Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun fesangim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun fesangim![]()
Ya hepsini çok severim ama bir o, bir de sekerpareyi hiç izlemedimBen küçüklüğümden beri ohooo 15-20 kere kesin seyretmişimdir. Hala eski türk filmlerini haftasonları izleriz![]()
Canım yan taraftakine dikiş attılar sırtındakine enfeksiyon var dikiş atılmaz dediler akıyor orası çünkü pazartesi tekrar gideceğiz antibiyotik tedavisi yapacaklar teşekkürler kaptanım
Evettt
Ben de içtimBendr sucunuz olayım![]()
![]()
![]()
![]()
ben içtikçe size de yazayım.
Haydi o zaman bu mesajı gören hemen su içsin .
Yaa kıyamam minnosa bir an önce iyileşir insallahCanım yan taraftakine dikiş attılar sırtındakine enfeksiyon var dikiş atılmaz dediler akıyor orası çünkü pazartesi tekrar gideceğiz antibiyotik tedavisi yapacaklar teşekkürler kaptanım![]()
Şifa bulsun inşallah cordisimCanım yan taraftakine dikiş attılar sırtındakine enfeksiyon var dikiş atılmaz dediler akıyor orası çünkü pazartesi tekrar gideceğiz antibiyotik tedavisi yapacaklar teşekkürler kaptanım![]()
Aaaa ben kırmızı takıma gelmişim aaaa ben şok
MASTERFİT Kırmızı Takım pastelfit
Kırmızı Kaptan 56.1 Cordelia
Kırmızı 86.1 @Mehfam Kırmızı 74.6 @erenmothers Kırmızı 67.45 @Kmsl Hnd Kırmızı 64.25 @60kiloyum Kırmızı 89.8 Kinoalihatun
Kırmızı 83.5 @Beth18 Kırmızı 66.3 Mavi Takım Elhan
Mavi Kaptan 69.1 fesang
Mavi 63.3 Hedef60kgolmak
Mavi 75.5 D u t
Mavi 70.1 @Willemijn- Mavi 64.8 Mthn83
Mavi 84.3 Hallederiz
Mavi 85.4 Amine Busra
Mavi 77.1
Afiyet olsun kekimEvettt
Ben de içtim![]()
TeşekkürlerYaa kıyamam minnosa bir an önce iyileşir insallah![]()
Hayırlı uğurlu olsun bebeğimAaaa ben kırmızı takıma gelmişim aaaa ben şok![]()
Kırmızı 86.1 @Mehfam Kırmızı 74.6 @erenmothers Kırmızı 67.45 @Kmsl Hnd Kırmızı 64.25 @60kiloyum Kırmızı 89.8 Kinoalihatun
Mavi Kaptan 69.1 fesang
Mavi 63.3 Hedef60kgolmak
Mavi 75.5 D u t
Mavi 84.3 Hallederiz
Mavi 85.4 Amine Busra
Mavi 77.1
Amin canım teşekkürlerŞifa bulsun inşallah cordisim
Şifa olsun yağ yaksınEvettt
Ben de içtim![]()
Oyyyy kaptanımız sahaya geri döndüüü
Mavi Kaptan 69.1 fesang
Mavi 63.3 Hedef60kgolmak
Mavi 75.5 D u t
Mavi 84.3 Hallederiz
Mavi 85.4 Amine Busra
Mavi 77.1
Allah Allah AllahMavi Takım
Elhan Mavi Kaptan 69.1
fesang Mavi 63.3
Hedef60kgolmak Mavi 75.5
D u t Mavi 70.1
@Willemijn- Mavi 64.8
Mthn83 Mavi 84.3
Hallederiz Mavi 85.4
Amine Busra Mavi 77.1
Bu haftaki yol arkadaşlarim kader bizi kilo verme yarışında bir araya getirdi. Ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp pastelfit ve takımını yenmeye hazır mıyız
Kaptanıniz olarak her zaman yanınızdayım. Sizlere güveniyorum içinizdeki çıtır prensesin günyüzüne çıkmasına izin verin. Gazamiz mübarek ola gümbür gümbür meydanlardayız![]()
Geçmiş olsun tatlımCanım yan taraftakine dikiş attılar sırtındakine enfeksiyon var dikiş atılmaz dediler akıyor orası çünkü pazartesi tekrar gideceğiz antibiyotik tedavisi yapacaklar teşekkürler kaptanım![]()
Evet adımlarda kimi etiketliyoruz??Cordelia kordişim spor puanında etiketliyor muyuz seni?
Afiyet olsun canim
Etiketleyin bakalım inşallah yapabilirimCordelia kordişim spor puanında etiketliyor muyuz seni?