Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bel ağrısına ne iyi geliyor . Her sene 6 kere masaja gidiyorum 6 ay kadar rahatlıyorum yine başlıyor ya
Ben susam yagi,karanfil yagı,biberiye yaği karistirip sürüyorum kesiyor agrisini canim

Bizim burdaki almanlar gibiler. İşte üzenlerin titrediğimçz için hasta oluyorlar . Arkadaşım çocuğu bronşitti. Doktor demiş ona balkonda çocuk uyusun temiz havada üstünü ört at balkona . Öylesine çocuğu kurtuldu biz olsak zature olur deriz. Kışın bile besiğini uyku zamanı gündüz balkona çıkartırdı.
Benim küçük kreşte iken bunlar öğlen uykusuna yatıyorlar benim oğlan uyanmamıs bizi de aramadılar gittim ki giydirmişler onu üstünde battaniye re yok hamak a yaptırmıştır uyuyor . Bir ara bankta öğretmenin kucağından aldım onu. Dedim ki onlara bir daha uyanamazsa arayın ben almaya gelirim zaten evdeyim çalışmıyorum. Kıyamadım yawruma oralarda yatmasına Havalar sıcak olsun soğuk olsun hemen dışarı çıkarıyorlar . Gerçekten de bilirsen nerde ne yapacağını hasta olmuyorlar kolay kolay

Geçmiş olsun canım
Yok canım filtre
Iyi geceler kizlar ❤
İyi geceler canım

Yaa her yerim agriyor ama tamamlayacağım adimlari

Afiyet olsun canim ❤
Ben 5 gibi dişari çıkıp yürüyecektim kızım ağladı birakmadı benı eşim zaten vermedi izini
Eh dedim koridorda yürüdüm
Şükür 12 bin tamam
Valla ayağımın altı agrıyor
Ama yarın rahat bitirecem 12 bini akşam oturacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…