Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allahtan benim esim abur cubur sevmiyor ama 1 tepsi islak keki oglanla 1 gunde yiyorlar
Benimki de öyle özel olarak alıp yemez arada getiriyor, yediklerimi geçen getirmişti dolaba atmıştım bugün patladım sonundabu konuda çok düşünceli az öncede markete gitti illa sana şunu alayım bunu alayım istemiyorum ya dedim

Kızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Çok atesi yok ama calpol dusürür etki eder corona degildir ya neden olsun

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim havuç kalmış sadece ama havucu oglen kayısı falan yedim diye yemedim

Senin bacaklar da üst vücuda göre inceymis bak ben 73kg iken bacaklar 63cmdi benim
Benim bacaklarım 61 cm. idi. 93-95 kilo iken. Simit bölgem çok fenaydı. Hala da bel bölgem üzerine çalışıyorum.

Kızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Salgın var canım bütün çocuklar hastalaniyor bu ara aciller dolu benimkilerde geçirdi bi tek burun akıntısı devam ediyor iyi yapmışsın calpolu vermekle takip et sürekli geçmezse götürürsün öksürük için pekmez falan ver karışımlari oluyor çok az zencefil tozunu pekmeze karıştırıp ver öksürük için iyi geçmiş olsun canım

İşte o yüzden sordum benim gibi olanlar bölgesel nasıl çalışıyorsunuz diye sen özel olarak çalışıyor musun
Anam bunlarda çene çok geçmişi okuyamadığım için sorunu da görmedim. Etiketle sorduğun için cevap vereyim adımlardan fırsat bulup yapamadım. Ama 1 ay boyunca Cordelia ile Eva yaptım baya inceldim . Videolar var sadece karın için onlara başlamayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda inş.

Yok canım regle daha varda sters falan var çocuklarla uğraş hep evdeyim bazen bunalıma giriyorum
Kuzum hep abur cubur yersen
Diyelim arti gelmedin ama yağ oranin artar
Tatlim ne kadar cok karbon yersen o kadar çabuk ve çok acikirsin.

Kahvaltida ne ekmegi yiyorsun
Bence 2 dil. Yeterli
Doymuyorsan bol yesillik ekle

Ara öğünde sadece meyve yersen kan sekerin hizli yukselip düşer ve cabuk acikirsin
1 kase yogurdun icine 1 meyve dogra üstüne tarçın at

Aksam 1.5 tabak makarna yersen acikman kaçınılmaz
Protein daha tok tutar
3 kş makarna, et türü, bol salata olsaydi acikmazdin

Simdi illa bisey yiyeceksen 1 kase yogurt ye

Veeeee lütfennnnn yarindan itibaren düzgün menuler bekliyorum
Masallah tatlim ayaklarina saglik
Menüde adimda cok güzel cnm ayaklarina saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…