Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim sayfayi actim senin bildrimini gordummesajim uzaya gitmeden sana geldi herhalim kaptanim gorur gormez begendin
evet katilacagim insave yukselen yildız olmak istemiyorum insa 1.olmak istiyorum bu hafta![]()
Evet canim sayfayi actim senin bildrimini gordum
Ekledim Masterfite![]()
Hosgeldin canim adim atabilecek misin yesil takima ki ekleyelim seniZipzip- +3 kilo ile geldim bugün başlıyorum
çok mutlu oldum takimda bir benim eksik ama yinede aldigimiza sevindimmmmtesekkur ederım kaptacıgım ellerınıze saglıksevgılı kırmızı sporcu kızlarım harıka adımlar atarak avantajı aldık kupayıda aldıkmı bu hafta tamamdır
![]()
hey masallahhhhGeçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ
@Ayyulduz @pastelfitZipzip-
Eki Görüntüle 3137880
harikasınn canimm geliyor 8 lii rakamlarrrr
gecmis olsun abla umarim tez zamnda cozulurGeçmiş olsun kuşum.ben de insta hesabımı kaybettim
mucadelem devam ediyor kuzum.
kalbini ferah tut canım inaniyorum ki kötu bir sonuc olmamayacakselamlarr..
eksi gelenlere tebrik ediyorum..:)
harika bir eksiler gelmiş..:)
bugün doktora gittim.. utrason çekildi keteme yönlendirmedi keteme 40 üstü olanlar gidiyormuş..
utrasonda bişi çikmadi.. ama doktorum güvenemedi.. başka hastaneye baktirin dedi ben ellediğimde kist vardi dedi..
bakalım ne olcak bilmiyorum.
evet devam edecegimi.. 70 olana kadar:)Günaydın kaptanim guzel eksi tebrik ederim
Masterfite devam edecek misin
Afiyet olsun Elhoşumm ❤
nasıl oldun canım biraz dinlenebildin miAlerjim tuttu uyuyamiyorum. Açtım dizimi sabaha kadar onu izlicem.
Burun tıkanıklığı çok zor başıma ağrı girdi
kötü bişi çikacagi sanmiyorum. utrasonda bişi çikmadi ki..kalbini ferah tut canım inaniyorum ki kötu bir sonuc olmamayacak![]()
masterfite geri gel kuzuBen hiç düzen falan oturtamadımoff kilo almaya devam ediyorum
MaşallahGeçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ
@Ayyulduz @pastelfitZipzip-
Eki Görüntüle 3137880
Gecmis olsun canimselamlarr..
eksi gelenlere tebrik ediyorum..:)
harika bir eksiler gelmiş..:)
bugün doktora gittim.. utrason çekildi keteme yönlendirmedi keteme 40 üstü olanlar gidiyormuş..
utrasonda bişi çikmadi.. ama doktorum güvenemedi.. başka hastaneye baktirin dedi ben ellediğimde kist vardi dedi..
bakalım ne olcak bilmiyorum.
Ekledimevet devam edecegimi.. 70 olana kadar:)
eşinde uzuldu endiselendi senin icinkötü bişi çikacagi sanmiyorum. utrasonda bişi çikmadi ki..
doktor utrasona güvenmeyince eşimin içine süphe düştü![]()