- 8 Eylül 2016
- 103.336
- 438.211
- 898
- 36
Yillarca ssk nin yeri vardi bos olarak duruyordu abla büyük bir alandiMetro marketi biliyorum,o bölgelerde o zaman,oralarde o kadar büyük arazi kaldımı öyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yillarca ssk nin yeri vardi bos olarak duruyordu abla büyük bir alandiMetro marketi biliyorum,o bölgelerde o zaman,oralarde o kadar büyük arazi kaldımı öyle.
Dediğin doğum evi vardı orasımı yoksa.Yillarca ssk nin yeri vardi bos olarak duruyordu abla büyük bir alandi
Niye ki uykusuzmusun yoksa.başım ağırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uykusuz aksi lanetNiye ki uykusuzmusun yoksa.
Aç kal madem kilom gitsin diyonn sklsklskluykusuz aksi lanet
ama en kötüsü aç![]()
![]()
![]()
![]()
İyi sporlar pastelcimPilatese gidiyoruuum görüşürüz![]()
Aç kal madem kilom gitsin diyonn sklsklskl![]()
![]()
ben gidmiosam kmse gidemesinPilatese gidiyoruuum görüşürüz![]()
Yafrum çok ta aç bırakma kendini sakın.
ben gidmiosam kmse gidemesin![]()
Motivasyon kaybetmek yok tatlım.Kaptancığım kuraları guncelemek gerekiyor bence..gelemiyen arkadaşın bı şekilde bilgi vermesi gerekir yarışma da menüsü kilo bildirmeyine ceza uygulanmalı. Kisi uygun olmadigi zaman zaten o hafta yarışa katılmama hakkı var katilipta sorumluluklarini yerine getirmemesi yarışa ve takıma değer vermemesinden.Acikcasi yalandan yarışıyoruz.Ben motivasyonumu kaybettim bu hafta..
Günaydın bitanecimmm.Günaydın![]()
Eşim çok iyi biliyormuş orayıYillarca ssk nin yeri vardi bos olarak duruyordu abla büyük bir alandi
Bugün daha iyiyim abla. Büyük kız hastalığı çabuk atlattı bize sattıİyi misin canım.![]()
İnşallah canım sağolasın
İyi eğlenceler biricikimUnuttuğum günaydıni bırakıyorum
Çok güzel bir gün diliyorum hepinize.
Biz bir günlük kampa gidiyoruz. Araç üstü çadır yaptırdı eşim deneyecegiz bakalım.![]()