- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
ekşi elmalısını yaptım gerçekten çok güzel oluyorÇok değişik buda denemek lazım bunu,bende yoğurt mayonez ekşi elma ve ceviz katıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekşi elmalısını yaptım gerçekten çok güzel oluyorÇok değişik buda denemek lazım bunu,bende yoğurt mayonez ekşi elma ve ceviz katıyorum .
Çok güzel oluyor cidden,biz bunu günlermizde f,ilan yaptık çayın yanına ..ekşi elmalısını yaptım gerçekten çok güzel oluyor
Kaptanım bu listeye göre seçiyorum
Masterfit Yarışması 52.Etap 1 dolunaydagel
82.7 2 @pastelfit 56.3 3 sara_28
83.2 4 @Ayyulduz 83.4 5 @DombiliKus 83.9 6 @Zuzushh 89.0 7 @Aijoo 77.5 8 @Nau Nau 71.4 9 @Kinoalihatun 79.2 Sarı Takım 1 @fesang 2 @minerva1988 3 @SebastianCheesecake 4 @_ASTRAL_ 5 @erenmothers
günlerde güzel olur evet ama ben içine mayonez katmıyorum kalorisi yüzündenÇok güzel oluyor cidden,biz bunu günlermizde f,ilan yaptık çayın yanına ..
Mayonezi az katıyorsun zaten,lezzetinide veriyor çünkü.günlerde güzel olur evet ama ben içine mayonez katmıyorum kalorisi yüzünden
tebrik ederim canım kırmızı kaptan olmuşsunCanımmm çok teşekkür ederimbenim bu akşam kuzenimin kınası var şimdi ona hazırlık yapıyorum . Mavi takım kaptanıni ben seçecek miyim
![]()
Sağ ol bitanemgeçmiş olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar
elhamdullih daha iyiyim kaptanımGünaydın canim
Gecmis olsun canim
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin iyilesebildin mi![]()
yarın akşama misafirim var bide öyle deneyeyim o zamanMayonezi az katıyorsun zaten,lezzetinide veriyor çünkü.
Bende seni tebrik ediyorumtebrik ederim canım kırmızı kaptan olmuşsun![]()
Sağ ol bitanem![]()
Önce 2 kaşık kadar ilave et ona göre karar verirsin miktarına.yarın akşama misafirim var bide öyle deneyeyim o zaman![]()
hadi canımBende seni tebrik ediyorummavi takım kaptanı oldun
![]()
Kaptan oldun başarılarhadi canım![]()
tamam canımÖnce 2 kaşık kadar ilave et ona göre karar verirsin miktarına.
teşekkürler canımKaptan oldun başarılar![]()
Sonra yaz olurmu tadını merak ederim beğendimi diyetamam canım![]()
Rica ederimteşekkürler canım![]()
tamam canım iyi olan kazansınKaptanım bu listeye göre seçiyorumumarım yanlış bir şey yapmıyorum
Sevgili![]()
sara_28
kuzum seni mavi takım kaptanı olarak seçtim
![]()
tamam canım yarın akşama yapacam yazarım sanaSonra yaz olurmu tadını merak ederim beğendimi diye
Rica ederim![]()