Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ozaman bireysel sadece günlük adı altında burda motive olamaya çalışalım sadece sorumluluğumuz kendimize olsun ablacım .Takım da ve yarışmada isen diğer arkadaşlarınin da vebaline giriyosun .Beni yarışmak ve kazanma hırsı motive ettiği için burdayım zaten tek yapabilsem yarışa katılmadan vermeye çalışırım yarış dizginliyor .Benim gibi arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum .Kilo bildirimi olmayınca yarismada olup da aktif olmayınca takimin da olmanın bı numarisi yok yani
Teklif ediyorum @Zipzip_Canim diyet gruplarındaki kuralları uygulumays alalım gerekçesiz bildirim yapmiyan diskalifiye olsun ve deneme süresi olsun gb
Eksik bildiirim yapana ceza verebiliriz 4 hafta yarislara katılmama gibi..

Kaptancığım kuraları guncelemek gerekiyor bence..gelemiyen arkadaşın bı şekilde bilgi vermesi gerekir yarışma da menüsü kilo bildirmeyine ceza uygulanmalı. Kisi uygun olmadigi zaman zaten o hafta yarışa katılmama hakkı var katilipta sorumluluklarini yerine getirmemesi yarışa ve takıma değer vermemesinden.Acikcasi yalandan yarışıyoruz.Ben motivasyonumu kaybettim bu hafta..
kaptancim motivasyonu kaybetme birbirimizi yarışıyoruz sende vereceksin kilonu :) bende mi var sorun. sorunum varsa söyleyebilirsin...
vermek istemeyenler kendileri bilir.. biz kilo vermek için burdayiz... 🤗🤗

Ozaman bireysel sadece günlük adı altında burda motive olamaya çalışalım sadece sorumluluğumuz kendimize olsun ablacım .Takım da ve yarışmada isen diğer arkadaşlarınin da vebaline giriyosun .Beni yarışmak ve kazanma hırsı motive ettiği için burdayım zaten tek yapabilsem yarışa katılmadan vermeye çalışırım yarış dizginliyor .Benim gibi arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum .Kilo bildirimi olmayınca yarismada olup da aktif olmayınca takimin da olmanın bı numarisi yok yani
Teklif ediyorum @Zipzip_Canim diyet gruplarındaki kuralları uygulumays alalım gerekçesiz bildirim yapmiyan diskalifiye olsun ve deneme süresi olsun gb
yani katılıyorum evet eğer gruptaysak bence herkes sorumluluk bilmeli
ben mesela bildirim yapamacağım zaman kendim takılıorum burda
kimseyi zor durumda bırakmıorum
ceza verilebilir

Yağ coze yatiririm valla kizdirmasinlar beni 😁😁
amerikanın oyunlarına gelmedim gaptanım :D

kaptancim motivasyonu kaybetme birbirimizi yarışıyoruz sende vereceksin kilonu :) bende mi var sorun. sorunum varsa söyleyebilirsin...
vermek istemeyenler kendileri bilir.. biz kilo vermek için burdayiz... 🤗🤗
Diyetle alakalı motivasyonumu yitirmedim balım asayiş Berkemal;)takım kaptanlığı takıma motive etme birlikte ne yapabiliriz motivasyonunu yitirdim🙃
Harika dişli asılan bir rakipsin bayılırım böyle rakibe daha ne olsun;)

Yok ablacim yemediginde yağ yakiyorsun özellikle Ayşegül coruhlu gece açlığına çok önem veriyor . Ama son yapılan çalışmalarda ife kadınlarda çok sıcak bakmamaya başladılar puff her şey sıkıntı valla en güzeli yiyin gobegimizle mutlu olalaim ahaha
Göbek olsa iyi içine çekersin peki ya basen :deli: :deli: :deli:

yani katılıyorum evet eğer gruptaysak bence herkes sorumluluk bilmeli
ben mesela bildirim yapamacağım zaman kendim takılıorum burda
kimseyi zor durumda bırakmıorum
ceza verilebilir

amerikanın oyunlarına gelmedim gaptanım :D
Seni fanusa koymam lazım cumaya kadar başka yolu yok 🤣

Back
X