- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
Bir saattir o tat ağzımda duruyor. Gelişmelerden haberdar ederimNe kadar uzun süre bacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir saattir o tat ağzımda duruyor. Gelişmelerden haberdar ederimNe kadar uzun süre bacım![]()
valla hiç sorma regl girdi araya. dolunay falan derken şiştim moralim bozuldu. işler zaten dağ gibi. yorgunluktan koptum iyice. pazartesiden sonra ben de sen gibi verdiğimi geri aldım.60kiloyum kuzum tebrik ederim kafaya koymuştum yenecektim seni ama son iki gün patladım
![]()
olsun herkes kilo verdi önemli olan o
durmaz oDur annem artık geç oldu![]()
canım benim çok teşekkür ederimDobarlandın mı kaptanım![]()
seni ve takımı tebrik ediyorum
Heee pztsi güzel vermiştik. Neyse yine veririz bu hafta az dinlenelimvalla hiç sorma regl girdi araya. dolunay falan derken şiştim moralim bozuldu. işler zaten dağ gibi. yorgunluktan koptum iyice. pazartesiden sonra ben de sen gibi verdiğimi geri aldım.
evet herkes kilo vermiş ben de çok sevindim. kaptanlar cozutmuş![]()
senden kaçmıştırTamam durdumzaten magnoliaci açılmadı hala noldu adamlara anlamadım
Sağol canım kaptanımdolunaydagel baby si harika kilo kilo vermişsin valla bayıldım tebrik ederim canım. daim olsun azmin
![]()
hepimiz öyleyiz canım. irademize sahip çıksak incecik oluruzSağol canım kaptanımah biraz iradeli olsam var ya ben ne kilolar veririm
Sabah birer sade açma ve poğaça. 3 lokma tahin helvası. Öğlen KFC, iki dilim pasta. Akşam tavuk patates pilav turşu. Şimdi magnolia ve mercimekli börekben bugün sabah tambuğday ekmeğe tost yedim.
öğlen köfte dürüm. 3 küçük kurabiye
akşam da tavuk ve pilav![]()
Fundacıgım tebrik ederimmaviş takımımve sarı böcüğüm
hepinize çok çok çok teşekkür ederim
o kadar mutlu oldum ki anlatamam
pastelfit
@Aijoo
@DombiliKus
dolunaydagel
@Nau Nau
@SebastianCheesecake
saol canım valla güzel süpriz oldu bana bugünFundacıgım tebrik ederim![]()
Akıllı saatin azizliği isimleri ifşa ediyorHe benim kafa ucmus gec olmazsa bildiriyim hazir secilmemisEki Görüntüle 3145708