Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
Canım eğer ekmek gerekmeyen bir menü diyorsan mutlaka doymak için protein tüketmelisin yani köfte et tavuk tarzı bir şey yemelisin onun yanına da bol yeşil salata olabilir. Ya da çorba içebilirsin akşam yanına da mutlaka yine bir et yemeği

Canım eğer ekmek gerekmeyen bir menü diyorsan mutlaka doymak için protein tüketmelisin yani köfte et tavuk tarzı bir şey yemelisin onun yanına da bol yeşil salata olabilir. Ya da çorba içebilirsin akşam yanına da mutlaka yine bir et yemeği
Tavuk sote ve salata💃💃💃

Kızının dogum günü kutlu olsun sağlıkla büyüsün bozişim.
Afiyet olsun. Evet ödül yapacaktın dengelemişsin. Harikasın mavişim. :KK9::KK9:
Amin. Çok sağ ol♥️♥️ ödül hakkım sonraya kalsin o zaman. Double ödül:oha:
Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤
Sağ ol zipzipim😇
sağolun kızlarcım inşallah 😍

afiyet olsun 🤩

müthişşş

harika 🤩 afiyet olsun kızının nice mutlu seneleri olsun :KK200: senin de 29 aralık 😌

sağol kaptanım 😍

canım türk kahvesi, çay kaşığı ucuyla tarçın atıyorsun öyle kaynatıyorsun, bardağa da yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyuyorsun , kahveyi koyunca da ekleyebilirsin şifa olsun :KK200:
Amin,çok sağ ol vefalı arkadasim♥️♥️
Nice yıllara canım❤️iyi ki doğmuş prensessss 😍
Tesekkur ederim😇 👸
@Willemijn- canım kızına mutlu yıllar diliyorum
Sağ ol fesangım☺️
@Willemijn- kızının doğum günü kutlu olsun 🥰🥰
Sağ ol zipzipim😘
Kızının nice hayırlı yaşları olsun canım
Amin,çok sağ ol😚

KIRMIZI2 aralık menü3 aralık menü/adım4 aralık menü/adım
@pastelfit✅✅ / ❌✅ / ✅
Cordelia Cordelia ✅✅ / ✅✅ / ✅
@Mehfam✅✅ / ✅✅ / ❌
@erenmothers✅✅ / ✅✅ / ✅
@Kmsl Hnd✅✅ / ❌✅ / ❌
@60kiloyum✅✅ / ✅✅ / ✅
@Kinoalihatun✅✅ / ✅✅ / ❌
@Beth18❌❌ / ❌❌ / ❌
MAVİ
@Elhan✅✅ / ✅✅ / ✅
fesang fesang ✅✅ / ✅✅ / ✅
@SebastianCheesecake✅✅ / ✅✅ / ✅
@Nau Nau✅✅ / ✅✅ / ❌
@Willemijn-✅✅ / ✅✅ / ✅
@Mthn83✅✅ / ❌✅ / ✅
@DombiliKus✅✅ / ✅✅ / ✅
@Aijoo✅✅ / ❌✅ / ❌

😘
Eline, koluna sağlık.
Nice güzel yaşları olsun. 🙏🙏🙏♥️♥️♥️💝💝💝
Amin, sağ ol kordiş😘😘

Ya domates sos benim en sevdiğim şeydir makarna ya kızartmalara menemene aşığım zaten hele bir de biraz acılı olacak. ♥️
Sadece yemeklere kıvam versin diye koyarım, robotta çekersem yemeğe karışır, yenir, küp küp doğrarsam yemeğin içinden seçeriz

Şimdi zeytinyağlı taze fasulyenin soğansız olabilmesi mümkün değil buna inanmam diyeceğim ama inan bana annem de hemen hemen hiçbir yemeğe soğan koymuyor çünkü o da pişmiş soğanı sevmiyor. Annem kadınlar kulübüne mi girdi acaba diyeceğim ama annem menemeni sever şükür ki 🙏❤️🤣
Annenin ellerine sağlık, bazı yemeklerde soğan iyi oluyor, ama hele hele sebze yemeklerine iyi kavurmadan koyuyorlar ya, yemekte iri ve parlak görünüyor, bakışıp vedalaşıyoruz

Yarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
Benim 1 köz patlıcanım var, yarınki tartıya göre onu dürüm yapıp yemeyi düşünüyorum

Back
X