Erkek milleti halden ne anlarCuma ve pazar günlerim eşim çalıştığı zaman çok yoğun geçiyor. Çalışmadığı zaman yan gelip yatabiliyorum . Ama c tesi günü de dolu gececek kızım yine kemana başladı ama 2 haftada bir gidecek bu sefer .ondan avantajım var. Benim işim yollarla zaten . Af af kimse vermiyor otomatik arabasını bana ki basığ gideyim basıp geleyim . Kayınpedere dedim vermedi eşime dedim belim ağrıyor otomatik rahat birde tempomata takip gidiyorsun vermedi. Alacam kendime lüks araba . Oy belim çatlıyor yasıcak birşeyler sarayım bari .
Ne için gidiceksin cnm . Rabbim gönlündekini nasip etsinKızlar yarın ben hastaneye gidicem güzel sonuç almam için bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var dualarınıza yer gök dua arasında bilemeyiz kimin duası kabul olur
Onlarda haklı tatlım kendince ,aslında eşim arabaya düşkün değildir . Ben hızlı sürüyorum basan araba basıyorsa basıp gidiyorum 2 kere kaza geçirdim korkuyor . O yüzden vermiyor. Geçen kayınpederle gidiyoruz otobanda wc olan yere girdi durdu sen sür yoruldum dedi. O ben baktıkça basıyorum falan o beni otobanda görmemişti. Döndü kızıma dedi ki anana verdim yavaş sürer diye oda basıyor . Ben acımam ki dedim basıyor araban basarım . Dönüşte vermedi bana arabayı ben sürerim dedi. Korktu herhalde.Erkek milleti halden ne anlar
Bel fıtığımi var kuzum neden ağrıyorMasaj aletim yok su torbası var saç kurutma makinası dedi bir arkadaş onu yaptım yaparken iyi geldi su torbasını da deneyeyim sağol ablam
Sen yaparsın dilek ,nasıl gidiyor koruma ...Selam kizlar ev işlerinden çocuklardan fırsat olunca adimlari tamamlamaya çalışıyorum Oyuzden pek ugrayamadim
Yarın sabah yürüsu ile 9ooo yaparsam daha rahat olucak gün içinde bitirmem
Çok şükür doktor fıtık falan demedi. Her gittiğimde masaj yazıyor doktor . Masaja gidiyorum belime boynuma masaj yapıyor hareket yaptırıyor. Belimi aletlerle çekiyor vs iyi geliyor. Boynumdan geldiğini söylemişti doktor . Perşembe günü de kendimi sıktım çok boynum ağrıdı herhalde ondan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum . Yarın bakalım iyi olmazsa doktora gidecem yine masaj yazsın . Filizin dediği yağlaıda alayım onunla da masaj yaparım.Bel fıtığımi var kuzum neden ağrıyor
Ben 80 km üstü gitmedigim içinOnlarda haklı tatlım kendince ,aslında eşim arabaya düşkün değildir . Ben hızlı sürüyorum basan araba basıyorsa basıp gidiyorum 2 kere kaza geçirdim korkuyor . O yüzden vermiyor. Geçen kayınpederle gidiyoruz otobanda wc olan yere girdi durdu sen sür yoruldum dedi. O ben baktıkça basıyorum falan o beni otobanda görmemişti. Döndü kızıma dedi ki anana verdim yavaş sürer diye oda basıyor . Ben acımam ki dedim basıyor araban basarım . Dönüşte vermedi bana arabayı ben sürerim dedi. Korktu herhalde.
80 miBen 80 km üstü gitmedigim içineşin ve kp endişelenmekte haklılar
Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin inşallah canımKızlar yarın ben hastaneye gidicem güzel sonuç almam için bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var dualarınıza yer gök dua arasında bilemeyiz kimin duası kabul olur
Anlat bakim ne havadisler varmısÇok şükür bitti
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canımKızlar yarın ben hastaneye gidicem güzel sonuç almam için bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var dualarınıza yer gök dua arasında bilemeyiz kimin duası kabul olur
Burası gerçekten zor canım sağdan sollama yapan mi ararsın önüne birden çıkan mi arasın makas atan mi ararsin şeriti ortalayan mi80 mi
Ama ben türkiyede gerçekten araba sürmeye korkuyorum. Eşime diyorum araba sürerken kamyonu solayayım mı şu araba sanki önüme geçecek gibi vs vs daha çok strese giriyorum. Orda arbalar önüne atlamıyor ki valla yayalar bile yola atlıyor. Ben sürerken 40 takla atıyorum orda Allah yardımcınız olsun gerçekten orda zor . Ama burda daha rahat .
