- 3 Ocak 2020
- 6.201
- 33.734
- 548
fırında yap kuzu ben ta ne zaman denemistim bizimkilere yagda kendime fırinda .. fena olmuyo heeBu cuma mücver yemezsem şişicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırında yap kuzu ben ta ne zaman denemistim bizimkilere yagda kendime fırinda .. fena olmuyo heeBu cuma mücver yemezsem şişicem![]()
yok yazdım da sildim. yanlış alıntı yapmışım. sonra öteki mesajına cevap yazdım.
Evet canımHergun 8 bin adım mı?
Tamam canım
Afiyet olsun kaptanim
Eksi gelmene sevindim canim
Cumartesiden carsamba gunune kadar en az 8000 adim atiyoruz ,en cok adim atan takim hafta sonu ve hafta ici olmak uzere %1 lik avantaj elde ediyor
Kinoalihatunu Kırmızı takima ekledik kaptanim![]()
Afiyet olsun canım01 Ekim 2022
sabah 10.30
yumurta piyazı, 2 ince dilim pastırma, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 tk marmelat, 1 pişi
öğlen 15.00
20 kadar küçük beyaz üzüm, minik kase salata, 5 küçük mücver, 1 avuç çekirdek, 1 kk fıstıklı helva (şekersiz hurma sulu)
akşam 19.15
1 servis kaşığı tavuk kalamar, 3 yk sebzeli mantar sote, 1 servis kaşığı spagetti, söğüş salata
yatana kadar 1,5-2 lt suZipzip-
pastelfit
Afiyet olsun canımSabah
2 yk granola
5-6 badem
Ara
1 incir
Biraz üzüm
Akşam
Balık ve salata
1 yk humus
2 yk granola
Zipzip-
valla bir acayip oldum. yatsam yatamıyorum, otursam oturamıyorum. ayarlarım bozulmuş gibi bir haldeyim.oy kuzum yat dinlen en iyisi dinlenmen![]()
oyy kuzumm aman dikkat et kendinevalla bir acayip oldum. yatsam yatamıyorum, otursam oturamıyorum. ayarlarım bozulmuş gibi bir haldeyim.
tepemde bir ağrı var sabahtan beri. az önce ölçtüm tansiyonum yükselmiş.
oyy kuzumm aman dikkat et kendine![]()
Fırında mücver yapıyorum kuzum ama kızartma başka beeeefırında yap kuzu ben ta ne zaman denemistim bizimkilere yagda kendime fırinda .. fena olmuyo hee
Çok geçmiş olsun kuzucum ben de tikaliyim bayavalla bir acayip oldum. yatsam yatamıyorum, otursam oturamıyorum. ayarlarım bozulmuş gibi bir haldeyim.
tepemde bir ağrı var sabahtan beri. az önce ölçtüm tansiyonum yükselmiş.
benim sadece hastalık değil canım. çok yoruluyorum. vücudum kaldırmıyor artıkÇok geçmiş olsun kuzucum ben de tikaliyim baya
Kan değerlerin ne durumdabenim sadece hastalık değil canım. çok yoruluyorum. vücudum kaldırmıyor artık![]()
Fırında mücver yapıyorum kuzum ama kızartma başka beeee
Afiyet olsun canım1 Ekim Cumartesi
Sabah 10.30
Yarım tabak patatesli yumurta
Bir dilim süzme peynir
Birkaç dilim sucuk
Acı yeşil biber
3 zeytin
2 dilim incecik çok tahıllı ekmek
Bir küçük dilim badem helvası
Öğle 15.30
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak kıymalı patlıcan
Üç acı biber turşusu
Akşam 19.00
Küçük salatalık
Küçük bir parça haşlanmış mısır
sara_28
Zipzip-
Kolay gelsin canım yaptıklarını güle güle yiyin40 dk bitti ama buzluga atmam gereken isler bitmedi kalanini yarin dograrim bileklerim agridionce yesil cayimi demleyeyim sonra namaz sonra sporr
![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
❤❤❤
Tamam canim❤
demirler, B12, D vitamini, tiroidler normal. sadece hipoglisemi çıktı. bir de idrarda biraz bakteri vardı.Kan değerlerin ne durumda
biz de bugün pazardan patlıcan, kapya biber falan aldık fazladan. yarın balkan sosu ayvar yapacağız.40 dk bitti ama buzluga atmam gereken isler bitmedi kalanini yarin dograrim bileklerim agridionce yesil cayimi demleyeyim sonra namaz sonra sporr
![]()
Anladım canım ama kaptanlık sana yakışıyorHangi takıma eklendi kaptanım
Son aylarda kaptanlık peşimi bırakmıyor ona güldüm
ben de alıştım hiç itiraz etmiyorum
Tamam canım afiyet olsun
Sorun değil canım zaten ben birinci olcam
Ayağına sağlık canım
Teşekkür ederim canım![]()