Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcak bir duş da iyi gelir diyeceğim ama düşüncesine bile üşendimİnşallah canım sağolasın![]()
Tek hayalim uyumakSıcak bir duş da iyi gelir diyeceğim ama düşüncesine bile üşendim![]()
Hahah o zaman Allah rahatlık versin canımcım iyi gecelerTek hayalim uyumak![]()
Insallah canimİyiyim canım ben de. Aman gitsin artık şu şişlik de kafamız rahatlasın
Sen kendin veriyorsun aslında, neden?Bugün regl oldum bitince eğer kararımı değiştirmezsem diyetisyene başlayayım diyorum minnoşum
Afiyet olsun. Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar
28 ekim menüm
Açılış 1 kase çorba 1 servis kaşığı pilav 1 bardak ayran
Ara 1 kahve 1 paket çikilata
Akşam 2 dilim ekmek tavuk ızgara salata 1 bardak ayran
3 litre su
Bugün adım atamadım 5000 de kaldı başım çok ağrıyor
pastelfit
Yapmaya çalıştım, rica ederim
İyi akşamlar kaptanımIyi akşamlar![]()
![]()
Bence yanlış şekilde ve yanlış yerden veriyorum minnoşum yaSen kendin veriyorsun aslında, neden?
Afiyet olsun. Geçmiş olsun canım
Yapmaya çalıştım, rica ederim
İyi akşamlar kaptanım![]()
Olurum canım ama ne yapmam gerekiyor belli bir kural var mıKmsl Hnd canım, ASTRAL’dan ses çıkmazsa kırmızı kaptan olur musun?
Öncelikle masterfit'e katılanlardan kendine rakip kaptan seçmen gerekiyor canımcımOlurum canım ama ne yapmam gerekiyor belli bir kural var mı
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyi çıkar.Boynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor![]()
Amin canım endoskopi çektirdinmi şimdi nasılsınGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin ikimize de.
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallahKizlar bende durumlar biraz karışık bir sure burayla ilgilenemeyecegim
Sizler devam etmek isterseniz devam edebilirsiniz
Yine arada gelmeye çalışırım![]()
Çok şükür canım. Sen nasılsın?60kiloyum nasılsın kuzum
Mavi kaptanı seçeceksin. Sonra takımları kuracaksınız. Sen takımına liderlik ederken, Pazartesi iki kaptan kilo yarışınız var. Çok kilo veren takımına %1 avantaj kazandırıyorOlurum canım ama ne yapmam gerekiyor belli bir kural var mı
Teşekkür ederiz canım, sen nasılsınHerkese geçmiş olsun kızlar. Tek tek etiketlemedim.