71 kiloyla başladım yarına sürpriz olsun canımKaç kilosun ne kadar verdin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımKizlar menümüde yazayım hemen
Sabah 1 yumurta ve 1 parca peynirle yağsız omlet ,bol maydanoz dereotu ,3 zeytin ,3 dilim greyfurt, 1 dilim ekmek çay
Ara 1 bardak ayran 3 ceviz
Öğle 1 tabak yeşilmercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
Ara şekersiz az sütlu kafeinsiz türk kahvesi 2 yulaflı büskivi
Akşam 1 tabak kıymali ispanak 1 küçük tas yoğurt 1 dilim ekmek
Yatmadan 1 çay bardaği yağsiz süt içerim
2 litre su
1 litre detoks su(maydanoz dereotu limon tarçın karanfil)
@Zipzip- @Filiz16Cordelia fantastikaaa
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canımSabah
1 adet kızartılmış yumurta
1 dilim peynir
Biraz zeytin
2 salatalık
Akşam
1 tabak kremalı mantarlı makarna
2 lt su
Bu kdar az yememe rağmen kendimi hiç kilo vermiş hissetmiorm
Kaptanım kilo bildiriminiBelki bugun daha erken cikarim unutmadan soyleyeyim
yarin kilo bildirimini en gec 12.00 ye kadar bekliyorum fotografa gerek yok...
Mefkurem ve fantastikaaa kaptanlarim sizlerden bana ozelden fotografli ve nickli olarak bildirmenizi istiyorum
@Filiz16
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
Fitt_anne
@Pikachu_
Nehir6161
F Frozen01
@bluegreeneyes
@Aijoo
@Brzhuzur
@Umutumut82
fantastikaaa
@Elhan
askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
Gurbettt42
Mefkurem
@aypare-
@madamhd
@sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
@Migim
@eceboce
@Byrmsyda1
Herkes yazmış zaten canım yarın söyle bol proteinli doyurucu bir sofrayla toplarsın kendini10 Ekim
11.00
3 tane galeta
2 kaşık yoğurt
12.30
2 kara erik
1 mandalina
5 tane tek lokmalik eti cin
14.45
1 sade kahve
2 dilim Ülker caramio
16.55
1 porsiyon bitter çikolatalı irmik helvası çok az şekerle yapıldı
Çok karışık olduğunu biliyorum
Çocuklardan alel acele yiyorum
Su 2 lt olur
@Zipzip- @Filiz16
Geçmiş olsun canımHastalandım ve ağrı sızıdan yürüyüş yapamadım çok ama bugünlük böyle
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah saat 11,30 gibi
2 haslanmış yumurta
6,7 zeytin
Domates, salatalık 1 adet pişmiş biber
3 dilim ekmek
Ara ögün
Mandalina, yeşil elma biraz üzüm
Akşam
saat 5 civari 1,5 tabak sade makarna
1 kase salata
Bol su
Kaptanım kızacak ama erken yediğim için akşam yatmadan bişeyler yiyebilirim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSabah
12 00 kahvaltı 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay 4 kaşık yoğurt bir porsiyon menemen
Ara öğün 1 avuç kuru üzüm
Akşam kıymalı patates yemeği birtabak yaklasık 5 y k 3 y k yoğurt
2 litre su @Filiz16 @Zipzip-Cordelia Mefkurem Eki Görüntüle 2931002
Iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤
Afiyet olsun ablam10.10.pazar
Sabah sade kahve
12.00
2 yumurta
Peynir
Roka
domates
Zeytin varmiydi hatirliyamadim :)
17.30
2.5 kabakla sote
5 kş yogurt
1 avuç kuruyemis
2 lt su
@Zipzip-
Cordelia
@Filiz16
Eki Görüntüle 2931005
Afiyet olsun canımSelamlar
Menümü yazayım
Aç karnına sütlü yeşilçay
Kahvaltı 13:00
1.5 haşlanmış yumurta eşim yarısını yemedi ben yedim
Yarım domates
Yarım salatalık
1,5 küçük peynir
Bi dilim ekmek
Akşam 20:00
Bi kase sütlü şehirye çorbası
5 yk tavuklu mantar
3 kaşık patates püresi
Su : 5 su bardagı
Spor
@Zipzip- @Filiz16Cordelia fantastikaaa
Bizim de aynı maalesef sıkındığın göze çöp batar demişlerValla canım karşi binada bir aile var 4 çocuklu.cocuklar yaz kış gece gündüz sokaklarda. Ellerinde 1 somon ekmek ne yemek ne aş. Üstleri incecik geziyorlar ama hasta olmuyorlar hiç. Ben üstlerine titriyorum sürekli hastalar
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
menüm
Sabah; 09.00 1 tam simit 5 zeytin 4 dl kaşar çay
Öğle; kabak salatası
Akşam ;etli kabak salatası 3 kaşık bulgur
3.5 lt su
30 dk zumba
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Surda sabaha ne kaldı canım71 kiloyla başladım yarına sürpriz olsun canım
Sağol canım sana da afiyet olsun71 kiloyla başladım yarına sürpriz olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
Kaptanım kilo bildiriminifantastikaaa kaptanima özelden mi yazacağım yarın anlayamadım
Herkes yazmış zaten canım yarın söyle bol proteinli doyurucu bir sofrayla toplarsın kendini
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler kaptanım
Afiyet olsun ablam
Afiyet olsun canım
Bizim de aynı maalesef sıkındığın göze çöp batar demişler
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?