zaten müthiş bitti o sıkıntılar en azından
Yukarda menün var bişi yememişsin kuzum su bile yetiyor ödem atmak için
Bende bıraktım ne güzel leslie yapıyordum hamlaştım resmen .
Hala arada ateş basmalarım oluyor,ilk yıllar daha feciydi.Zormuş. Allah kolaylaştırsın![]()
seda sayanmısın senGünaydın günaydın günaydın![]()
Onunda etkisi olurr.reglimde bitti son günüm
acaba ondanmıki yaağğ
Gümaydın fesangcımGünaydın günaydın günaydın![]()
Günaydın hayatımGünaydın günaydın günaydın![]()
Kaç yaşında girdin , benim de az kalmıştır herhaldeHala arada ateş basmalarım oluyor,ilk yıllar daha feciydi.