Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dışardan yemek aslında güzelde bende severim,yemek işi sıkıntı zaten bide 2 kişiyiz evde ne pişirecem diye düşün dur işte.
Sen gene sağlıklı beslenmeye dikakt et.

Olabilir belkide,başka üyelerdede görüyorum burada olmayanları.
Bundan sonra her önüme geleni yemek yok, sadece cumartesi kendime bi ufak izin vereceğim, en sevdiğim pasta ver menüde, yemekleri sağlıklı olandan seçerim

Merhaba, bugün sekizinci gün. Biraz bir şeyler yemeye alıştım. Yarın dikişleri alacaklar. Alt çeneye geçici kaplama diş takılacak. Umarım her şey yolundadır ve damaklar iyileşmiştir.
Beni çok duygulandırdı mesajınız, çok teşekkür ederim.
Zaten şu süreç bütün psikolojimi darmaduman etmişti.
Uzaktan bir selam bile ne kadar güzelmiş, var olun. Dilerim daha iyi günlerde tekrar görüşmek üzere.
Acil şifalar dilerim canım

Evet uyutmuyorlar, doğru hiçbir şey anlamıyorsunuz zaten ama sürekli ağzını kocaman aç diye diye ağzınız yırtılıyor. Benim ağzımı yırttılar bir buçuk saatte😃
İlk gün çok zor, ağzını tutturamıyosun bardağı götürürken bile.
Sonrası daha kolay. Geçmiş olsun, konu dışı çok yorum yazdım, affola.
Herkese selamlar ve mutlu akşamlar diliyorum. Size de şimdiden acil şifalar dilerim. 🍀
Acı olmuyorda ağız açık kalmak zor biraz.
İşte o ilk günü atlatmak önemli gerisi nasılsa gelecek herhalde.
Çok teşekkürler sağolun,sizede çok geçmişler olsun.

Ya anlamadım neden böyle oldu kimsenin ki görünmüyor
Ben görüyorum olanları,seninknide görüyorum olmazsa sil tekrardan başlat uygulamayı.
Bundan sonra her önüme geleni yemek yok, sadece cumartesi kendime bi ufak izin vereceğim, en sevdiğim pasta ver menüde, yemekleri sağlıklı olandan seçerim
Aynen bundan sonra daha dikaktli olman lazım fezacım,arada kaçamaklar olacak mutlaka.
Çok fazla yokmuş.
Selam bebekler gelemedim ❤️❤️❤️❤️
Hoş geldin bebekimmm

Merhaba, bugün sekizinci gün. Biraz bir şeyler yemeye alıştım. Yarın dikişleri alacaklar. Alt çeneye geçici kaplama diş takılacak. Umarım her şey yolundadır ve damaklar iyileşmiştir.
Beni çok duygulandırdı mesajınız, çok teşekkür ederim.
Zaten şu süreç bütün psikolojimi darmaduman etmişti.
Uzaktan bir selam bile ne kadar güzelmiş, var olun. Dilerim daha iyi günlerde tekrar görüşmek üzere.
Umarım canım. Dikişler alınınca ve geciciler takılınca biraz daha rahatlarsın inşallah.
Senin cevabın da beni duygulandırdı ❤️❤️❤️ görüşmek üzere arkadaşım

Ben görüyorum olanları,seninknide görüyorum olmazsa sil tekrardan başlat uygulamayı.

Aynen bundan sonra daha dikaktli olman lazım fezacım,arada kaçamaklar olacak mutlaka.

Çok fazla yokmuş.

Hoş geldin bebekimmm
Yaptım abla ama yine de olmadı anlamadım

Teşekkür ederim.
Sağ üst ve alt çene komple dişlerim çekildi ve sekiz tane implant takıldı geçen hafta bugün.
Şimdi dikişler iyileşsin diye bekliyorum. Üç ay üç hafta sonra da kaplama yapılacak.
Çok geçmiş olsun bende de yapılacak dişler var ama çok korkuyorum 😑

Back
X