- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 36
Bende cok seviyorum fistikli cikolatayiSenin yumuşak karnın fıstıklı çikolata herhal :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok seviyorum fistikli cikolatayiSenin yumuşak karnın fıstıklı çikolata herhal :)
Tamamdır kaptanımKırmızı takımın fit hanımları hoşgeldiniz. Bu hafta yine karşımızda ezeli rakibimiz Mavi Elhan Takımı varOnlar her türlü diyeti yapıp bizi yenmeye çalışacaklar ama başarılı olamayacaklar herzamanki gibi
Tek yapmanız gereken bol hareket, bol su ve sağlıklı menüler. Bir hafta sonunda en çok kiloyu vermek için şu andan itibaren dikkat edelim. Menü ve adımları tamamlamaya çalışalım. Etiketleri unutmayın. Sizi seviyoreeee
Cordelia
@Mehfam
@erenmothers
@Kmsl Hnd
60kiloyum
Kinoalihatun
@Beth18
Eline emeğine sağlık kaptanım
MASTERFİT Kırmızı Takım pastelfit
Kırmızı Kaptan 56.1 Cordelia
Kırmızı 86.1 @Mehfam Kırmızı 74.6 @erenmothers Kırmızı 67.45 @Kmsl Hnd Kırmızı 64.25 60kiloyum
Kırmızı 89.8 Kinoalihatun
Kırmızı 83.5 @Beth18 Kırmızı 66.3 Mavi Takım Elhan
Mavi Kaptan 69.1 fesang
Mavi 63.3 Hedef60kgolmak
Mavi 75.5 @Nau Nau Mavi 70.1 @Willemijn- Mavi 64.8 Mthn83
Mavi 84.3 @DombiliKus Mavi 85.4 Amine Busra
Mavi 77.1
Hadi bismillah iyi olan kazansın
Tamamdır kaptanım✔Günlük menü ve adım paylasimlarinda kaptanlarınızı veHedef60kgolmak i etiketlemeyi unutmayın
✔Spor Yarışması icinde ilk sayfadaki spor puanlarindan yaptığınız sporları hesaplayarakCordelia yi etiketlemeyi unutmayin
pastelfit
Cordelia
@Mehfam
@erenmothers
@Kmsl Hnd
60kiloyum
Kinoalihatun
@Beth18
Elhan
fesang
Hedef60kgolmak
@Nau Nau
@Willemijn-
Mthn83
@DombiliKus
Amine Busra
seviyorum napimmmSenin yumuşak karnın fıstıklı çikolata herhal :)
Arkadan geliyor derken ablamDoğru hatırlıyorsam seninki arkadan geliyordu
Canım tatlı kasigina kahve al biraz üstüne limon damlar onu yut. Su iç üstüneSağol canım kahve bile içemedim bugün yaptım ama midem bulandı![]()
Leblebi köy çantama canımBütün gün ne yesem diye düşünürken nasıl olcakaslında işe başlamadan kendimi alistirsam iyi olacak. Sonuçta orda ikide bir ben birşeyler atistirmaliyim diyemiyosun
Canım parasıyla değil mi ara meyve yerine ki meyve ekleyebilirmiyim de. Büyük ihtimalle vitaminleri doğal yolla alman için demiştir. Bunlar yerine vitamin takviyesi alsam olur mu diye sor olmadı. Çünkü bazı besinler bazı vitaminlerle birlikte emilimi artıyor.Ama diyetisyen böyle bir şey demedigi için yemeli miyim bilmiyorum canım
Ama sen daha tatlısınBende cok seviyorum fistikli cikolatayi![]()
Telefonu yok ama yarın unutmazsam hastaneyi arayıp sorabilirimArkadan geliyor derken ablam
Evet yakında bağımsızlığını ilan edecek
Eki Görüntüle 3170596
Aha bu ben 60-90-120 diye
Canım tatlı kasigina kahve al biraz üstüne limon damlar onu yut. Su iç üstüne
Leblebi köy çantama canım
Canım parasıyla değil mi ara meyve yerine ki meyve ekleyebilirmiyim de. Büyük ihtimalle vitaminleri doğal yolla alman için demiştir. Bunlar yerine vitamin takviyesi alsam olur mu diye sor olmadı. Çünkü bazı besinler bazı vitaminlerle birlikte emilimi artıyor.
