Üstte adın yazmasa bile bu mesaj bildiğin zıpzıp kokuyorHosgeldin tekrardan canim aramiza insallah hedefine birlikte hedefine ulaşırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstte adın yazmasa bile bu mesaj bildiğin zıpzıp kokuyorHosgeldin tekrardan canim aramiza insallah hedefine birlikte hedefine ulaşırız![]()
Ne duruyorsuuuun??Engelim yok![]()
Yatmasak iyi olacak artıkben de akşamları leslie ya da mezdeke oynuyordum. şimdi yan gelip yatıyorum![]()
Aynen girelim kış moduna. Ben kışın kilo verir yazın alırım asla şaşmazYatmasak iyi olacak artık![]()
Teşekkür ederimHoş geldiniz![]()
Tabi kiiiburda çok güzel insanlar var canım
Her koşula uygun diyet bulunur![]()
Hoş buldum, inşallah, bir umut kapladı içimi şimdidenHosgeldin tekrardan canim aramiza insallah hedefine birlikte hedefine ulaşırız![]()
ben de akşamları leslie ya da mezdeke oynuyordum. şimdi yan gelip yatıyorum![]()
Umut fakirin ekmeği, şişmanın granolasidır.Teşekkür ederim
Ya senin efsane listelerini unutur muyum hiç :)
Hoş buldum, inşallah, bir umut kapladı içimi şimdiden![]()
Neye kız?@Kinoalihatun canım yarın başlıyor musun?
Ben de çok mutsuzumHoş bulduk canım teşekkür ediyorum.
Ay sebastianım doktorcum yaaa. Bak hemen motive etti beniİyiyim kuzum. Seni gördüm mutlu oldum. Ay yine verelim ya birlikte
Hoşbulduk, evet ben de sizi hatırlıyorum. Tanıdık isimler görmek güzel oluyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) nur
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 73.9
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz hayat, oturarak çalışma, hep oturma, çok oturma :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloluyken mutsuzum.
Kuralları okudum. Aslında deneme sürecinde ben de kendimi görmüş olacağım. çünkü çok ama çok uzun saatler oturarak çalışmak zorundayım ama bir yerden de başlamam gerekiyor. İnşallah düzeni tutturabilirim![]()
Listeyi pazar günü hazirlarimNe duruyorsuuuun??
Liste yapsanaaaa liste yapsanaaaa liste yapsanaaa vay vay liste yapsanaaa
Teşekkür ederim
Ya senin efsane listelerini unutur muyum hiç :)
Hoş buldum, inşallah, bir umut kapladı içimi şimdiden![]()
Hadi girelim kış moduna bende kilo vermeliyim artikAynen girelim kış moduna. Ben kışın kilo verir yazın alırım asla şaşmaz
Kilosuyla barışık olanlara bayılıyorum ama ben barışamıyorum yaBen de çok mutsuzum![]()
Şey yeni bir diziyeNeye kız?
Ya.. neyseListeyi pazar günü hazirlarim![]()
İddiaya girerim yetişirHazirlarimda yetismez simdi![]()