- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Mesele zorunluluk degilde saglıgım olumsuz etkileniyor.yeşile gelbir zorunluluk yok cnm menü paylaşıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesele zorunluluk degilde saglıgım olumsuz etkileniyor.yeşile gelbir zorunluluk yok cnm menü paylaşıyorsun
Aynı anda yazmışız@Willemijn- merak ediyoruz kuzum iyi misin
Perşembe menüsücanımmenü hatırlamıyorsan adım fotolarını atabilir misin![]()
Bence muhteşem oğlun iyileşsin gene kapısiriz.Çok iyi başlamıştım cordeliam.oglan hastalanınca gecem gündüzüm karıştı.yediklerime de dikkat edemedim sadece 650 Gr gitmiş.![]()
teşekkür ederim canım. inşallahGüzel başlangıçların olsun canım![]()
Teşekkür ederim canımbaşlangıcın kutlu olsun nurcuğum![]()
Ben de bugün başladım canım diyete artıkteşekkür ederim canım. inşallah
Teşekkür ederim canım![]()
Sag ol55 mi iddialı 1 kilo kaldı ayol
Amininşallah
Çok sevindim. Bizim de aklımızda bulunsun. Geçmiş olsun tekrar canım
Hımm bi bakayım
Evet opera canım
Afiyet olsun çok iyi git kaptanım
Geçmiş olsun canımbitmiyo hastalıklar yaa
Afiyet olsun hayatımYarın güzel bi eksi gelecek inşallah
Aşkitom bu ne çok az, biraz bal kaymak dalan iyi olurduAfiyet olsun
![]()
Canım sen test yaptın mı?Sag olbikdirimlere sonra bakicam. Bu bikdirime tikladim. Menulerimi yazamadjm arkadaslar, hepinizden ozur dilerim
adimlar da eksik oldu
midem bulaniyor hâla. Kolum zor kalkiyor. Gecen cuma 64.8
Bu cuma 64.7
-100 gram
Elhan
Hedef60kgolmak
Zipzip-
Masterfite olursa varim, iyileserek insaallah. Allaha emanet olunEki Görüntüle 3174354
Canım Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunSag olbikdirimlere sonra bakicam. Bu bikdirime tikladim. Menulerimi yazamadjm arkadaslar, hepinizden ozur dilerim
adimlar da eksik oldu
Bu cuma 64.7
-100 gram
Elhan
Hedef60kgolmak
Zipzip-
Masterfite olursa varim, iyileserek insaallah. Allaha emanet olunEki Görüntüle 3174354
Ne bileyim üzülüyorum takımı zorda birakiyorum diye.Canım neyseki çok değil haydi devam 8 lere sonra 7lere
Tatlım ne alaka lütfen katil çok üzülürüm yapma böyle![]()
sadece masterfittekiler mi kuzumKızlar ikili kapışma yapalım mı ister misiniz liste hazırlayayım mı? Yakın olanları eşleştireyim ama eş isteyen varsa söylesin rakip yani
Geçmiş olsun canım. Hastasın biraz zor değil mi devam etmek...Tatlım sen bilirsin tabiSag olbikdirimlere sonra bakicam. Bu bikdirime tikladim. Menulerimi yazamadjm arkadaslar, hepinizden ozur dilerim
adimlar da eksik oldu
Bu cuma 64.7
-100 gram
Elhan
Hedef60kgolmak
Zipzip-
Canım menülerini düzelnli bildiriyorsun, sporlarını bildiriyorsun.Ne bileyim üzülüyorum takımı zorda birakiyorum diye.
Evet canım.sadece masterfittekiler mi kuzum
Tamam ben varımEvet canım.![]()
Canım menülerini düzelnli bildiriyorsun, sporlarını bildiriyorsun.
kilo konusunda da oluyor bazen ama bence vazgeçme pes etme.
bak sen benim yanıma gelemedin Ben senin yanına geldim.
niye???
seni alıp götüreceğim altılara![]()
![]()
![]()
daha çok yolumuz varrr