Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaa ben de tam tersi hemen çorabını çıkarttım ateş olunca çorap giyilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Çocukların ateşi çıkınca ayakları soğur. Benim büyük 2 kez ateşli havale geçirdi. Hastanede bı bez bide çorap vardı üstünde kalanı sivil.

Afiyet olsun canım 🥰

Eşim yaptırdı geçen sene, ben onu görüp korktum😄

Eline sağlık canım😂

Tebrik ederim canım🥰

😂😂😂Aşkitom deme öyle üstümde nazar var zati🙈Dün görümcemdeydim ya😂o benden 3 yaş büyük. 4-5 sene önce düzen bozuldu, 3 sene önce de menopoza girdi. Bana “senin de maşallahın var” dedi,şöyle kinayeli kinayeli. Çok utandım yaaa😂😂😂

Afiyet olsun canım🥰

Cumaya vereceğiz canım inşallah😍
Thank you🙋🏻‍♀️

Çocukların ateşi çıkınca ayakları soğur. Benim büyük 2 kez ateşli havale geçirdi. Hastanede bı bez bide çorap vardı üstünde kalanı sivil.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım. Evet ayakları soğuyor klima görevi görüyor sakın kapatmayın demişti bir doktor bize ay kafam karıştı

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım. Evet ayakları soğuyor klima görevi görüyor sakın kapatmayın demişti bir doktor bize ay kafam karıştı
Geçen haftada benim küçük atesliydi. Ayakları buz kesiyor. Çocuğun hastalığı başka oluyor. Ayağını sıcak başını serin tut derler eskiler.

Ağrısı yok cicikuşum kusma ve ateş var bir yerden mikrop mu kaptı yoksa usuttu mu bilemiyorum. Çok teşekkür ederim
Bizde aynısını geçen hafta yaşadık ishalde başlar. Antibiyotik verdi Dr birde probiyotik başladım 2 günde dirildiler. Dönüşümlü ateş düşürücü verebilirsin alerjisi vs yoksa

Back
X