- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Valla ben onu o da beni sevemedik bir türlü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben onu o da beni sevemedik bir türlü
Canım eğer ekmek gerekmeyen bir menü diyorsan mutlaka doymak için protein tüketmelisin yani köfte et tavuk tarzı bir şey yemelisin onun yanına da bol yeşil salata olabilir. Ya da çorba içebilirsin akşam yanına da mutlaka yine bir et yemeğiYarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
Tavuk sote ve salataCanım eğer ekmek gerekmeyen bir menü diyorsan mutlaka doymak için protein tüketmelisin yani köfte et tavuk tarzı bir şey yemelisin onun yanına da bol yeşil salata olabilir. Ya da çorba içebilirsin akşam yanına da mutlaka yine bir et yemeği
Hiç şans verdin mi peki???? Bir kerecik olsun menemene sevgiyle yaklaştın mı????? Cevap bekliyorumValla ben onu o da beni sevemedik bir türlü![]()
Amin. Çok sağ olKızının dogum günü kutlu olsun sağlıkla büyüsün bozişim.
Afiyet olsun. Evet ödül yapacaktın dengelemişsin. Harikasın mavişim.![]()
Sağ ol zipzipimAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Amin,çok sağ ol vefalı arkadasimsağolun kızlarcım inşallah
afiyet olsun
müthişşş
harikaafiyet olsun kızının nice mutlu seneleri olsun
senin de 29 aralık
sağol kaptanım
canım türk kahvesi, çay kaşığı ucuyla tarçın atıyorsun öyle kaynatıyorsun, bardağa da yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyuyorsun , kahveyi koyunca da ekleyebilirsin şifa olsun![]()
Tesekkur ederimNice yıllara canımiyi ki doğmuş prensessss
![]()
Sağ ol fesangım@Willemijn- canım kızına mutlu yıllar diliyorum
Sağ ol zipzipim
Amin,çok sağ olKızının nice hayırlı yaşları olsun canım
Eline, koluna sağlık.
KIRMIZI 2 aralık menü 3 aralık menü/adım 4 aralık menü/adım @pastelfit /
/
Cordelia
/
/
@Mehfam /
/
@erenmothers /
/
@Kmsl Hnd /
/
@60kiloyum /
/
@Kinoalihatun /
/
@Beth18 /
/
MAVİ @Elhan /
/
fesang
/
/
@SebastianCheesecake /
/
@Nau Nau /
/
@Willemijn- /
/
@Mthn83 /
/
@DombiliKus /
/
@Aijoo /
/
![]()
Amin, sağ ol kordişNice güzel yaşları olsun.![]()
Sote olarak alıcamVakit olsa, ben de şu tavugu sotelicem![]()
O da bi nevi vakitsizlik. Öncelikler degisebiliyorSote olarak alıcamvaktim var sabrım yok
Tamam öyle de diyebiliriz :)O da bi nevi vakitsizlik. Öncelikler degisebiliyor![]()
Yaparsin sen . Bunun icin uyku kacmaz. Sus.Yarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
Sadece yemeklere kıvam versin diye koyarım, robotta çekersem yemeğe karışır, yenir, küp küp doğrarsam yemeğin içinden seçerizYa domates sos benim en sevdiğim şeydir makarna ya kızartmalara menemene aşığım zaten hele bir de biraz acılı olacak.![]()
Annenin ellerine sağlık, bazı yemeklerde soğan iyi oluyor, ama hele hele sebze yemeklerine iyi kavurmadan koyuyorlar ya, yemekte iri ve parlak görünüyor, bakışıp vedalaşıyoruzŞimdi zeytinyağlı taze fasulyenin soğansız olabilmesi mümkün değil buna inanmam diyeceğim ama inan bana annem de hemen hemen hiçbir yemeğe soğan koymuyor çünkü o da pişmiş soğanı sevmiyor. Annem kadınlar kulübüne mi girdi acaba diyeceğim ama annem menemeni sever şükür ki![]()
Benim 1 köz patlıcanım var, yarınki tartıya göre onu dürüm yapıp yemeyi düşünüyorumYarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
BendeHiç şans verdin mi peki???? Bir kerecik olsun menemene sevgiyle yaklaştın mı????? Cevap bekliyorum![]()
Valla çok güzel oluyor, yemeğin yağı, salçası ve tuzu yerinde olsunSebze soğansız nasıl pişiyor zaten ben anlayabilemiyorum![]()
YokHiç şans verdin mi peki???? Bir kerecik olsun menemene sevgiyle yaklaştın mı????? Cevap bekliyorum![]()