Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaakşanlaaaağr 🤣🤣
Aralıklı oruca devam
Açılış
1 kase yoğurt
1 kase lahana yemeği
1 servis kaşığı pilav
Ara 1 elma
Ara 1 kahve 2 kare bitter
Akşam
2 servis kaşığı türlü
1 servis kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran
3 litre su
@pastelfit
Eki Görüntüle 3150563
Afiyet olsun canim ♥️
Selam, iyi akşamlar 🌹🌿
Sabah dra gidip kan tahlillerim yaptırdım. Dünde çalışıp bugünde oraya gidince pertim çıktı. Bu sabah tartilamadim yarın sabah tartilacagim ama haftasonu güzel geçmemişti. Ya artı ya da sabitlik vardır keşke sabit olsam 😂🤭
Iyi akşamlar canım sonuclarin guzel çıkar inşallah ♥️

Bugünkü Menüm
Kahvaltı 10.30 rafadan yumurta 3 dilim peynir domates salatalık 5 zeytin yeşillik

Öğlen 14.30 1 kase kuru fasulye 3 kaşık pirinç pilavı salata 1 tane but

Ara öğün 16.30 1 fincan filtre kahve

Akşam 19.00 1 kase mercimek salatası salata.

22.00 2 bardak çay 1 kuru incir

Su 4 litre✓

Dersime müdür girdi 20 dk kaldı. Ders sonu notumu çok iyi yazdı ve anlatımımı çok beğendiğini söyledi çok şükür atlattım 🥳🥳🥳
Gözün aydın :halay: :halay: :halay:
Selam kizlar siteye giremiyordum (güvenlik hatasi diyordu)simdi oylesine denedim ki girdi . Zipzip- Zipzip- anneannesi vefat etmis basiniz sagolsun canim . Geride kalanlara sabirlar versin.
Kizlar sizlerde hakkinizi helal edin eskilerle cok guzel kilolar verip geri aldim :KK70: yenilerle pek muhabbetim olamadi çünkü kendim dikiş tutturup ,o eski motiveyi yakalayamadim.
Işleri daha sıkı tutmak istiyorum , ben dondurmanin ustune kunefe yedigimde agzimi burnumu kiracak eski motivemi geri kazanmak istiyorum , o sebepten yeni bir sayfa açacagim . Zipziple daha onceden konusmus ,helallesmistik.
Sizlerde helal edin bilerek bilmeyerek hatam varss affola :KK68: :KK200: :KK200: :KK200: arada ugrayip muhabbetinize nane olurum
Helal olsun. Özletme ama bize de selam ver arada💜
@Cordelia bir gelse şenlenicez zaten
Bir sıkıntısı mı var?☘️

Back
X