Boş derste kahvaltı yapicamNöbetinde kolaylıklar dilerim canımBoş derste başini yaslayacak yumuşak bir yer bulup şekerleme yap. Okulun mescidine git ben öyle yapardım.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş derste kahvaltı yapicamNöbetinde kolaylıklar dilerim canımBoş derste başini yaslayacak yumuşak bir yer bulup şekerleme yap. Okulun mescidine git ben öyle yapardım.
![]()
Eline sağlık canım
Günaydın canımGünaydın![]()
Günaydın canımGünaydın hanımlar![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Ay teşekkür ederim bebeğim bir kişi olsun kıymetimi bildiEline sağlık canım![]()
Afiyet olsun canim7 Aralık 2022
Adım 9548
3mil Leslie 40 dk
@SebastianCheesecake @pastelfitZipzip-
Cordelia
10:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
2 tane haşlanmış yumurta
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18:30
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
1 kase tavuk çorbası
21:30 1 fincan çay 1 dilim kuru kivi
3 litre su
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim7 Aralık 2022 menüm
Sabah
3 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Öğle
Tavuk ızgara ve buharda sebze 2 kaşık yoğurt 1 ayran
Ara
2 hurma 1 kayısı 2 ceviz 5 kestane
Akşam
1 ayva 1 elma 1 kase yoğurt
1 sütlü kahve
Zipzip- @pastelfit @SebastianCheesecake @Kinoalihatun
![]()
Afiyet olsun canim7 aralık
Sabah latte, protein bar
Öğlen fırında balık, patates, ezogelin çorbası salata
Ara türk kahvesi,4 kare çikolata
6 gibi kepekli tost, çay
Sonra yağ yakıcı kahve, detoks çayım, yoğurt maydanoz kürü
1.5 lt su 8.888 adım @Elhan
Eki Görüntüle 3173569
Günaydın kaptanimGünaydın hanımlar![]()
Günaydın fesangimGünaydın![]()
Günaydın canim cok gecmis olsunGünaydın kızlar, gerçi gün aydı diyorum ama vaziyet şu,
Eki Görüntüle 3173651
Yazıktır ya, vızır vızır servisler gidiyor. Çocuklar bu karanlıkta okul yolunda…
Çocuğum hasta oldu. Çok masum ilerliyordu ama dün akşam şikayetlerimiz arttı. Dün gece öksürmekten, kusmaktan uyuyamadık. O panik ve üzüntüyle mide bulantısı için ilacım olduğu bile 3. Seferde geldi aklımaBilgisayar başına geçince eksiklerimi yazarım, haber vermek istedim.
Günaydın canimGünaydın kızlar dün 9 da uyuyunca erkenden uyandım![]()
Afiyet olsun kaptanim8 Aralık Menüsü
9.00 Yağ yakıcı kahve
12.00 Klasik Karatay kahvaltısı ( bir dilim siyez unlu ekmek eşliğinde) Karatay' da ekmek yasak da
13.00 Kahve
15.00 Bir hurma
17.00 Kıymalı yumurta, bir kase yoğurt
19.00 Bir portakal , bir avuç kuru kayısı
Üç litreye yakın su
Adım
Eki Görüntüle 3173662
Zipzip-
Cordelia @SebastianCheesecake @pastelfit
Günaydın canimGünaydın![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar dün yazamadım oğlum da ben de hastaydım evdeydim ne spor ne beslenme hak getire bu sabah Bi tartilayim dedim Bi kiprasma var asagi yönlü mutlu oldum![]()
Afiyet olsun canımMaydanoz limon detoxuben yeşil su diyom
İşin iyisini sahibi bilirAlamicam şuan baktım eşim gerek yok bence dedi... Soğuk falan yerim fark etmez artik
Canım ara atıştırmalık ayarla o zaman. Yani da çok yer kaplamayacak. Zaten diyetine uygun şeyler tercih edeceğini düşünüyorumYorucu geçiyor bayağı bütün gün ayakta olmak çarptı biraz. Yolunda beklediğimden uzun çıktı
Fasulye soğuk sevmem yabakalım napacagim el mahkum.
Ya bana baştan saat 10 ve 13.30 iki vardiya dediler. Sonradan 11.30 da çıktı. Hiç sevmedim bu 11.30 u... Akşam yemegini erkenden yemiş oldum. Açım yaaaa
Yarın 13.30 iş alcam. Gitmeden öğle yemeğini yerim adam akıllı. Akşam da ne yicem evden mi götürürüm bilemiyorum
Oh Domestos kokmuş her yer eline sağlık
Çok geçmiş olsun çocuğun hastalığı da başka birşeyGün aymadı ki canım, normal kendine gelememen![]()
Çok geçmiş olsun ikinizedeGünaydın kızlar dün yazamadım oğlum da ben de hastaydım evdeydim ne spor ne beslenme hak getire bu sabah Bi tartilayim dedim Bi kiprasma var asagi yönlü mutlu oldum![]()
Günaydın canimGünaydın günaydın![]()
Günaydın canimGünaydınlar![]()
![]()