Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zaten kızında oglaninda 1 aydir burunlari akıyor. Teşekkür ederim canim. 2 saat önce tavuk suyu içirdim karabiberli kekikli limonlu. Simdide zencefilli tarçınlı ballı süt hazırladim onu içiyor. Keşke çocuklar hiç hasta olmasa

Afiyet olsun
Yarina 12bin yeter bence
Bende bugün 12000 yaptım evde olmayınca az olduya yarına telafi etmem gerek
Yaa her yerim agriyor ama tamamlayacağım adimlari

Afiyet olsun canim ❤
Sana ne oldu canım? Neden ağrıyor?
Kızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Geçmiş olsun
Gelsinde yüzüne söyleyeyim. Arkasından konuşmayayımm
Iyi geceler kizlar ❤
İyi geceler

Cansın balsın agzin bal yesin ama tartiya yansimasin Valla söylediginiz hersey motive oluyor bana Allah razi olsun kuzum Iyiki tanidim sizi...
Aynen motive çok önemli
İnslalah canım daha önce başardım bu seferde başarırım inslalh

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Ysparsın inşaAllah sende o azim var

71 kgda 53cm bence cok çok iyi
Benim göbek bölgem çok geniş omuzlutum rabbim hep üstüme vermiş

Enson geliyordu

Afiyet olsun
Afiyet olsun

Aynen canım çok zor valla benim kız yemek nedir bilmiyor stres resmen yani bi hastaneye goturucem yoksa öldürecek beni yaşına göre kilosu az boyuda kısa hastnadi iyice iştah kesildi atlatirlar senin minikler de inşallah

Geçmiş olsun. Tatlım hasta olma zamanları başladı havalar soğuyor

Valla canım karşi binada bir aile var 4 çocuklu.cocuklar yaz kış gece gündüz sokaklarda. Ellerinde 1 somon ekmek ne yemek ne aş. Üstleri incecik geziyorlar ama hasta olmuyorlar hiç. Ben üstlerine titriyorum sürekli hastalar

Kız napacaksiniz zindanami atacaksınız korkmaya başladım yerim seni manken ablam çıtırsin maşallahin var yarından sonra bi üstüne okuyup üflüyüm tartı varya yarın okuyamam
Ayagina taş bağlayıp denize aticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…