- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Ben susam yagi,karanfil yagı,biberiye yaği karistirip sürüyorum kesiyor agrisini canimKızlar bel ağrısına ne iyi geliyor . Her sene 6 kere masaja gidiyorum 6 ay kadar rahatlıyorum yine başlıyor ya
Müge anlıya çıkarırlar hepiniziAyagina taş bağlayıp denize aticaz
Çiksss yemez benim kardesimSor bakayım listedeyken yemismiyim
Amanin genemi suçlu benimHiç kacisma en çok sen konusyon
Bizim burdaki almanlar gibiler. İşte üzenlerin titrediğimçz için hasta oluyorlar . Arkadaşım çocuğu bronşitti. Doktor demiş ona balkonda çocuk uyusun temiz havada üstünü ört at balkona . Öylesine çocuğu kurtuldu biz olsak zature olur deriz. Kışın bile besiğini uyku zamanı gündüz balkona çıkartırdı.Valla canım karşi binada bir aile var 4 çocuklu.cocuklar yaz kış gece gündüz sokaklarda. Ellerinde 1 somon ekmek ne yemek ne aş. Üstleri incecik geziyorlar ama hasta olmuyorlar hiç. Ben üstlerine titriyorum sürekli hastalar
Sende fena değilsin yaniHiç kacisma en çok sen konusyon
Geçmiş olsun canımSelam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım
Yok canım filtreTürk kahvesimi
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
He ilk 10a girmisikSende fena değilsin yani78 kişiden 7 ci yerdesin bende 10
Ben 5 gibi dişari çıkıp yürüyecektim kızım ağladı birakmadı benı eşim zaten vermedi iziniYaa her yerim agriyor ama tamamlayacağım adimlari
Afiyet olsun canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?