Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bak adım işini hallettin harikasın 💕
Çok teşekkür ederim 😘
Bu arada yeni farkediyorum 120 kilodan düşmüşsün tebrik ederim 👏👏👏
Sağol canım. 🥰
çok güzel cnm afiyetler olsun
🥰 Teşekkür ederim
Tesekkur ederim, etliye sütlüye karismiyim,herkesle aram iyi olsun vb anlayista olmadigin icin. Forumdaki mesajlarini da okudum,sağ olasın🤲 Bu arada sevilmem icin gereken seylerden birinin de herkese mavi boncuk dagitmam, canim cicim demem oldugunu anladim. Sevilmesen de saygi duyuluyorsun.Hayat dersleri cidden iyi oluyor. Sonuc degismiyor ki,bir kaptanin arkadaslarinin menülerine afiyet olsun demesi gerekir net. Bosver ya amaan,hâlim kalmadi artik

Deli doluyum ama, gunluk hayattan ornek vereyim,isyeri vb de olabilir. Arkasından beyniyle dalga gecerek yorum yaptigim arkadasimla kol kola gezmeyi birak, dalga gecmem kimseyle, ne yuzune, ne arkasindan ama bu kisiler meleksi tavirlar sergiliyor. (Şak şak şak👏👏) Gerisi boş... Ben notunu verir,inanmam samimiyete.)
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun 60kiloyum 60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım ❤️
evet yaaa tatlum Mthn83 Mthn83 :KK9:

canım haftaya 8.000 lere geç bari ;) bak çok az kaldı :)

ok :)

oooooo 🥳 kutlu olsun bebeğim
🥰🥰🥰
Günaydın heyecandan karnım gurul gurul bakalım nasıl geçecek görüşme. Sabahta geç kaldım kızı enistesiyle yolladım 😵
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur 🥰😘

Hoşbulduk. Ben cordelia 30 kilodan fazla verdim. 1 yıl SONRA hızla geri aldim. Evli mutsuz çocuksuz bir kadınım.😉 diyet döneminde bol spor yaptığım ve spor listelerini tuttuğum için spor kraliçesi derlerdi. Şimdi külkedisiyim ama boşver sen kraliçe bil. ♥️♥️♥️ Seni tanıyabilir miyim?
Sormaya korkuyorum umarım çok kilo almamışsındır🙈🙈

29 kasım salı
D u t D u t @SebastianCheesecake

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 5 zeytin
1 wasa üstüne 1 tk fıstık ezmesi
10 badem marul salatası

Ara
3-4 tane uno’nun ince küçük grisinisinden

Akşam 19.30
Tatlı tabağı büyüklüğünde ince vejeteryan pizza tambuğday

Su 2 lt

Adım 8.853
Afiyet olsun canım❤
Hoşbulduk. Ben cordelia 30 kilodan fazla verdim. 1 yıl SONRA hızla geri aldim. Evli mutsuz çocuksuz bir kadınım.😉 diyet döneminde bol spor yaptığım ve spor listelerini tuttuğum için spor kraliçesi derlerdi. Şimdi külkedisiyim ama boşver sen kraliçe bil. ♥️♥️♥️ Seni tanıyabilir miyim?
Bende nau eski nick dut . Geçen seneden bu yana 10 kilo verdim.geçen sene başka bi gruptaydım. Evliyim . 2 kızım var. Kayninişim bana ilişmezse çok mutluyum 😂. 30 kilo vermek her yiğidin harcı değil.boşuna kraliçe olmamışsın❤ Yine verirsin .

Afiyet olsun canım❤

Bende nau eski nick dut . Geçen seneden bu yana 10 kilo verdim.geçen sene başka bi gruptaydım. Evliyim . 2 kızım var. Kayninişim bana ilişmezse çok mutluyum 😂. 30 kilo vermek her yiğidin harcı değil.boşuna kraliçe olmamışsın❤ Yine verirsin .
Teşekkür ederim kaptanım🥰

😄Günaydın kaptanım. İyi ki profilini Cemile yapmışsın. Her görüşümde neşeleniyorum😂
Aa ne güzel😂 çimile benim iç sesimin dışa vurmuş hali 🤣🤣 moralim bozuk olunca açıp açıp videosunu izliyorum. İçimin yağları eriyo🤣🤣🤣🤣

@Migim sen neler yapıyorsun canım kistin nasıl oldu?
@aypare ackerman kız kilo almadın mı gel artık aramıza 😁
erenmothers erenmothers @Kahve __Kokusu @sandriyon @Lavinia_98 @zeyneppk @L u c i a @dolunaydagel @Kinoalihatun @Nefesimmmsin D u t D u t ve nickini yazamadıklarım herkes nasıllllllll ???

yaa özlemişim ben buralarıııııı :deli::deli::deli:
Selammm canımmm 🥰🥰🥰iyiyim çok şükür sen nasılsın ❤️
Aşkitommm hoşgeldinnnn 🥰🥰bak bende geldimmmmm 🤗🤗🤗

KAHVALTI
Salatalık
Peynir (4 parça)
5 adet siyah zeytin
2 wasa. (1 adeti f.ezmeli)

İKİNCİ ANA ÖĞÜN
Mor bi sebze vardi adini unuttum. Lahana gibi, salatalik malzemesi, ondan yedim
6 kasik çorba (maş)
6 kaşık fırında karisik sebze
1 wasa (wasalar su kadar ekmek etti toplamda,yetisin bacılar😄) kendime espirili yorum yaptım.
1 kasap köfte ama bunu hangi yemeklerle yedigimden emin degilim

ÜÇÜNCÜ ANA ÖĞÜN
2 bol tabak çorba,aynisindan
Çavdar ekmeginin ucu kalmistı. Yedim.

Bunlarin disinda
Kahve, tarcinli su,sirkeli suyum ve k. cekirdegim var (1 avuç)

SU
8-9 BARDAK (2 si haric,digerleri kupa,yalan olmasin)

ADIM
8013 SAAT 00:1O da tamamladım. Sorun olmaz insaallah. Haksizlik olmasin. Gerci Turkiyenin dogusu ile batisi zaman farkini baz alabiliriz.

Adimi sen takip ediyormussun aysti, tesaduf gordum.

pastelfit pastelfit

Amine Busra Amine Busra

@SebastianCheesecake
Eki Görüntüle 3168640
Resmen beynim yandı😄
Önce mor sebze ne ola ki, radika mı acaba derken…
Maş çorbası nasıl oluyo acaba diye düşünmeye başlayıp…
Türkiye’nin doğusu ve batısı arasındaki saat farkını hesaplamaya başlamak 😂😂😂
Afiyet olsun canım🥰

Yapalım tatlış 😍
erenmothers erenmothers masterfitten bekleniyorsunuz 🥳

Sen de 😍

Neden olumsuz düşünüyorsun tatlım
Aslında belediye ekibinin kepçesi oluyor ama tabi yaklaşması lazım biraz
Ne güzel bulmuşsun sana gelmiş yine üzülme 😍
Peki şu karton evlerden koysan? Kötü şeyler yaşamış alışma sürecini orda geçirebilir
Geldimmmm tatlışımmmmm cuma günü başlıyorum inşallah 🥰🥰🥰🥰çok özledim zaten sizleriiii 😍😍😍

Back
X