Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Muhasebe, ama bu işi hâlâ yapmak istediğimden emin değilim. Eğitimim bankacılık, ona da yaşım geç artık. Bulurum ben bir çıkar yol.
Zaten iş talebim manevi boşluk.
Canım az önce tam yazamadım.
Bankacılık için neden geç? Bilmediğim için soruyorum kısıtlama mı var yoksa sen mi kendini rahat hissetmeyeceksin?

Yalnız istemediğin işi de manevi boşluk için yaparsan bu sefer de başka türlü sıkıntı olur mu acaba?

Canım az önce tam yazamadım.
Bankacılık için neden geç? Bilmediğim için soruyorum kısıtlama mı var yoksa sen mi kendini rahat hissetmeyeceksin?

Yalnız istemediğin işi de manevi boşluk için yaparsan bu sefer de başka türlü sıkıntı olur mu acaba?
41 yaşındayım, o nedenle beni bankaya alacaklarını sanmıyorum:)
Gerçi bu İBB nin bölümlerinin hepsi aynı sıkıcı. Mali İşler neticede.
Keşke bir çocuğa oyun ablası olsam gündüzleri.
Hem içimde kalan annelik duygusunu aşmamı sağlar, hem de enerjim yükselir.
Bu da sorumluluk ama sorumluluk almadığımız iş yok neticede. Çocukları çok seviyorum. Bunu da iş gibi görmem.
Bunun dışında çok fazla da seçeneğim yok galiba. Bakalım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
Bu manevi boşluk konusu biraz da derin. Ben yaklaşık on altı aydır yaşadığım şehirden uzaktayım ve burada hiçkimseyi tanımıyorum. Eşim dışında iletişim kurduğum hiçkimse yok. Alışveriş yaptığım esnaf dışında. O kadar büyük bir eksiklik ki sosyalleşememek. Kendi kendime sahile gidiyorum, yürüyorum, fırsat buldukça açık havadayım ama yetmiyor. Kahvemi, çayımı yalnız içiyorum, yalnız değilsem eşim var. O varken güzel, ama çalıştığı zamanlar gene boşluk. Mersin çok göç almış bir yer, dışarıda herkes yabancı, Suriyeli, Rus, Ukraynalı, Afgan. O kadar yabancıyız ki ikimiz de. Eşim buralı. İşinde eski, başka yerde yaşama şansı yok o nedenle ben de burada nasıl hayatta kalırım diye düşünüp, çalışmayı seçtim. Dilerim herkesin ve benim de gönlüme göre ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur.
Çok selamlar.

@pastelfit
@Elhan
Kaptanlarim eksileriniz icin tebrik ederim 👏👏❤❤💙💙
Pazartesi avantajini kazanan mavi takim kaptani @Elhan tebrik ederim kaptanim 👏👏

@Elhan Kaptanim kural gereği Kırmızı takimdan bir kişiyi takımına almani,Mavi takimdan bir kisiyide Kırmızı takima göndermeni bekliyoruz 🤗🤗🤗

MASTERFİT
Kırmızı Takım CumaPazartesi Fark Yüzde
@pastelfit Kırmızı Kaptan 56.156.00.10.18
Cordelia Cordelia Kırmızı 86.185.051.051.22
@Mehfam Kırmızı 74.6
erenmothers erenmothers Kırmızı 67.4566.251.201.80
@Kmsl Hnd Kırmızı 64.25
60kiloyum 60kiloyum Kırmızı 89.889.20.60.67
@Kinoalihatun Kırmızı 83.583.10.40.48
@Beth18 Kırmızı 66.3
Mavi Takım
@Elhan Mavi Kaptan 69.168.50.60.7
fesang fesang Mavi 63.363.20.10.16
@SebastianCheesecake Mavi 75.574.90.60.79
@Nau Nau Mavi 70.170.3+0.2-0.29
@Willemijn- Mavi 64.863.90.91.39
@Mthn83 Mavi 84.384.9+0.6-0.71
@DombiliKus Mavi 85.485.5+0.1-0.12
@Aijoo Mavi 77.177.00.10.13
Eline sağlık canım kaptanım.♥️

41 yaşındayım, o nedenle beni bankaya alacaklarını sanmıyorum:)
Gerçi bu İBB nin bölümlerinin hepsi aynı sıkıcı. Mali İşler neticede.
Keşke bir çocuğa oyun ablası olsam gündüzleri.
Hem içimde kalan annelik duygusunu aşmamı sağlar, hem de enerjim yükselir.
Bu da sorumluluk ama sorumluluk almadığımız iş yok neticede. Çocukları çok seviyorum. Bunu da iş gibi görmem.
Bunun dışında çok fazla da seçeneğim yok galiba. Bakalım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
Bu manevi boşluk konusu biraz da derin. Ben yaklaşık on altı aydır yaşadığım şehirden uzaktayım ve burada hiçkimseyi tanımıyorum. Eşim dışında iletişim kurduğum hiçkimse yok. Alışveriş yaptığım esnaf dışında. O kadar büyük bir eksiklik ki sosyalleşememek. Kendi kendime sahile gidiyorum, yürüyorum, fırsat buldukça açık havadayım ama yetmiyor. Kahvemi, çayımı yalnız içiyorum, yalnız değilsem eşim var. O varken güzel, ama çalıştığı zamanlar gene boşluk. Mersin çok göç almış bir yer, dışarıda herkes yabancı, Suriyeli, Rus, Ukraynalı, Afgan. O kadar yabancıyız ki ikimiz de. Eşim buralı. İşinde eski, başka yerde yaşama şansı yok o nedenle ben de burada nasıl hayatta kalırım diye düşünüp, çalışmayı seçtim. Dilerim herkesin ve benim de gönlüme göre ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur.
Çok selamlar.
Canım ablam da Antalya'ya yerleşti evlenince kimsesi yoktu. Biz gelip dönerken ağlıyordu.

Sonra eşi bir gün iş arkadaşı ve eşi ile tanıştırdı. O kadın ablamı kendi grubuna soktu şimdi bir dünya arkadaşı oldu. Yüksek lisans yaptı orada da arkadaş buldu vs vs

Back
X