Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünkü menüm 🌼
Adım 9.800 dü resim atamıyorum
Bileklik telefona bağlı değildi dün kaydetmemis adımları telefondan ekran görüntüsü alicaktim olmadı
Dün öğlen eşim mangal yaptı tek resim çekemedim
Şişlerden 2 şiş tavuk 2 de sucuk yedim 2 parça da put pilavdan 3 kaşık salata bir kâse kadar yedim
Üstüne kayınvalidemdeyken baklava yedim 3 tane 🙈🙈
Bugün kabak detoksu yaparım artık 😑
Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim tatilim çok güzel geçiyor bol bol stres atıyorum diyet niyet hak getire ama bu tatile ihtiyacım varmış çok iyi geldi kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
Oh oh canım süper sen dinlenmene gezmene bak 😘 biz burdayız dönüşte gelirsen :)

Tamam canım Az kalmış 79 olsaydım o zmana kadar süper olurdu😍
Olursun kızzzz 😍

Günaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsin😘
Oooo 😍 kolay gelsin canım
Şehir + ev değişikliği mi 😊

Günaydın neşeli pazarlar🥰

Alıntılarda gördüm. Be kadar uzak bir tarih vermişler. Nasıl oldun, daha iyi misin?

Kolay gelsin☘️
Çok iyiyim bitanecim. Acaba diyorum o tarihten önce tekrar doktoruma gidip desem mi ki endoskopi yapmasak olur mu ? İlaçlar iyi geldi belki sıkıntı hallolmustur. 🥺

Çok iyiyim bitanecim. Acaba diyorum o tarihten önce tekrar doktoruma gidip desem mi ki endoskopi yapmasak olur mu ? İlaçlar iyi geldi belki sıkıntı hallolmustur. 🥺
Kontrol randevusu al istersen. Durum değerlendirmesi yaparsınız. İptal olur belki. Daha iyi olmana sevindim bu arada. Demek ki ilaçtanmış. Geçsin gitsin böylelikle☘️

Back
X