- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vicdansiz magnoliacim yine kapalı ya ağız tadıyla kilo alamıyorum![]()
![]()
bitmek bilmez
Vicdansiz magnoliacim yine kapalı ya ağız tadıyla kilo alamıyorum![]()
Evdekiler hayatlarında bir gün dahi diyet yapmadılar ben onları yerken izlesem bile kilo alıyorum adaletin bu mu Dünya![]()
![]()
seni düşünmüştür o . Alma diye. Herifi her gün tembihliyom çikolata cips alma sakın diye
![]()
Nefes alsam göbek oluyoEvdekiler hayatlarında bir gün dahi diyet yapmadılar ben onları yerken izlesem bile kilo alıyorum adaletin bu mu Dünya![]()
Hayattaki sınavımızNefes alsam göbek oluyo![]()
Hayattaki sınavımız![]()
Tamam canım
Kuzu dişimin kovuğuna yetmez![]()
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar olsun
Dolma daha bitmedi1 patlıcan 3 sarma yedim oruç bitimi
1 cevizli sucuk
Yarım paket çikilata
1poğaça
Akşam da yarım kase kısır 1 bardak ayran
3 litre su
10 dk zumba
Eki Görüntüle 3149097
pastelfit kimi etiket yapim bilemedim
![]()
Sağol canımTamam canım
işte bu
Afiyet olsun canım![]()
Magnolyacıyı bezdirdinVicdansiz magnoliacim yine kapalı ya ağız tadıyla kilo alamıyorum![]()
AynenEvdekiler hayatlarında bir gün dahi diyet yapmadılar ben onları yerken izlesem bile kilo alıyorum adaletin bu mu Dünya![]()
Hiç denemedim ama if'den bahsediyorsan çiğnedigin herhangi bir besin orucu bozuyor diye biliyorumÇia tohumu orucu bozar mıbi de en güzel yakıştığı tarifi atın üzerime
Anlafım canımHiç denemedim ama if'den bahsediyorsan çiğnedigin herhangi bir besin orucu bozuyor diye biliyorum
Teşekkür ederimHiç denemedim ama if'den bahsediyorsan çiğnedigin herhangi bir besin orucu bozuyor diye biliyorum
Rica ederim cicim afiyet olsunTeşekkür ederimo zaman başlangıcımı onunla yapim
![]()