Yarını heyecanla bekliyorum.Ben sabah ise gitmeden önce ceker yollarim.Mefkurem kaptanim sende erkenden yolla da biran önce senin takimdan alacagim arkadasimi alayim
Benimki de öyle özel olarak alıp yemez arada getiriyor, yediklerimi geçen getirmişti dolaba atmıştım bugün patladım sonundaAllahtan benim esim abur cubur sevmiyor ama 1 tepsi islak keki oglanla 1 gunde yiyorlar
Çok atesi yok ama calpol dusürür etki eder corona degildir ya neden olsunKızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Benim bacaklarım 61 cm. idi. 93-95 kilo iken. Simit bölgem çok fenaydı. Hala da bel bölgem üzerine çalışıyorum.Teşekkür ederim
Teşekkür ederimhavuç kalmış sadece ama havucu oglen kayısı falan yedim diye yemedim
Senin bacaklar da üst vücuda göre inceymis bak ben 73kg iken bacaklar 63cmdi benim
Salgın var canım bütün çocuklar hastalaniyor bu ara aciller dolu benimkilerde geçirdi bi tek burun akıntısı devam ediyor iyi yapmışsın calpolu vermekle takip et sürekli geçmezse götürürsün öksürük için pekmez falan ver karışımlari oluyor çok az zencefil tozunu pekmeze karıştırıp ver öksürük için iyi geçmiş olsun canımKızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Anam bunlarda çene çok geçmişi okuyamadığım için sorunu da görmedim. Etiketle sorduğun için cevap vereyim adımlardan fırsat bulup yapamadım. Ama 1 ay boyuncaİşte o yüzden sordum benim gibi olanlar bölgesel nasıl çalışıyorsunuz diye sen özel olarak çalışıyor musun
Afiyet olsun canımSabah
12 00 kahvaltı 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay 4 kaşık yoğurt bir porsiyon menemen
Ara öğün 1 avuç kuru üzüm
Akşam kıymalı patates yemeği birtabak yaklasık 5 y k 3 y k yoğurt
2 litre su E Elif_EylulZipzip- Cordelia Mefkurem Eki Görüntüle 2931002
Benimde alt karın yokmu iğrenç, dün foto atmıştın ablacım çıtırsin maşallah,Benim bacaklarım 61 cm. idi. 93-95 kilo iken. Simit bölgem çok fenaydı. Hala da bel bölgem üzerine çalışıyorum.
Kuzum hep abur cubur yersenYok canım regle daha varda sters falan var çocuklarla uğraş hep evdeyim bazen bunalıma giriyorum
Tatlim ne kadar cok karbon yersen o kadar çabuk ve çok acikirsin.Menüm
Sabah saat 11,30 gibi
2 haslanmış yumurta
6,7 zeytin
Domates, salatalık 1 adet pişmiş biber
3 dilim ekmek
Ara ögün
Mandalina, yeşil elma biraz üzüm
Akşam
saat 5 civari 1,5 tabak sade makarna
1 kase salata
Bol su
Kaptanım kızacak ama erken yediğim için akşam yatmadan bişeyler yiyebilirim
Masallah tatlim ayaklarina saglik
Menüde adimda cok güzel cnm ayaklarina saglik10 Ekim Pazar
Kahvaltı 12.00
2 tavada yumurta
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
15-16 fındık
Akşam 18.00
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
Yarım kepçe kadar mercimek çorbası
Söğüş salata
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Mefkurem
Şimdi kaç bende bacağımın üstü en kalın yeri 53 geliyorBenim bacaklarım 61 cm. idi. 93-95 kilo iken. Simit bölgem çok fenaydı. Hala da bel bölgem üzerine çalışıyorum.
Benim de 53.Şimdi kaç bende bacağımın üstü en kalın yeri 53 geliyor
Baya inceymis cnmBenim bacaklarım 61 cm. idi. 93-95 kilo iken. Simit bölgem çok fenaydı. Hala da bel bölgem üzerine çalışıyorum.
Benimde alt karın yokmu iğrenç, dün foto atmıştın ablacım çıtırsin maşallah,
Dogru diyorsun ablacım dikkat edicem inşallahKuzum hep abur cubur yersen
Diyelim arti gelmedin ama yağ oranin artar
Ne incesi esim bana Roberto Carlos diyordu. Artık değilmişim.Baya inceymis cnm
Ben ölçsem kimbilir kaçtır
Kardeşin götürdü dimi tatlılarıKardesim geldi tatlidan bile bakmadim kurabiye bile yemedim
Bugunde herkese kalpler yolluyosun hayırdırDogru diyorsun ablacım dikkat edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?