- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.297
- 548
Seher Akglün kahvesi+yağını aldımArada olur bunlar hepimiz yaptık kaçırdık limiti.
Yeşil çaya limon sık birde hindistan cevizi yağıda katıyorum içerken,çok güzel yağ attırıyor dene bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seher Akglün kahvesi+yağını aldımArada olur bunlar hepimiz yaptık kaçırdık limiti.
Yeşil çaya limon sık birde hindistan cevizi yağıda katıyorum içerken,çok güzel yağ attırıyor dene bence.
GünaydınlarGünaydıns![]()
İyi olmuş aldığın,denk gelirseindirime giren olursa haber veririm sanada uygun fiatlı oluyor bazen.Seher Akglün kahvesi+yağını aldımhcyağım azalmıştı böyle set aldım şimdilik
![]()
Sevindim iyi olmasınaBugün de gc randevusu varağrısı azalmış şükür
![]()
Günaydın canimGünaaydın![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydıns![]()
Afiyet olsun canım, mandalinayla turşuyu nasıl beraber yedinGünaydın kızlar dünde ben doymak bilmedim ama
Sabah
1 tavada yumurta,,, 5 zeytin,,, domates,, salatalık,,, 1 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi
Öğle 2 islim kebabı (airfry de yapıldı yağsız),,, bol salata
Ara Kayısılı çay,, 3 ceviz
Akşam
2 islim kebabı,,, yoğurt,, 3 kaşık karqbuğday
Ara 1 mandalina,, 1 tabak turşu
Su 2. 5 litreZipzip-
Öyle bir mide var bende işte düşünAfiyet olsun canım, mandalinayla turşuyu nasıl beraber yedin![]()
Ben o yanmayı çok seviyorum ama bir türlü başlayamıyorum5 gündür pilatese başladım yine yanıyor kaslarım![]()
Başla başla pilates gerçekten çok işe yarıyorBen o yanmayı çok seviyorum ama bir türlü başlayamıyorum![]()
Biliyorum ama Kasım sonuna kadar yapmicam bişey kendimi engelledimBaşla başla pilates gerçekten çok işe yarıyor![]()
Kız başla engellemeBiliyorum ama Kasım sonuna kadar yapmicam bişey kendimi engelledim![]()
Tabi ki.. görüntü daha önemli zaten ama şu an o motivasyonum yok. Kasimdaki sınavı atlatayim ondan sonra masterfit'e tekrar gireceğim zatenKız başla engellemeyılbaşına hedefim 60,
Tartıdan çok görüntü de önemli![]()
Tamam canım ama yine de çok abartmaTabi ki.. görüntü daha önemli zaten ama şu an o motivasyonum yok. Kasimdaki sınavı atlatayim ondan sonra masterfit'e tekrar gireceğim zaten
Kaç kilo aldınTamam canım ama yine de çok abartma
Diyene bak helekaç kilo aldım döndüm
![]()
Ben de başlangıç kiloma gelmek üzereyim sanırımTamam canım ama yine de çok abartma
Diyene bak helekaç kilo aldım döndüm
![]()
Kaç kilo aldın
Takımdan 57 küsürlerde ayrılmıştımBen de başlangıç kiloma gelmek üzereyim sanırım
Benim beynim mutfaktaydı resmen elimdeki bitmeden ne yesem diye düşünüyordum66 kilo ile başlamıştım 57e kadar düştüm şu an Allah bilir![]()