Ayaklarına sağlıkvalla bilekliği kolumdan çıkardım işten gelince. en az 10.000 adım
Afiyet olsun canimCuma menüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
1tk tahin pekmez
4 zeytin
2dilim ekmek
Akşam:17.00
1durum tavuk tantuni
Turşu
Ayran
4ceviz+1nescafe
Su:2 litre
Spor:12923 adımEki Görüntüle 3170597
Zipzip-
pastelfit
Cordelia
Hedef60kgolmak
VavvvCuma menüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
1tk tahin pekmez
4 zeytin
2dilim ekmek
Akşam:17.00
1durum tavuk tantuni
Turşu
Ayran
4ceviz+1nescafe
Su:2 litre
Spor:12923 adımEki Görüntüle 3170597
Zipzip-
pastelfit
Cordelia
Hedef60kgolmak
Eve gelince içersin canım, kış, havalar soğuk fazla su ihtiyacı duyulmuyorBen bugün çok susuz kaldım. Saatlerce şu icemedim ya
Bence yiyebilirsin yalnız kuru meyvanın şeker oranı yüksek, mesela 1 portakal yemek yerine kuru kayısı yiyeceksen, kalorilerini denkleştirAma diyetisyen böyle bir şey demedigi için yemeli miyim bilmiyorum canım
Evet ya o yüzden ne bulursan yemeye başlıyorsun. Bende iki öğün denicem. En olmadı 1 ara eklerimHeh aynen öyle. Zaten saat başı yemek ayarlamak daha zor
Hemen 500 cc su içiyorum.Hadi çeşmeye su içmeyeuykudan önce su içmek gece dahil vücudu çalıştırırmış. Yatağa girmeden önce de 1 bardak su içelim ❤
Bugün çalışmadım abla ancak evraklarımi tamamladım. Bankada acayip sıra vardı, asmde sağlık raporu cikarttiramadim özele gittim falan. 5-6 saat hiç su icemedimEve gelince içersin canım, kış, havalar soğuk fazla su ihtiyacı duyulmuyor
Aman hiç de sevmem kalori hesaplama gram ölçme vs. Neyse bakıcam canım artıkBence yiyebilirsin yalnız kuru meyvanın şeker oranı yüksek, mesela 1 portakal yemek yerine kuru kayısı yiyeceksen, kalorilerini denkleştir
Dene bakalım nasıl olacakEvet ya o yüzden ne bulursan yemeye başlıyorsun. Bende iki öğün denicem. En olmadı 1 ara eklerim
Senin popiş diyorumArkadan geliyor derken ablam
Evet yakında bağımsızlığını ilan edecek
Eki Görüntüle 3170596
Aha bu ben 60-90-120 diye
Canım tatlı kasigina kahve al biraz üstüne limon damlar onu yut. Su iç üstüne
Leblebi köy çantama canım
Canım parasıyla değil mi ara meyve yerine ki meyve ekleyebilirmiyim de. Büyük ihtimalle vitaminleri doğal yolla alman için demiştir. Bunlar yerine vitamin takviyesi alsam olur mu diye sor olmadı. Çünkü bazı besinler bazı vitaminlerle birlikte emilimi artıyor.
Afiyet olsun tatlım02 Aralık 2022
sabah 09.30
11 zeytin, söğüş salata, 2 ceviz, 2 dilim karabuğday-arpa ekmeği, 1 tk petek bal
öğlen 12.30
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı makarna salatası
ara 15.30-16.00
2 ceviz, 10 çiğ badem-kaju, 2 gün kurusu kayısı, 1 galeta
akşam 19.15
1 kaseden az etsiz kuru fasulye, 1 parça çiçek ekmek, 1 lokma tahin helvası (şekersiz-hurma sulu)
ara 20.30
5-6 minik beypazarı kurusu, 3 parça fıstıklı bitter çikolata
yatana kadar 2 lt supastelfit
Hedef60kgolmak
Zipzip-