- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Ne kaçrdm ben yaaaaEmzirsede yanlis beslenme hicbur doktor 1bucuk tabak makarna vermez onun yerine corba yemek salata yogurt bugunBal0ncuk ayni seyi yapti gerci sana neden yaziyosam bunu
Benim cocuklarda oyle. Bebegin 39u bile geçti. Eşime kac defa dedim test verelim diye kabul etmedi. Kavgaliyiz zaten.. geçmiş olsun sizedeKızlar aranizda saglikci varmi yada tecrubeli amnelere sorayim oglanin atesi 37.8 calpol verdim hafif öksürüğü halsizliği var. Koronamı diye aklima geldi vermesemiydim
Afiyet olsun canım 4dilim kaşarmi fazla degilmi onun yerine beyaz peynir yeseydinİyi akşamlar kızlar
menüm
Sabah; 09.00 1 tam simit 5 zeytin 4 dl kaşar çay
Öğle; kabak salatası
Akşam ;etli kabak salatası 3 kaşık bulgur
3.5 lt su
30 dk zumba
Benim cocuklarda oyle. Bebegin 39u bile geçti. Eşime kac defa dedim test verelim diye kabul etmedi. Kavgaliyiz zaten.. geçmiş olsun sizede
Afiyet olsun canım aksam yemegin nerde9 00
Domates 1 haşlanmış yumurta fırında patates 3 çatal çay
20 00
2 dilim tb ekmek bol salata 6 tane yeşil soğan
2lt su
1 kahve
E Elif_Eylul
Zipzip-
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun hepinize
Kaşar ı annem yapıyor normal kaşar kadar yağlı degıldır umuyorumAfiyet olsun canım 4dilim kaşarmi fazla degilmi onun yerine beyaz peynir yeseydin
Hosgeldin cnmKaşar ı annem yapıyor normal kaşar kadar yağlı degıldır umuyorumkahvaltıya ayar verdıgımı sanıyordum bak bana az gelen sana çok geldi teşekkürler uyarın icin
1simit 4dilim ekmek peynir en fazla 2dilim oda kaşar peyniri olmamak şartıyla,oglen aksam ekmek yemedigin icin denegelemissin,bugunluk boyle olsunKaşar ı annem yapıyor normal kaşar kadar yağlı degıldır umuyorumkahvaltıya ayar verdıgımı sanıyordum bak bana az gelen sana çok geldi teşekkürler uyarın icin
9 00
20 00
2lt su
1 kahve
E Elif_Eylul
Zipzip-
Kelin ilaci olsaLütfen güzelce bi özet geçinde geçmişe gitmeyeyim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
menüm
Sabah; 09.00 1 tam simit 5 zeytin 4 dl kaşar çay
Öğle; kabak salatası
Akşam ;etli kabak salatası 3 kaşık bulgur
3.5 lt su
30 dk zumba
Afiyet olsun mu9 00
20 00
2lt su
1 kahve
E Elif_Eylul
Zipzip-
BuradakilerKiminki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?