Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Emzirsede yanlis beslenme hicbur doktor 1bucuk tabak makarna vermez onun yerine corba yemek salata yogurt bugun Bal0ncuk ayni seyi yapti gerci sana neden yaziyosam bunu
Ne kaçrdm ben yaaaa
Nolmuş nolmuşşşşşşş
1.5 tabak değil 1 tabak
İnan halim yoktu yanına bişryyapacak
Herife ne ettiysem onu yedm

Kızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Benim cocuklarda oyle. Bebegin 39u bile geçti. Eşime kac defa dedim test verelim diye kabul etmedi. Kavgaliyiz zaten.. geçmiş olsun sizede

İyi akşamlar kızlar
menüm
Sabah; 09.00 1 tam simit 5 zeytin 4 dl kaşar çay
Öğle; kabak salatası
Akşam ;etli kabak salatası 3 kaşık bulgur
3.5 lt su
30 dk zumba
Afiyet olsun canım 4dilim kaşarmi fazla degilmi onun yerine beyaz peynir yeseydin

Benim cocuklarda oyle. Bebegin 39u bile geçti. Eşime kac defa dedim test verelim diye kabul etmedi. Kavgaliyiz zaten.. geçmiş olsun sizede

Çok çok gecmis olsun sizede. Ben sabaha kadar takip edicem oglum daha önce havale gecirdi o yüzden bende diken üstündeyim. Evde sürekli fitil bulunduruyorum oyüzden

Kaşar ı annem yapıyor normal kaşar kadar yağlı degıldır umuyorum kahvaltıya ayar verdıgımı sanıyordum bak bana az gelen sana çok geldi teşekkürler uyarın icin
1simit 4dilim ekmek peynir en fazla 2dilim oda kaşar peyniri olmamak şartıyla,oglen aksam ekmek yemedigin icin denegelemissin,bugunluk boyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…