Çok teşekkür ederim canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim
Çok sarmadı bezelye canım. Yarı aç yarı tok eh işteBezelye neden az yedin ya
Tebrik ederim canım iradelisinÇok sarmadı bezelye canım. Yarı aç yarı tok eh işte
Elma yedim şimdi büyük boy.
Akşam bı tepsi börek yaptım ve yemedim. Öğlen baklava yemedim. Çekirdek getirdiler yemedim. Aferin bana
Şimdi bide hindiba kahvesi yapicam![]()
Çocukların ateşi çıkınca ayakları soğur. Benim büyük 2 kez ateşli havale geçirdi. Hastanede bı bez bide çorap vardı üstünde kalanı sivil.Aaaa ben de tam tersi hemen çorabını çıkarttım ateş olunca çorap giyilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Valla bu sefer güzel olur inşallah.Tebrik ederim canım iradelisin![]()
ulen sanki kapissam, sen kapisicaksinSeninle kapismaktan vazgeçtim![]()
Thank youAfiyet olsun canım
Eşim yaptırdı geçen sene, ben onu görüp korktum
Eline sağlık canım
Tebrik ederim canım
Aşkitom deme öyle üstümde nazar var zati
Dün görümcemdeydim ya
o benden 3 yaş büyük. 4-5 sene önce düzen bozuldu, 3 sene önce de menopoza girdi. Bana “senin de maşallahın var” dedi,şöyle kinayeli kinayeli. Çok utandım yaaa
Afiyet olsun canım
Cumaya vereceğiz canım inşallah![]()
Bahaneyle ilgili bi söz var ama ayıpAynen. Kızdığım menü değil bahanelerim zatenhayır, hamburgeri de günahım kadar sevmem, lahmacuncuyum ben
neyse, açtık yeni sayfayı ablacım, ardıma dönüp bakmak istemiyorum
![]()
500;gram.
Ay bu mesaj gozumden kacmis . Ohaolsun cnm menü atarsın
@minerva1988 koş yetiş gazozla uyutacaklar bizi@Willemijn-
inşallah iyileşir kuşum geçmiş olsun
iyi geceler
vauvvvv fıstık aferin
çok doğru yapmışsın tebrikler kuzum![]()
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım. Evet ayakları soğuyor klima görevi görüyor sakın kapatmayın demişti bir doktor bize ay kafam karıştıÇocukların ateşi çıkınca ayakları soğur. Benim büyük 2 kez ateşli havale geçirdi. Hastanede bı bez bide çorap vardı üstünde kalanı sivil.
İnşallah canımValla bu sefer güzel olur inşallah.
Teşekkür ederim bozacan
Geçen haftada benim küçük atesliydi. Ayakları buz kesiyor. Çocuğun hastalığı başka oluyor. Ayağını sıcak başını serin tut derler eskiler.Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım. Evet ayakları soğuyor klima görevi görüyor sakın kapatmayın demişti bir doktor bize ay kafam karıştı
Bizde aynısını geçen hafta yaşadık ishalde başlar. Antibiyotik verdi Dr birde probiyotik başladım 2 günde dirildiler. Dönüşümlü ateş düşürücü verebilirsin alerjisi vs yoksaAğrısı yok cicikuşum kusma ve ateş var bir yerden mikrop mu kaptı yoksa usuttu mu bilemiyorum. Çok teşekkür ederim
HarikasınÇok sarmadı bezelye canım. Yarı aç yarı tok eh işte
Elma yedim şimdi büyük boy.
Akşam bı tepsi börek yaptım ve yemedim. Öğlen baklava yemedim. Çekirdek getirdiler yemedim. Aferin bana
Şimdi bide hindiba kahvesi yapicam![]()