çok geçmiş olsun canımKizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun canımKizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk
hoş geldin sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallahHosbuldumEvet cok kısa bi girip çıkmıştım simdi burdayım bu işe bir son verene kadar
![]()
Yeşil takimda kalsan daha iyi canimZipzip- canımcım yürüyüş yapamıyorum hangi takımda kalmam iyi olur
herkesin eline ve emeğine sağlık@fesang @60kiloyum kaptanlarim emekleriniz icin teşekkür ediyorum cok guzel bir haftaydi
Bu hafta kazanan Mavi takim @60kiloyum tebrikler kaptanim
Masterfit Yarışması 51.Etap Kırmızı Takım 07.10 14.10 Fark Yüzde @fesang Kırmızı Kaptan 61.8 61.6 0.2 0.32 @sara_28 Kırmızı 83.9 83.2 0.7 0.83 @minerva1988 Kırmızı 58.3 57.0 1.3 2.23 @Zuzushh Kırmızı 89.5 89.0 0.5 0.56 @erenmothers Kırmızı 66.65 65.95 0.7 1.05 Kinoalihatun
Kırmızı 79.4 79.2 0.2 0.25 @_ASTRAL_ Kırmızı-Sarı 5.24 Hafta sonu adım avantaji 1.00 Kırmızı Takım Ortalaması 1.04 Mavi Takım @60kiloyum Mavi Kaptan 89.7 89.4 0.3 0.33 @pastelfit Mavi 57.2 56.3 0.9 1.57 @Nau Nau Mavi 71.8 71.4 0.4 0.56 @DombiliKus Mavi 85.1 83.9 1.2 1.41 Amine Busra
Mavi 78.4 77.5 0.9 1.15 @dolunaydagel Mavi 85.2 82.7 2.5 2.93 @SebastianCheesecake Mavi-Sarı 7.95 Hafta içi adım avantaji 1.00 Mavi Takım Ortalaması 1.49 Kmsl Hnd
68.85 68.25 0.6 0.87 @caroline84 98 gezegenfeza
78.5
Ben şüpheleniyorumHipoglisemi belirtileri
Çok geçmişler olsun.Kizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk
benden de çoook büyük
Hep büyükler geliyor tatlım![]()
tedavine azimle devam edersen toparlar kuzucukB12 den cok hemoglobin degerim artmistir inşallah ablacim
6.3 çıkmışti sonuclarimda ablama da sordum oda nasil yaşıyorsun dedi![]()
Teşekkürler canımTebrik ederim canım![]()
Sağol canımTebrikler canım
Sağol balımmmmaşallah sen benden dahada harika gidiyorsun canım sarammm
inşallah sen daha güzel kilolara ineceksin ve buna canı gönülden inanıyorum
![]()
Teşekkürler canımOlsun hayatım haftaya daha çok verirsin
Tebrikler canım![]()
Teşekkürler canımTamam canim ekledim sariya
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Ekledim canim![]()
Eline emeğine sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 52.Etap 1 @dolunaydagel 82.7 2 @pastelfit 56.3 3 @sara_28 83.2 4 @Ayyulduz 83.4 5 @DombiliKus 83.9 6 @Zuzushh 89.0 7 Amine Busra
77.5 8 @Nau Nau 71.4 9 Kinoalihatun
79.2 Sarı Takım 1 @fesang 2 @minerva1988 3 @SebastianCheesecake 4 @_ASTRAL_ 5 @erenmothers
benim de şu dünyada yemeyecegim şeyler varmış dediğim ender yiyeceklerdenMerhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kereviz yerken harcanan kalori miktarı, kerevizin kendi kalorisinden fazlaymış...
Kayda geçsin.
Amme hizmetimi yaptım, gidiyorum![]()
çok geçmiş olsunPazartesiye randevu aldım kuzum. Kan degerlerime baktiracagim. Yolunda gitmeyen bir şeyler var psikolojik de olabilir tabi.
Teşekkür ederim canim insallahtedavine azimle devam edersen toparlar kuzucuk
Allah tez şifalar versin![]()
geçmiş olsunAblacım benimde en büyük sorunum bu acıkınca midem bulanmaya başlıyor, ter basmaya falan başlıyor çok aç kalırsam.. sabah bile kalkar kalkmaz midem bulanıyor nasıl birşey bilmiyorum. İnşallah çözüm bulursun. Bende 25inde endokrinoloji ye gideceğim. Bütün dertlerimi siralicam doktora![]()
Çok dikkat et kuzum, sağlık giderse daha eskisi gibi olmuyorB12 den cok hemoglobin degerim artmistir inşallah ablacim
6.3 çıkmışti sonuclarimda ablama da sordum oda nasil yaşıyorsun dedi![]()
Yeşil takım diyorum,sadece menü ve kilo yarışı var onda.
Aynen ne kadar takı o kadan kilo![]()
![]()
![]()
Tamam kızlar yeşil takım olayımYeşil takimda kalsan daha iyi canim![]()
En iyisi adım atamıyorsan yeşil takım iyiTamam kızlar yeşil takım olayım![]()
Aslında leslie filan yaparım evde ama telefonu cebime koyamam taytlaEn iyisi adım atamıyorsan yeşil takım iyi![]()
Kesinlikle gezegenim dikkat ediyorum artik teşekkür ederimÇok dikkat et kuzum, sağlık giderse daha eskisi gibi olmuyor
Acıdan besleniyoruzArtık bu işin zevkide kalmadı bee çıtırım mecburiyet işte![]()
Hayırdır kuzum geçmiş olsun bir sıkıntı mı varKesinlikle gezegenim dikkat ediyorum artik teşekkür ederim![]()
Kansızlık dışında bir sıkıntım yok canim ama degerlerim cok düşük geldi ilac kullanıyorum 1 haftadırHayırdır kuzum geçmiş olsun bir sıkıntı mı var