- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Salgın var canım bütün çocuklar hastalaniyor bu ara aciller dolu benimkilerde geçirdi bi tek burun akıntısı devam ediyor iyi yapmışsın calpolu vermekle takip et sürekli geçmezse götürürsün öksürük için pekmez falan ver karışımlari oluyor çok az zencefil tozunu pekmeze karıştırıp ver öksürük için iyi geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun umutcum insallah cabuk toparlanir minikInsallah canim valla kurtulamadik hastaliklardan
Afiyet olsunMenüm
Sabah saat 11,30 gibi
2 haslanmış yumurta
6,7 zeytin
Domates, salatalık 1 adet pişmiş biber
3 dilim ekmek
Ara ögün
Mandalina, yeşil elma biraz üzüm
Akşam
saat 5 civari 1,5 tabak sade makarna
1 kase salata
Bol su
Kaptanım kızacak ama erken yediğim için akşam yatmadan bişeyler yiyebilirim
Bende bugün 12000 yaptımYarina 12bin yeter bence
Sana ne oldu canım? Neden ağrıyor?Yaa her yerim agriyor ama tamamlayacağım adimlari
Afiyet olsun canim ❤
Geçmiş olsunKızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
burda olabilir
İyi gecelerIyi geceler kizlar ❤❤
Geçmiş olsun umutcum insallah cabuk toparlanir minik
Kız napacaksiniz zindanami atacaksınız korkmaya başladımyerim seni manken ablam çıtırsin maşallahin var yarından sonra bi üstüne okuyup üflüyüm tartı varya yarın okuyamam
Cansın balsın agzin bal yesin ama tartiya yansimasinValla söylediginiz hersey motive oluyor bana Allah razi olsun kuzum Iyiki tanidim sizi...
Ysparsın inşaAllah sende o azim varİnslalah canım daha önce başardım bu seferde başarırım inslalh
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Benim de 53.
Benim göbek bölgem çok geniş omuzlutum rabbim hep üstüme vermiş71 kgda 53cm bence cok çok iyi
Enson geliyorduAfiyet olsun
Bende bugün 12000 yaptımevde olmayınca az olduya yarına telafi etmem gerek
Sana ne oldu canım? Neden ağrıyor?
Geçmiş olsun
Gelsinde yüzüne söyleyeyim. Arkasından konuşmayayımm
İyi geceler
Afiyet olsun10.10.pazar
Sabah sade kahve
12.00
2 yumurta
Peynir
Roka
domates
Zeytin varmiydi hatirliyamadim :)
17.30
2.5 kabakla sote
5 kş yogurt
1 avuç kuruyemis
2 lt su
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2931005
Afiyet olsunSelamlar
Menümü yazayım
Aç karnına sütlü yeşilçay
Kahvaltı 13:00
1.5 haşlanmış yumurta eşim yarısını yemedi ben yedim
Yarım domates
Yarım salatalık
1,5 küçük peynir
Bi dilim ekmek
Akşam 20:00
Bi kase sütlü şehirye çorbası
5 yk tavuklu mantar
3 kaşık patates püresi
Su : 5 su bardagı
Spor
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @fantastikaaa
Geçmiş olsun. Tatlım hasta olma zamanları başladı havalar soğuyorAllah razı olsun canım
Cokmu iş yaptin cnm niye agriyorYaa her yerim agriyor ama tamamlayacağım adimlari
Kizçelere mi uğradı kahveye acep.Enson geliyordu
Aynen canım çok zor valla benim kız yemek nedir bilmiyor stres resmen yani bi hastaneye goturucem yoksa öldürecek beni yaşına göre kilosu az boyuda kısa hastnadi iyice iştah kesildi atlatirlar senin minikler de inşallahZaten kızında oglaninda 1 aydir burunlari akıyor. Teşekkür ederim canim. 2 saat önce tavuk suyu içirdim karabiberli kekikli limonlu. Simdide zencefilli tarçınlı ballı süt hazırladim onu içiyor. Keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Üsendim abla çocuk durmuyodu yedigim yemekten bile bisey anlamadımAyaklarina saglik cnm
Menü güzel aksama salatada ekliyebilirdin, afiyet olsun
Mıcçak birazdanBeğene beğene geliyor
Geçmiş olsun. Tatlım hasta olma zamanları başladı havalar soğuyor
Kızlar bel ağrısına ne iyi geliyor . Her sene 6 kere masaja gidiyorum 6 ay kadar rahatlıyorum yine başlıyor ya
Ayagina taş bağlayıp denize aticazKız napacaksiniz zindanami atacaksınız korkmaya başladımyerim seni manken ablam çıtırsin maşallahin var yarından sonra bi üstüne okuyup üflüyüm tartı varya yarın okuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?