- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti sonra çocuğu arkadaşına bıraktım pazara gittim geldim 10 dk oturup çocuğu almaya gidicem
Canim ya kiyamam.Bitti sonra çocuğu arkadaşına bıraktım pazara gittim geldim 10 dk oturup çocuğu almaya gidicem![]()
Beni çok görüyorlarCanim ya kiyamam.![]()
Sağol abla istersen kaptan da olabilirsinBittiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Amine Busra tatlım. Hakkını helal et.
Yardımcı olma adına seçtim mavişlerini hem rahat rahat işlerini hallet diye![]()
Sen benim bozişimsin su kraliçesi olarak kazindin yüreğimeEline saglik
Oyy dusunceli arkadas. Sağ ol.
Oyy, sağ ol. Var ya, @pastelfit in yaptigi listede, mavi kaptan altinda ilk ben olunca, sasirdim.Amine Busra beni secmez diye. Megerse
Elhan secmis.
Sağol be canim arkadasim
Haydi hayirli ugurlu olsun. Resmen eylülden beri yokum gruplarda. Aralik geliyor beheyecanlandim simdi.
Sağ ol bitanem...maviş kaptanlık senin bu hafta. Ben çok çalışıp kırmızı kaptan olacağımSağol abla istersen kaptan da olabilirsin![]()
Neden secmeyeceğim düşündün kiEline saglik
Oyy dusunceli arkadas. Sağ ol.
Oyy, sağ ol. Var ya, @pastelfit in yaptigi listede, mavi kaptan altinda ilk ben olunca, sasirdim.Amine Busra beni secmez diye. Megerse
Elhan secmis.
Sağol be canim arkadasim
Haydi hayirli ugurlu olsun. Resmen eylülden beri yokum gruplarda. Aralik geliyor beheyecanlandim simdi.
Takımın hayırlı olsun kaptanımMaviş takıma hoşgeldiniz
@Willemijn-
Kmsl Hnd
Hallederiz
Mthn83
Hedef60kgolmak
Haftasonu gündüz kaçamak varsa bile akşam telafisini yapalım arkadaşlar. Bol bol su içelim. Bitki çayı da ekleyebiliriz. Çaylar kahveler şekersiz![]()
Fesang bunu beğendiSağ ol bitanem...maviş kaptanlık senin bu hafta. Ben çok çalışıp kırmızı kaptan olacağım![]()
Olur bebeğim sen takımlarda var mısınBende seni beğendim kapışalım mı bu hafta![]()
Yippi balım
Hoşbulduk kaptancımMaviş takıma hoşgeldiniz
@Willemijn-
Kmsl Hnd
Hallederiz
Mthn83
Hedef60kgolmak
Haftasonu gündüz kaçamak varsa bile akşam telafisini yapalım arkadaşlar. Bol bol su içelim. Bitki çayı da ekleyebiliriz. Çaylar kahveler şekersiz![]()