Ben de menumu yazmaya gelmiştim sabah iş beni bekler
Buldum canım ama etikette yok, sidelya gibi bir şeydiDusuneyim musait olduğumda canim
Ben de sayılıdır heraldeOğlum 9 yaşında doğduğundan beri sanırım hiç deliksiz uyumadım
Sağol canim. Yaa ben de sabah nasıl bayıla bayıla hazırladım ama yok böyle bir mide yanması 2 cataldan fazla yiyemedimAfiyet olsun canım yoğurtlu kereviz çekti a aaaa
Hahaha ne iş yapıyorsun canım sabah bu mesajı yazınca söylersinBen de menumu yazmaya gelmiştim sabah iş beni beklerbeni buralarda fazla tutma sonra sabaha sisiyorum ben
He benden ötürü artı geldin.Ben de menumu yazmaya gelmiştim sabah iş beni beklerbeni buralarda fazla tutma sonra sabaha sisiyorum ben
Aaa evet öyle birini hatırlıyorumBuldum canım ama etikette yok, sidelya gibi bir şeydi
Hay Allah geçmiş olsun canımSağol canim. Yaa ben de sabah nasıl bayıla bayıla hazırladım ama yok böyle bir mide yanması 2 cataldan fazla yiyemedim
2 adımla 8 i yakaladınPazartesi menum
07.00
1 kase sütlü fit granola
Oglen ve ara
2 çatal yoğurtlu kereviz(bir tabak götürdüm ama midem yandı yiyemedim)
2 form limonlu bisküvi
1 acuc kabak çekirdeği
19.30
1 kepce mercimek çorbası
Yarım porsiyon firinda sebzeli tavuk
3 kaşık pilav
Salata
Adim 8001 ( adima hiç dikkat etmemiştim 8bini geçtiğimden emindim de bu kadar büyük fark beklemiyordum)
Cordelia @SebastianCheesecake
Evet dimi? Ama etiket olmadıAaa evet öyle birini hatırlıyorum
Memurum canimHahaha ne iş yapıyorsun canım sabah bu mesajı yazınca söylersin
Tabiki baska neden olabilirkiHe benden ötürü artı geldin.Sorry
Sagolasin canimHay Allah geçmiş olsun canım
Ben deMemurum canim
Tabiki baska neden olabilirki
Sagolasin canim
1 adım fazla atmışsın kazandın. Ama resim atmak gerekiyor yan profil bir resim alalım canım. Afiyet olsunPazartesi menum
07.00
1 kase sütlü fit granola
Oglen ve ara
2 çatal yoğurtlu kereviz(bir tabak götürdüm ama midem yandı yiyemedim)
2 form limonlu bisküvi
1 acuc kabak çekirdeği
19.30
1 kepce mercimek çorbası
Yarım porsiyon firinda sebzeli tavuk
3 kaşık pilav
Salata
Adim 8001 ( adima hiç dikkat etmemiştim 8bini geçtiğimden emindim de bu kadar büyük fark beklemiyordum)
Cordelia @SebastianCheesecake
Ankarada yaşıyordu canim SidelyaBuldum canım ama etikette yok, sidelya gibi bir şeydi
Bıyıklı dayıyı atmistim ama kisitliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?